morning chill out

Tickle Your Fancy

Ihana olla kotona porukoilla, tuoksuukin ihan kodilta :) Täällä me vaan hengaillaan Tikrun kanssa kun muut on töissä

itseruskettavista kysellään aika paljo. Tämmöstä heitin esim eilen illalla iholle ja tulos näkyy alla! Tota ja sitä Doven päivettävää käytän joku kerran viikossa :)

ketkäs ne siinä :D

T.Sara

Kommentit

Jo (Ei varmistettu)

Ihana kuva! <3

Jo (Ei varmistettu)

Ihana kuva! <3

Jo (Ei varmistettu)

Siis tarkotan tota viimestä :D

Joku (Ei varmistettu)

Tälläne kysymys tälläkertaa, et ku oon suunitellu meneväni aamulla juoksemaan ni kannattaako mun syödä enne sitä vai jälkee? Sun blogi on kyllä ihana ja mielettömän insoiroiva! jatka samaan mallii. ; )

Joku (Ei varmistettu)

*Inspiroiva

jossu (Ei varmistettu)

Tein tänään pääsiäistä varten kana, paprika,homejuusto piirakkaa. Tykkäätkö sä leipoa pääsiäisenä tai yleensä Morning Chill outin- blogin pitäjä?

jossu (Ei varmistettu)

Tai siis Tickle your fancy-blogin pitäjä eikä morning chill outin pitäjä. Sori. korjaus mun äskeseen lähettämään viestiini.

eeva (Ei varmistettu)

joo mää oon kans miettiny tuota, että jos käy aamulla lenkillä heti ku herää, niin kannattaako syödä ja juoda ennen sitä vai vasta jälkeen?(=

Eebamaa (Ei varmistettu)

Ois kiva kun kirjoittaisit joskus ruokapäiväkirjaakin tähän blogiin! Tuon 'liikuntapäiväkirjan' tavoin.

:) (Ei varmistettu)

hei oot se sinä joka laulaa siinä bleiboi videolla?=)

heh (Ei varmistettu)

Tikru on sulonen :D

Jenniemi (Ei varmistettu)

Ihana kisuli ja ihana masurusketus! Pitäisköhän sitä kaivaa melkeen itseruskettavat esiin :D

http://tuplaongelma.blogspot.com/

;S (Ei varmistettu)

Toi nivean itseruskettava haisee ihan hirveelle.. haiseeko se susta? Mut se doven rasva on kyl tosi hyvää! :) ps. sulla on ihanaihanaihana blogi!

Casey (Ei varmistettu)

ahaha ahana toi viiminen! oli hauska törmätä tänään ja hyvii löytöjäki tehtiin :) teemu tosin kysy siint armeijatakista: 'liityt sä joukkoihin vai mitä?'

Casey (Ei varmistettu)

niin siis ihana :)

sade (Ei varmistettu)

Moi!
Millaset kuulokkeet sulla on lenkeillä? Jos kuuntelet samalla musiikkia. Hermo menee mulla ainakin säätää tollasten halpojen nappikuulokkeiden tai isompienki kaa ku se naru pomppii edessä ärsyttävästi ja juostessa tippuu korvasta napit jne huoh. Onks sulla sellaset juoksukuulokkeet?Pysyykö hyvin?

janina (Ei varmistettu)

miten sä saat ton itseruskettavan noin tasasesti ja ilman läikkiä? :O Mä oon pari kertaa kokeilla itseruskettavaa ku en tykkää olla valkone, ja vaikka oon aina kuorinu ihon hyvin, kosteuttanut, ja huolellisest rasvannut itseruskettavalla ja antanut kuivua, _silti_ se ei oo koskaan tasasesti ja heti kun alkaa haalistumaan niin lähtee läikittäin! huoh...
Ja olen kokeillut muutamaa eri merkkiäkin. Olisko vinkkejä?

Zam (Ei varmistettu)

Jos haluut niin voin tulla tekee junarataa myös sun masulle.....

ansq (Ei varmistettu)

Jääkö sulla tota itseruskettavaa vaatteisiin?
Viime kesällä ku hikoilin niin mun valkoinen paita tuli ruskeeksi :( ei oo oikein viel pyykissä lähtenyt pois...

hjVIxdqfGxXmbHooAd (Ei varmistettu)

I together with my guys have been styuidng the nice helpful tips from your website and so immediately I had an awful feeling I never expressed respect to the site owner for them. All of the ladies ended up for this reason excited to read through all of them and now have extremely been having fun with these things. Appreciate your actually being indeed accommodating and then for considering this kind of impressive things most people are really eager to understand about. My personal honest apologies for not expressing gratitude to you earlier.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.