Muutoksia

Tickle Your Fancy

Mä puhuin teille joskus niistä blogiin tulevista muutoksista ja nyt alkaa se hetki olla käsillä. Minä ja blogini muutamme yhteistyösopimuksen myötä Suosikkiin ja pääsen kirjoittamaan blogini lisäksi mm. samanhenkistä palstaa kyseiseen lehteen :) Sen suurempia muutoksia ei ole luvassa, nimittäin blogin sisällöstä päätän edelleen vain ja ainoastaan minä.
Tällähetkellä fiilikset on ihan loistavat!

-Sara

Kommentit

Sonja (Ei varmistettu)

Onnea sulle!! ?? Sulla on ihana blogi ;)

Sonja (Ei varmistettu)

Onnea sulle!! ?? Sulla on ihana blogi ;)

Anonymous (Ei varmistettu)

whooot!! vähänkö helmi !<3

Anonymous (Ei varmistettu)

Tuleeks jannikin siihen, ku se puhu kans jostain uudistuksesta :D?

Rita (Ei varmistettu)

hei onnee :) !

Mjötöh (Ei varmistettu)

Minkä ihmeen takia Suosikki haluaa sinun blogisi talliinsa :O Taitaa olla Suosikin linjaukset muuttuneet niistä ajoista kun sitä itse luin _musiikki_lehtenä :D

Dudi (Ei varmistettu)

you look soooo good! i love your blog &amp; outfits ? and your hair owwww womnderful!

greetz from germany ?
http://petitedudi.blogspot.com/

Anonymous (Ei varmistettu)

oi vähä hieno juttu ;o<3 en kyl ihmettele yhtää, koska sun blogis on niist blogeist mitä tälhetkel luen ni kiinnostavin :D

Anonymous (Ei varmistettu)

no voi perse :<<< suosikin alle siirtymisen takia saarankin blogin taso on laskenu ku lehmän häntä... toivottavasti sä saat bloglovinin toimimaan siellä, muuten tää seuraaminen on tosi hankalaa.

muuten, minkä takia haluat siirtyä sinne, rahanko? sori jos tää kysymys vaikuttaa hyökkäävältä, ei ole tarkoitus, en vaan osannut muotoilla mitenkään paremmin! :)

satusatusatu (Ei varmistettu)

Onnea Sara!
Toivottavasti edelleenkin jatkat noiden liikkajuttujen ja muiden tekemistä, vaikka muutatkin "musiikkipainoitteisen" lehden alle!

Satu

Rosa (Ei varmistettu)

Onnea sulle, toivottavasti homma pysyy samanlaisena (muotia ja liikuntaa). Sun blogis on aivan mahtava, yks parhaista mitä tiedän :)

Anonymous (Ei varmistettu)

onnee, jatka silti liikuntajuttui !

Anonymous (Ei varmistettu)

olisko mahdollista saada nuttura ohje?

Anonymous (Ei varmistettu)

moij, tyhmä kysymyys, mut onko sun blogilla oma verkkotunnus :D tai siis pitääkö se olla et blogi näkyy esim blogspotin sivulla

LURA (Ei varmistettu)

onnittelut sulle! sun blogi on ihan mieletön, olikin vaan ajan kysymys milloin sua pyydetään johonkin "isompaan juttuun" 8)

Anonymous (Ei varmistettu)

eikäääää! lopetin joskus nadjan blogin lukemisen kun se siirty indaysille! en haluais lopettaa sunkin blogin lukemista! minkä takia ette voi pysyä blogspotissa! tää on mun lempi blogi, miks pitää muuttaa hyvä huonoks!!!!!

Anonymous (Ei varmistettu)

No voi.
Mutta toivottavasti saat sen rullaamaan paremmin kuin Tiptoesin Saara.

ellybo (Ei varmistettu)

En tajuu miten jotkut ajattelee niin itsekkäästi, että lopettaa lukemisen kun blogin pitäjä siirtyy kirjoittamaan muualle. Täähän on nimittäin palkkiota vaan sulle tän blogin uurastamisen suhteen=) tosi paljon tsemiä!

Anonymous (Ei varmistettu)

"En tajuu miten jotkut ajattelee niin itsekkäästi, että lopettaa lukemisen kun blogin pitäjä siirtyy kirjoittamaan muualle."

Mä en taas tajunnut tätä kommenttia... Mitä _itsekästä_ siinä on, että ei halua lukea enää esimerkiksi blogia, jonka toiseen sivupalkkiin ilmestyy kämmenen levyisiä mainoksia (tarkoitan nyt Indiedaysia, Suosikin mainoksistahan en tiedä)? Tai siis, kuten kaikki bloggaajat tykkäävät aina hokea, niin itseämme vartenhan me näitä blogeja luetaan.

Glamour Bbey. (Ei varmistettu)

Nice shirt!

Lilja (Ei varmistettu)

no eiikä. mä ainaki lopetan sun seuraamisen sit.

Anonymous (Ei varmistettu)

Just kiva ku pääsit sinne suosikille, mut en tajuu mist niit blogei siel voi lukee ja mist esim tän sun blogin sielt löytää? Joten voisitko selventää tän asian? Oon ehk vähä tyhmä tai jotaa ku en osaa sielt suosikin sivuilt mitää ettii.:D

Anonymous (Ei varmistettu)

Eijeieiei! :s et saa siirtyä suosikkiin :/ Just ku tää Tiptoes -blogi siirty sinne, ni lopetin sen seuraamisen ja en oikein tykkää mistään suosikista, joten..Joo, tää on sit VAAN mun mielipide, ei tartte vaivautuu vittuilemaan :s

Anonymous (Ei varmistettu)

Eiii. Tai siis hieno juttu sulle. On hienoa että mahtava blogisi saa kunniaa ja tavallaan on luonut "sulle uusia mahdollisuuksia", mutta tavallaan noi indiedaysin ja suosikin blogikokeilut on mennyt jotenkin rähmälleen, en oikeen tiedä miks. Tavallaan osa tämän(kin) blogin hienoutta on se että sitä kirjoittaa tavallinen #kaduntallaaja" tai siis sitä olet tietty vieläkin, mutta ehkä ymmärsit pointin Kuitenkin TOIVOTTAVASTI tässä blogissa taso pysyy SAMANA ja saadaan jatkossakin lukea ihania juttujasi!

anonyymi1 (Ei varmistettu)

Toivottavasti Suosikilla laittavat sivut kunnolla kuntoon, kun esimerkiksi Tiptoesin vanhempia postauksia ei pysty kunnolla lukemaan (tagit näyttävät vain ensimmäiset postaukset, mutta vanheampia pitää hakea yksitellen otsikon avulla).

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, ettei Saaran blogin taso huonontunut kun hän siirtyi Suosikkiin. Mutta tekniset hommat kyllä menivät pahempaan suuntaan.

Ymmärrän kyllä, miksi ihmiset huolehtivat, kun blogit siirtyvät jonkin tuotemerkin alaisuuteen. Itseäni hiukan häiritsee se, että Indiedaysbloggaajat ovat koko ajan ylitsevuotavasti kehumassa emosivuston kautta tulevia tuotteita ja yhteistyökumppanibrändejä.

En kyllä usko, että joku oikeasti lopettaa blogin lukemisen vain, koska ei tykkää Suosikista. Tuollaiset asiat unohtuu nopeasti. Vai kuinka monet ostavat Marimekosta vielä tuotteita, vaikka he vaihtoivat tuotantonsa Suomesta halpamaihin?

Jonna (Ei varmistettu)

Voi hitsi:( Miten tätä sitten seurataan, ei varmaan enää onnistu bloggerin listan kautta?

Anonymous (Ei varmistettu)

"En kyllä usko, että joku oikeasti lopettaa blogin lukemisen vain, koska ei tykkää Suosikista. Tuollaiset asiat unohtuu nopeasti. Vai kuinka monet ostavat Marimekosta vielä tuotteita, vaikka he vaihtoivat tuotantonsa Suomesta halpamaihin?"

no nyt oli kyllä vähän erikoinen vertauskuva. :------D

Haidi (Ei varmistettu)

voi onnea ! <: toivottavasti taso pysyy samana vaikka suosikki tulee kuvioihin, on yksi mun lemppari blogeista! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

mikset voi jäähä vaan takas blogspotiin? sitten olis kaikki vanhat lukijat tyytyväisiä! En halua lopettaa blogis lukemista!!

Venla (Ei varmistettu)

Onnea, toivotaan vaan et yhteistyö lähtee toimiin JA että sun blogin sisältö jne pysyy samana :) Kiva tietysti sun touhuista lukee myös lehdestä. Tsemppiä!

Anonymous (Ei varmistettu)

näytät ihan katja ståhlilt tossa kuvassa.. tosi sopivasti.

Anonymous (Ei varmistettu)

Oho, hienoo! Toivottavasti blogis ei kuitenkaa muutu, kun Suosikki on (tai oli) enemmäm sellane musiikkipainotteine lehti. Nyt harmittaa että lopetin sen tilauksen :D ! Voisitko joskus kertoo enemmän, millasta palstaa sinne kirjottelet?

Anonymous (Ei varmistettu)

hei voisitko kiltisti vastata edellisen postauksen kysymyksiiin!:) ja hyvä ja ei hyvä että meet sinne mut onnee sulle!!

Anonymous (Ei varmistettu)

Olen iloinen puolestasi, mutta itsekäs ihminen kun olen, on minun pakko angstata muutamista asioista suosikkiin siirtymisestä. Tiptoes. -blogia en enää ole seurannut suosikkiin muuttamisen jälkeen, koska blogipäivitykset eivät näy bloggerissa. Tämä ärsyttää minua suuresti, sillä tiptoes. oli yksi lempi blogeistani! Nykyään en vain yksinkertaisesti muista seurata sitä enää niin tiuhaan tahtiin.

Nykyään sinun blogisi on yksi lemppareistani ja suoraan sanottuna sapettaa jos 'joudun' jättämään tällekin blogille hyvästit. Tiedän, että varhaisdementtian vuoksi unohdan tarkastella blogipäivityksiäsi. Toivon suuresti ettei näin käy!

Anonymous (Ei varmistettu)

ONNEAA! :-)

Sara (Ei varmistettu)

Kiitos onnitteluista :)

Tiedän, että monet ovat tätä vastaan mutta haluun nyt varmistaa teille pari juttua. Mulla ei ole MITÄÄN ei siis mitään velvotteita siitä, mitä blogini pitäisi sisältää. Ei ole tulossa mitään artistihehkutuksia tai bees&honey rocks-postauksia :D vaan ihan tätä samaa :) Saan itse päättää postaustahdin ja aiheet ja ihan kaiken, ja aion jatkaa aivan samaa rataa kuin tähänkin mennessä, tosin voitte kuvitella että kirjotoittaminen on nyt huomattavasti mielekkäämpää ja postauksiinkin on kiva panostaa kunnolla.
Kuvat pysyvät saman kokoisina, vanhat tekstit lähtee mukaan, ja mikä pääasia -edelleen sama minä kirjoittamassa. Blogi löytyy edelleen blogilistalta niinkuin tähänkin mennessä.

Monet on täällä sanoneet, että lopettavat lukemisen osoitteenmuutoksen takia. Mä oon surullinen tästä, mutta en voi sille mitään. Kyse nyt kuitenkin on vaan osotteenmuutoksesta, joten tiedän, että ne jotka oikeesti seuraa blogiani, niin niitä tuskin muutos haittaa. Ja tää on pääasia. Te ihmiset ootte ihan loistavia ja tärkeitä, te ootte mahdollistaneet tän kaiken mulle. Rakastan blogin pitämistä ja teitä ihania aurinkoisia lukijoita!

Musta on ihana päästä kirjoittamaan palstaa liikunnasta/muodista yms ja nähdä millasta lehdessä työskenteleminen on. Palsta ilmestyy ekan kerran huhtikuun numeroon ja aiheet on lähinnä tyyli/muoti/liikunta/terveellinen elämä. Tää on ollu jo kauan aikaa mun haaveena, joten tottakai lähdin mukaan :) Blogin pitäminen verottaa multa tosi paljon vapaa-aikaa, mutta nyt kun pystyn yhdistämään työn ja huvin niin sitä aikaakin kirjoittamiselle jää enemmän :)

Kiitos ymmärryksestä ja tsemppauksesta! <3

Anonymous (Ei varmistettu)

Sanoisinko, että aikamoisia itkupillejä! ;)

Kyllä mä ainakin jatkan juttujesi lukemista, kunhan vain tiedän mistä lukea sitten :)Tää on sulle mahdollisuus, niin sanotusti ovet ovat avoinna kaikkeen kivaan! :D

-Sateenkaari87

Anonymous (Ei varmistettu)

Huippu juttu! Onnea! :)

Tiki (Ei varmistettu)

onneksolkoon! :))

Anonymous (Ei varmistettu)

Musta tää Suosikki-homma on vain hieno juttu. Minä pysyttelen ainakin sinun blogisi lukiana, sama se minkä kanssa teet yhteistyötä tai minkä portaalin alla ikinä toimitkaan.

Tykkään tästä blogista, kirjoitustyylistäsi, huumorintajustasi, urheilutavoistasi ja tyylistäsi hirmuisesti! Kiva, että saat nyt enemmän itsellesikin tästä hommasta, kun siirryt yhteistyöhön Suosikin kanssa :).

t.Sofia

Anonymous (Ei varmistettu)

onnea! :)

ps. millon viet kirpparille vaatteita?

Anonymous (Ei varmistettu)

:---( jotenkin ärsyttävää että siirtyy Suosikkiin, sillä on musta sellainen maine että sitä lukee 10-13 vuotiaat enimmäkseen. mutta en kyllä lopeta blogin seuraamista varmaankaan, jos se on helppoa ja yhtä siistiä Suosikin sivujenkin kautta

tää on tällä hetkellä lempiblogini, toivottavasti taso ainoastaan pysyy/paranee vaihdoin jälkeen sitten;)

Inssu (Ei varmistettu)

Mustakin olisi kiva saada jonkinlainen nutturan teko-ohje! Ennen mulla oli pitkät hiukset ja tuollaista sotkusta nutturaa pidin melkein joka päivä, sitten pätkäsin tukan lyhyeks ja nyt taas kun se olis pitkä,niin en yhtään muista, miten nuttura tehdää :D

Eetu (Ei varmistettu)

Onnee! Toivottavast kirjotat sinnekin yhtä humoristisella tavalla. Täytyy käydä kirjastossa sitten lukemassa.

circuscow (Ei varmistettu)

helvetin ilonen sun puolestas :)

Anonymous (Ei varmistettu)

tuleeko siis sun uusist postauksist ilmotus toho bloggerii niinku tähänki asti vai? :D

Girls just wanna have fun (Ei varmistettu)

ONNEE TOOOSI PALJON! vähänkö kiva juttu:)

alma

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.