Mikä ihmeen YO-laketti?

Tickle Your Fancy

Hoi tulevat ylioppilaat, tää on ehkä paras keksintö vähään aikaan! Näitä laketteja ilmestyi eilen rajoitettu määrä meille Vilaan ja haluan nyt aivan ehdottomasti ja samalla täysin vilpittömästi infota teitä tästä! YO-laketti on siis Kirsi Nisosen suunnittelema valmistujaispäähine perinteisen YO-lakin rinnalle. Laketti toimii täydellisesti niillä, jotka hikisen päänahan ja lättäkampauksen sijaan haluavat jotain kaunista, trendikästä ja erilaista!

Tässä olis ollu enemmänku loistava vaihtoehto myös yhelle vuoden -08 ylioppilaalle, jonka YO-lakki a) oli perinteisen hiostava ja tietysti väärän kokonen b) piilotti juhlakampauksen, jota väsättiin kakstuntia kampaajalla c) tippui maahan ja meni kuraan d) vaihtui likaantumisen takia juhlista seuraavana arkipäivänä otettavissa yo-kuvauksissassa äidin vanhaan lakkiin e) on nyt roskiksessa :D Eli suomeksi, yo-kuvissa päässäni oleva lakki on suoraan 70-luvulta kun se vois myös olla tollanen täysin mun näkönen, ihana panta! Perhanan Nisonen, oliko ihan pakko keksiä toi vasta nyt haha.

Mitäs te ootte mieltä YO-laketista?

YO-lakettia myyvät mm. VILA, Stockmann, Helsinki10, Design Forum, Mustahöyhen, Cotton ja Televisio Lifestyle Store. Hintaa laketilla on n.40e.

T.Sara

Kommentit

ei oo hitti (Ei varmistettu)

perinne on perinne.

ei oo hitti (Ei varmistettu)

perinne on perinne.

sara.tickle (Ei varmistettu)

ei oo hitti, mutta laketti on laketti

riikkadaa (Ei varmistettu)

kyllä mä ennemmin perinteisen yo-lakin päähäni laitan.. vois herättää hilpeyttä yleisössä kyseinen laketti lakituksen yhteydessä.. :D

sara.tickle (Ei varmistettu)

riikkadaa, okei :) mä oon just sen verran erikoinen tapaus, että voisin hyvinki heittää tommosen päähän! Mutta paljon noita on kyllä jo myyty, että eiköhän niitä tuu useempia näkymään yo-päivänä :)

l a u r a (Ei varmistettu)

Must toi kyl näyttää vähäc typerältä, oon iha tyytyväinen et meikäl oli normi-lakki pääs viime keväänä :-----D

Tai et... mite tost ees tajuu et se on joku yo-juttu...

Sabi (Ei varmistettu)

Aivan mahtava idea!! Ymmärrän joo, et perinne on perinne, mut toi on niin rohkeeta ja hienoa, jos noita olis aikoinaan ollut niin olisin ehdottomasti miettinyt vaihtoehtona tuota!

pubble (Ei varmistettu)

hirmu nätti ja kaikkee mut mietin et mitenköhän kestäväks tollanen on tehty ?

ite ostaisin, ellen olis kirjottanu jo 3vuotta sitte ja musta tuntuu että äidillä saattais olla sananen sanottavana :D

LLL (Ei varmistettu)

Ihan mahtava!:) Minusta tuo sopisi esim. niille jotka pitävät vappuisin lakkia päässänsä.. Itse olisin valmistujaispäivänäni varmaan omiin juhliini laittanut tuon ja kouluun sitten normaalin lakin, ettei kaikki konservatiiviset tyypit joutuisi huokailemaan siellä koulussa järkytyksestä:D

Itse en omissa juhlissani juuri edes pitänyt lakkia päässä ja tuo olisi kyllä pysynyt määssä mielummin... (minä en niin välitä tuollaisista maneereista ja minusta voi olla ylioppilas ilman jotain lakkiakin)

Sandra (Ei varmistettu)

Eiks se oo Kirsi Nisonen eikä Nironen?

mimi (Ei varmistettu)

voi ei, oot kaks kertaa kirjottan et NIROSEN suunnittelema :/ korjaappa nopeesti :)

Vakkarilukija (Ei varmistettu)

Sano, että tää on joku myöhässä oleva aprillipila? Tuohan on aivan järkyttävä, ja ei kai sitä nyt yhtäkkiä voisikaan perinteitä (yo-lakkia) tuollaiseksi muuttaa? Huh, mitä paskaa.

Ethän oikeesti oo tosissas?

Henje (Ei varmistettu)

En ehkä koulussa laittais tota päähäni mutta illan rientoihin toi vois olla toimivampi! Hurjan söpö se ainakin on, vaikkei ehkä heti tajuaisi, että toimii YO-lakkina. Ja oma perinteinen lakkini on jo tilattu kesäkuuta varten.

sara.tickle (Ei varmistettu)

laura, lähinnä just sitte iltaan ja kotijuhliin :)

Sabi, oon ihan samoilla linjoilla :)

pubble, nii en osaa sanoa. Mutta ite nään ton just semmosena vappu-yo-ilta -juttuna

LLL, :D nimenomaan! just tota mäki ajattelin

Sandra, ääh no on!! mä tunnen Kirsi Nirosenki ni meni sekasin :D hyvä että korjasit, noloa

mimi, homma hoidossa

Vakkarilukija, tää on aprillipila

Henje, jes tätä mäki ajattelin, vois melkein vappurientoihin napata oman :)

T.Sara

Nina (Ei varmistettu)

Hui! en tykkää kyllä yhtään! :( Musta noi pilaa kaikki ryhmäkuvatkin jos jollain tollanen. Mut maku asioita :)

Sannukka (Ei varmistettu)

Hei ihan tosi magee! Täytyypi ehkä itelle hommata! :)

k (Ei varmistettu)

oon sen verran vanhanaikanen vissii et haluun kyllä sen ylppäripäivän pitää ihan sitä perinteistä ylioppilaslakkia :) Vaikka vähän hiostais ni on se hienompi ku toi laketti enligt mig =D

-L- (Ei varmistettu)

Mä tykkään! Heti kun näin tän kuvan niin tuli sellainen WAU-fiilis, voisin hyvinkin kuvitella itselleni tuollaisen... harmi vaan kun tuli muutaman vuoden liian myöhään markkinoille.

Lindsay (Ei varmistettu)

Kaunishan tuo on, mutta itsekin vannon perinteisen lakin puoleen :)

AnsQhei (Ei varmistettu)

Aika supamagee idis tää!

meekäläene (Ei varmistettu)

Eihän tosta vekottimesta ees tiiä mikä se on :D ei ihan ekana tulis mieleen et joku valmistujaispäähine vai mikä lie

Elisa (Ei varmistettu)

aika cool kyllä, mutta en luopuis perinteisestä lakista mistään hinnasta, hehe:))

Krista (Ei varmistettu)

laittaisin khyll mieluummin perinteisen päähäni...

teit (Ei varmistettu)

Kamala, ei kai kukaan oikeasti laita tuollaista yo-päivänä päähänsä? Eihän tota tunnista valmistujaispäähineeksi edes hyvällä tahdolla. Samantien vois vetäistä päähänsä vaikka tonttulakin tai jonkun lippiksen, jos kerran sooloilla täytyy. Mun mielestä todella mautonta, jos joku oikeasti iskee tuollaisen päähänsä.

zap (Ei varmistettu)

Hei just vähän siisti! Tosi sillee persoonalline! Itsekkin oon aina kammoksinu sitä perinteistä, en itse ainakaan saisi hiuksia mitenkään sen alle :D ja onhan se aika potta. Harmi että omiin juhliini on sen verran monta vuotta, että empä taida raaskia ostaa ;(

Pinni (Ei varmistettu)

Esimerkiksi meidän koulussa ei saanut mitään erikoisia lakkeja pitää.. kaikilla piti olla se tylsä perinteinen lakki, ihan tyhmää!

Dancer (Ei varmistettu)

Näyttää hienolle, kiva kun jotain erilaistakin välillä. Voisin ehkä itekin käyttää, sittenkun joskus pääsen ylioppilaaks...
Vois näyttää paremmalta mun päässä kun lakki, sillä mulla on aika lyhyet hiukset.

ellu (Ei varmistettu)

Nojaa, en ikinä valkkaisi tuota jos olisin abi :P Lakki on juhlavampi ja sillä on vakiintunut status vai hmmm miten sen sanoisi? Sama kun Suomen lipun tilalle leitettaisiin sinivalkoinen lennokkiväkerrys lipputankoon. :D turha tuoda lakin tilalle mitään uutta, lakki on keränyt arvoa ylioppilaiden päissä niin kauan että sen symbolinen arvo on korkea. Ja mites sitten poikien kukkaväkerrys? Musta ois tyhmää jos lakitustilaisuudessa jaettaisiin useita erilaisia lakkeja... ja btw, ton sekoittaa kaukaakatottuna mihin tahansa henkkamaukan ym. väkerryksiin. :D

sera (Ei varmistettu)

onhan tuo ihan nätti, mutta en laittais tuota päähän yo lakin sijasta :D mullakin juhlat kesäkuussa ja en vois kuvitella että seisoisin siellä rivissä kukka päässä kun muilla lakit :D mun mielestä yo lakki on kuitenkin aika perinne juttu, eikä sitä sais muuttaa.

ois muuten tosi kiva jos tekisit jonkun postauksen sun yo päivästä/mekosta ym :)

Vakkarilukija (Ei varmistettu)

Ok.

pip (Ei varmistettu)

eihän siinä mitä.

Joan (Ei varmistettu)

Hah tosta sais aika erikoisen teekkarilakin ku lisäis vaa mustan verhonarutupsun roikkuun kukan alta :D Kyllä toi ois ihan jees jos hieno kampauskin on. Kyllä mä ainakin meinaan suunnittelin kampauksen sen mukaan että lakki tulee koko päiväks päähän, ei siinä muuta voinut jos halus näyttää kivalta :) Että miksei, varsinkin iltarientoihin ja jatkokäyttöön vappuina :)

http://carlamk.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

ihan hauska idea mutta mä kyl itse pysyisin siihen perinteiseen lakkiin :)

http://carlamk.blogspot.com/

jep (Ei varmistettu)

Kyllä se perinteinen lakkii tän voittaa vaikka muuten innostunkin kaikenmaailman kotkotuksista :)

Sansu (Ei varmistettu)

Eikä, nauroin ihan vääränä mut hiljennyin sit ku tajusin että on ihan tosi kyseessä :DD Siis kun valmistut ylioppilaaksi, laitat (saat laittaa) päähäsi yo-lakin valmistumisen merkiksi. Ei jotain jäätävää pantaa jolla ei oo mitään merkitystä tai perinnettä :D

pulsu (Ei varmistettu)

no ihan kamala! kyllä mä aion iha normi lakin hommata, naurettava ihan tommonen. se lakki on kumminki niin perinne

karamelli (Ei varmistettu)

ostakaa kunnon lakit, jossa on nahkaa sisällä niin ei hiosta niin paljon. toi on aika järktyttävä.

Nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Toi on tosi kiva, mut ehkä oon perinteisen puolella :)
Kiitti kumminki, ku kerroit!

uxfxtx (Ei varmistettu)

Ite kuulin tosta kans eilen, vaikka en vielä tänä keväänä ylioppilaaks kirjotakaan niin mielessä kävi, että ens vuonna perinteisen lakin sijaan voisin ihan hyvin hommata laketin. Tunnustelin jo vähän asiaa kotona, äiti oli sitä mieltä että perinteiden mukaan pitäis mennä ja isäkin taitaa samoilla linjoilla olla. Onneks tässä on vielä vähän aikaa pohtia, mihin sitten päädytään ens keväänä :)

Enninkengissa (Ei varmistettu)

Mä kyllä tykkään ja paljon ja -08 ylioppilaana pohdin täysin samoja asioita! Onko paha juttu jos hankkii sen nyt muutaman vuoden myöhässä? :D

http://enninkengissa.blogspot.com/

jenn1fer (Ei varmistettu)

hei voisitko laittaa kuvia sun yo päivästä? olisi kiva nähdä millainen mekko sulla oli silloin ja jne:).

Johanna (Ei varmistettu)

Onhan toi todella kaunis mut itselle se lakki oli ainakin sillon lakkiaispäivänä sellanen perinteen symboli ja tietysti luo yhteenkuuluvuuden tunnetta, kun kaikilla niillä muilla valmistuvilla, joiden kanssa vietti ne mahtavat kolme vuotta oli myös se samanlainen lakki päässä :)

Heli (Ei varmistettu)

Kävin just tänään Vilassa katselemassa mekkoja kun huomasin tuon laketin.Haluan ehdottomasti tollasen sitten joskus kun pääsen ylioppilaaks!!:D

Pihla (Ei varmistettu)

Itse en laittaisi yo-päivänä tota lakettia. Lakki sen olla pitää. Vappuna tommonen ois hieno, mut tää vappu kuluu mulla töissä joten lakettia ei en päähäni pistä. Harmi.:/

Essi (Ei varmistettu)

Hyi hirvitys! Ite en kyllä tän vuoden lakitettavana pistäis tollasta päähäni todellakaan eli ei nappaa muhun :D Vappukäytössä vois ehkä mennä!

suB (Ei varmistettu)

siis mäkin luulin aluks et toi on joku huono vitsi. Perinteinen lakki on kaikista paras, eihän toi edes näytä miltään valmistujais 'päähineeltä'. Miten tommonen pysyy sitten muka päässä, jos edes lakki ei pysy :D? Onhan toi ihan kivan näkönen, mutta lakki on varma valinta.

- (Ei varmistettu)

Ihan hirvee! En kyllä usko, että olisit oikeesti tollasta käyttänyt. Ja nythän voit ostaakin sitten tommosen kun sulla ei oo YO-lakkia?

duppis (Ei varmistettu)

Mä oisin ihan satavarmasti vuonna 08 laittanut ton illan bileisiin ja päivällä pitäny sitä lakkia. Tiesin jo laikkia hankkiessa et se ei tuu pysymään mun päässä (oon tumpelo) ja illan alkuvaiheessahan se jo hävisi. Tommonen kiinnitettävä tsydeemi olis niin paljon kätevämpi (ja hauskempi)!

haloo (Ei varmistettu)

ninan kanssa täysin samaa mieltä. ryhmäkuvasta tulee vaan idiootin näkönen ku yhellä on joku härveli päässä. idea kyllä ihan hyvä, mutta idean tasolle vois jäädäkin. perinteet kunniaan!

ja dancer, mulla oli lakkiaisissani ihan lyhyt poikatukka, niskasta melkein siili ja lakki sopii päähän ku nakutettu! lyhyisiin hiuksiin muutenkin sopii hatut mielestäni paremmin. nykyään harmittaa kun on pidemmät hiukset ja kaikki hatut näyttää tyhmiltä.

mjai (Ei varmistettu)

Ihan kiva, mutta ei ylioppilasjuhliin!

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.