Lukeminen on kivaa eiku ei ookkaa

Tickle Your Fancy

Toiset lähtee häihin, toiset lähtee Tampereelle juhlimaan ja toiset ne jää pieruverkkareissa kotiin vääntämään tekstiä kuntoutuslainsäädännöstä ja sen poliittisista linjauksista ja -strategioista?

Nukuin pitkään ja laitoin Outin hiukset hääkuntoon :)

Näitä mun lukupisteitä on ympäri kämppää, voitte kuvitella minkä näköstä täällä on

Kaivoin kaapista kameranjalan ankaraan testiin, heitin huvikseni ajastimeen 10 peräkkäistä laukausta ja tässä sitä ollaan. Huipulla. Ihailkaa päivän asuani: napapaita ja kisakallioverkkarit :D

 

Nyt mä kyllä soitan jollekki, en kestä enää nyhjätä täällä!!

 

T.Sara

Kommentit

tyttönen (Ei varmistettu)

Laitoitpa nätisti tuon kaveris hiukset :> Kovasti tsemppiä lukemiseen sulle !

Ps.Tuli muuten mieleen et onkohan sun vastaukset kysymyspostauksen kysymyksiin pian tulossa? Sulla on varmasti kiireitä eli en mitenkään halua hoputtaa, juolahti yhtäkkiä vaan mieleeni :>

tyttönen (Ei varmistettu)

Laitoitpa nätisti tuon kaveris hiukset :> Kovasti tsemppiä lukemiseen sulle !

Ps.Tuli muuten mieleen et onkohan sun vastaukset kysymyspostauksen kysymyksiin pian tulossa? Sulla on varmasti kiireitä eli en mitenkään halua hoputtaa, juolahti yhtäkkiä vaan mieleeni :>

bääbä (Ei varmistettu)

no hyvä ku ei pillu vilku

Lo (Ei varmistettu)

Sun vatsa <3 Mäkin haluun samanlaisen vatsan!!! :) Ja miten ne sunnuntai liikuntapäiväkirjat? Viime sunnuntaina et laittanut....? :)

Tara123 (Ei varmistettu)

Helouuu Sara :))
Oisko mahdollista jos tekisit postauksen miten olet laittanut klipsit kiinni hiuksiisi? Tai jos niistä on aikasempi postaus voitko linkittää tähän, yritin etsiä. Kuulet varmaan usein, että hiuksesi ovat upeat NE VAAN NIIN ON :D

(Ei varmistettu)

pidätkö sä klipsejä päässä tommosinakin päivinä kun vaan hengailet kotona ja luet? :D

neemo (Ei varmistettu)

sun pidennyksistä tulee ihan liian tukiaisvibat. kihartuvat latvasta, tasapaksut ja keltaiset. tukkas näyttäis niin paljon paremmalta joko ilman tai sit jos et tunkis kaikkia klippejä päähän. itekkin omistan pidennykset mut en kyllä jaksa ees tunkea niitä päähän arkena, ja muutaman klipsin päähän vaan sillonki ku oon lähössä ulos. eiks luonnollisuus oo se avainsana ;) tsenppii jatkoon, oot muuten tosi rempsee (:DD) tyttö, ja ihana muutenki! toiv. et pahalla ottanu, mulle on vaan pinttynyt joku tuksukuva päähän.

dmfelknlkr (Ei varmistettu)

Jotenki tuntuu että sun blogin taso on huonontunut kamalasti. Ennen tää oli mun lemppariblogi, säästin tän aina vikaks ja sit tulin onnellisena kattomaan et josko olis tullu postaus. Mutta nyt... Nää on just tälläsiä. Et hirveesti kerro mitään, sun jutut ei oo kovin hauskoja, kuvat vähän tälläsiä huonoja eikä tyyliäkään pahemmin löydy, ainakaan niinkuin ennen. Toivottavasti tää nyt on vaan sulla joku laiskempi tai kiireisempi kausi, ja saan mun lemppariblogin takas! :)

lobb (Ei varmistettu)

en mä ainakaan oo samaa mieltä useiden edellisten kommentoijien kans!! sun blogi on yks parhaista! tyyli, huumori ja postaukset kohdallaan :) ps.upeesti laitettu noi hiukset!

sara.tickle (Ei varmistettu)

tyttönen, kiitti! :) jooo mä kerroinki jo aikasemmin että olin niihin kyssäreihin jo kerran vastannu kun kone meni sitten tilttiin ja huotoon ja semmoset 200 vastausta hävi sen siliän tien. Tällähetkellä olis 130 vastaamatonta s.postia + ne kysymyklset ja tenttiviikko ja töitä että malttakaahan :)

bääbä, noniimpä muuten!!!

Lo, oon sairastanu tässä nytte toistaviikkoa, liikuttua on tullu vaan ihan joku pari kertaa viikossa :/

Tara123, hehe kiitti! kuules siitä pitäs löytyä postaus vanhasta labels or love -blogista ja hius-tunnisteen alta :)

på, en pidä :) mä olin tekemässä lähtöä tossa, tosin sitä lähtöä ei koskaan tullut........

neemo, kuinka voit tietää miltä tukkani näyttää ilman pidennyksiä? ;) mulla on vaan tapana käyttää näitä käytännössä aina, eli pidän näitä hiustenpidennyksinä. musta on tyhmää heilua välillä pitkillä ja välillä lyhyillä hiuksilla. En ottanu nokkiini :)

dmidfglsdhf, meillä bloggaajilla kun on semmosia aikoja kun sairastetaan ja tehdään kamalasti kouluhommia jne. veikkaan ettei sullakaan oo jokainen päivä semmonen että puet kunnon vaatteet päälle ja pyörit ulkona? Elän aika hektisessä vaiheessa ja tässä ollaan kuitenkin ihmisiä kaikki, en millään pysty panostamaan kaikkiin asioihin yhtä täysillä. Tällähetkellä oma henkilökohtanen elämäni vaan suoraan sanottuna tuntuu tärkeemmältä ja siksi panostan nyt siihen :) tämmösiä kausia tulee ja menee

sara.tickle (Ei varmistettu)

lobb, hih kiitti :)kiva kuulla!

mea (Ei varmistettu)

Mä oon ton aiemman kommentoijan kans samaa mieltä tuosta Tuksutukasta, kyllä se munki mielestä on jo liian blondi+pitkä, ei kovin aidonnäköinen. Sun tukkahan se on ja ei siinä jos oot ite tyytyväinen, mutta sanon näin et jos joskus harkitset lyhentää pidennyksiäs tai värjätä tummemiksi niin älä epäile vaan tee se. :)

Saara2 (Ei varmistettu)

Siis mikä v*n idea tässä on? Joo mäki aina käärin mun paidat ylös ku hengaan himassa mahdollisimman mukavissa vaatteissa + tietty otan kuvii mun asust. Selitä pliis vähän näiden kuvien tarkoitusta. Voiko täs olla muuta ku ns. pätemisenhalu eli tarve esitellä sitä omaa timmii vatsaa?

--- (Ei varmistettu)

'neemo, kuinka voit tietää miltä tukkani näyttää ilman pidennyksiä?'

Täällä blogissa on kyllä ollut kuvia siitä.

hehe (Ei varmistettu)

Kyllä minäkin yhdyn siihen, että tukkasi on nykyään aivan jäätävä. Ihan keltainen, liian pitkä ja hamppumainen. Ennen se oli parempi. Mutta sinun tukka, sinä päätät.

kjlkj (Ei varmistettu)

Joo samaa mietin, selkeesti tarkotus ollu esitellä vatsaa, kukaan tuskin käärii paitaansa ylös muuten vain kuvaustilanteessa :D aahahahahah

AnsQhei (Ei varmistettu)

Oot kadehdittavan hyvä hiusten kassa! Mä en osaa laittaa edes toisten tukkaa, saati omaani. : D
http://fromlacetostuds.blogspot.com/

- (Ei varmistettu)

Koska tulee vastaukset kysymyksiin?

Hiukses näyttäis munki mielestä paremmilta ilman noita pidennyksiä

Zam (Ei varmistettu)

Blogityyli-ikonina on aika haastavaa olla, vai mitä? Sulta odotetaan täydellisyyttä niin tyyliesimerkin kuin lukijaelämyksenkin suhteen. No, mä oon ainakin ihan fiiliksissä... Tsemppiä opiskeluun!

fanyyy (Ei varmistettu)

sara heih oot söpö ja rennon tuntunen tyyppi ootko tehny koskaa videopostauksii voisitko tehä sellasen? :-----)

eminem (Ei varmistettu)

Ihan pakko sanoo, mut oot aivan tosi tosi kaunis tossa sun bannerin kuvissa! Jotenki tosi hyvännäköinen silmämeikki sulla=)
Älä välitä noista tuksu-kommenteista, musta sulla on upea tukka! Tottakai mielipiteensä kaikilla, tai kateellisten panettelua noi kommentit!
Oot ihana <3

minttu v. (Ei varmistettu)

sulta saa niin paljon motivaatiota! tällä kertaa tekis mieli täyttää omakin koti lukupisteillä :D harmi vaan ettei oo sitä opiskelupaikkaa... joten opiskele sä siis munkin puolesta! ja kiitos ihanasta blogista :)

tinde (Ei varmistettu)

kiva ruipelo !

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.