my new nikes

Tickle Your Fancy

Mun tänhetkiset kolmet juoksukengät ja kolmet salikengät -kaikki Freetä. Kerranku oot kokeillu, et enää pääse irti. Nää paripäivää vanhat tässä on Free fit 2 -tossut, jotka on vaan kaikessa yksinkertasuudessaan aivan sairaan hyvät. Kevyttä, joustavaa ja täydellistä, ah!

T.Sara

Kommentit

maka (Ei varmistettu)

is you hair better if it s brown? not blond,

maka (Ei varmistettu)

is you hair better if it s brown? not blond,

Lis (Ei varmistettu)

Moips! Mitä kenkiä sä käytät ryhmäliikuntatunnilla pomppiessa? Mä oon ymmärtänyt et Freet et oo niihin tarpeeks tukevat? :( Tarvitsisin uudet kengät ja haluisin just Niket :)

Terhi (Ei varmistettu)

Mulla ion kans noi Free Fit 2 ja niinku sanoit, kerranku on kokeillu ni ei enää haluu päästä irti. Ja alkaa vaa himoitsee aina uusia kun noita värejä on vaikka mitä kivoja! : )

Ha en trevligt dag!

www. terhins.blogspot.com

Maiski (Ei varmistettu)

Maksettu mainos vai oma kommentti?

Dipa (Ei varmistettu)

Paljos noilla kengillä oli hintaa:)?

Tiia. (Ei varmistettu)

Tuollaisilla kyllä kelpaa treenailla :P

http://d-oris.blogspot.com

rrrous (Ei varmistettu)

Mulla on tasan yhdet kengät joita käytän salilla, ryhmäliikunnassa ja cyclingissäkin! Säälittävää :D Pitäis kyllä ehottomasti panostaa kenkiin, mutta noi hinnat tuntuu vaan niin pahalta :/ Niket ois niin ihanat ja vissiin tosi laadukkaat ja hyvät jalassakin.

Nipa (Ei varmistettu)

En mäkää ilmasista lenkkareista päästäis irti.

Katya (Ei varmistettu)

Oioi, mäkin kävin tänään varaamassa 2 kuntosaliohjauskertaa, vähänkö polttelis tilata suunnilleen koko Niken nettikauppa tyhjäks! :D noi kengät ainaki näyttää superherkullisilta, mun tyylisiltä ja uskoisin että ne on ihan hyvätki :p

heiaheia (Ei varmistettu)

onks sun juoksukengät kaikki erilaisii vai miks tarviit kolmet??:o

mmmm (Ei varmistettu)

käytkö joskus bodypumpissa? mitä painoja oot yleensä käyttäny? kiinnostais paljon.

emmainkeri (Ei varmistettu)

hajosin pahasti tolle Nipan (ja Maiskin) kommentille :D:D tottahan toi on, mutta jos olisin Sara niin kyllä tekisin saman mitä hänkin tekee.
Niket kelpais mullekin, ilmaseks varsinkin :) sarppaa lähetätkö noi mulle postissa kiitoooooooooooooos <3

R (Ei varmistettu)

Onko noissa kengissä päkiävaimennus? Oon miettiny ostaa tuollaset, mut näinköhän passaa juoksuun jos ei ole sitä päkiävaimennusta näin selkävammaisena :P Juoksukengissä täytyy olla se päkiävaimennus, sillä muuten sun selkä hajoaa ennemmin tai myöhemmin :(

Ele (Ei varmistettu)

Vitsi, miten hienotkin nuo on! Mäkin haluuuuun. ;)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Maka, ?

Lus, freet on nimenomaan tarkotettu ryhmäliikuntatunneille. Kenkä on kevyt eikä hidasta. Tuki on oikeen sopiva ainaki mun mielestä

Terhi, hahaa i know! Just näin:)

Maiski, lol. Mä en koskaan kehu täällä mitään mistä en aidosti pitäis. Kengät tulee kaikille jotka osallistuu blast viikonloppuun. Eli juu ei ollu maksettu mainos

Dipa, kaveri just sano et stadiumissa alessa 80e. Nää tosiaan kuulu nike blast vklp pakettiin eli kaikki osallistujat saa nää samat tossut:)

Tiia, agree! :)

Rrous, mulla sama ennen! Mutta jos ne on hyvät niin sittehän se on hyvä :) mä vaan tykkään taas treenivaatteiden lisäksi panostaa näihin kenkiin ja hommailla useemman värisiä:)

Nipa, kengät sisälty blast osallistumismaksuun

Katya, loistavaa! :) joo mä ainakin tykkään

Heiaheia, erilaisiahan ne:) mullaki kesällä kerty juoksukilsoja parhaillaan. 100 viikossa niin ihan hyvä panostaa erilaisilla lenkeillä erilaisiin kenkiin

Mmm, nyt oon taas käyny! Esim tälläviikolla oli tämmöset painot
Alku 2x 5kg
Reidet 2x 12,5kg
Rinta 2x 7,5kg
Selkä 2x 10kg
Ojentaja 2x 5kg
Hauis 2x 5kg
Hartia 2x 5kg
Askelkyykky 2x 10kg

Emmainker, osallistu blastiin niin tulee;)

R, mulla ei oo koskaan ongelmaa ollu selän kanssa joten en oo ihan saletti. Mulla on kyllä freet eri tuellisia just pitemmille lenkeille.suosittelen kysäsemään liikkeessä!

Ele, ei muutaku blastiin!!

candyking (Ei varmistettu)

en tiedä miks, mut mun mielest sun parhaimmat postaukset on vuodelt 2010 :D ku aloin tylsyyksissäni lukemaan sun vanhoja juttuja, en oo nii innostunu näist uusist verrattuna noihin vanhempiin juttuihin

jealouss (Ei varmistettu)

ääää ei oo reiluu! haluaisin mm. KAIKKI niken kengät and you have them all :D ja aaw noi sun pumppipainoit onko ees mun tavote !

fghjk (Ei varmistettu)

onko noiden kenkien pohjat pitävät? koska mun nykyisissä kengissä ainakin luistaa pohjat esim. askelkyykyissä ja oon suunnitellu uusia salikenkiä ja noi näyttää aika kivoilta:)

Hanna (Ei varmistettu)

Maksoitko itse oman Nike Blastisi?

Katya (Ei varmistettu)

Tuli vielä mieleen, että soveltukoo noi kengät ihan salilla käymiseen? :) Olis tarkotus tilata treenikamppeita, ja olis kiva saada tilattua oikeenlaiset kengät. :D Nää mustapinkit on niin söpöt, että haluaisin ne, mutta tosiaan soveltuuko ihan salilla treenaamiseen?

Hani (Ei varmistettu)

Eivät sovi tosi hyppiville tunneille!!!

jii (Ei varmistettu)

vooi vitsi miten herkullisen näköiset kengät! noilla kyllä kelpais urheilla! voisin harkita itsekin tuollaisten ostamista ;-)

http://tenminutesuntil.blogspot.com/

olgaino (Ei varmistettu)

mitä teet noin monilla lenkkareilla ?:-DDDDDDDD

VBTQrMgv (Ei varmistettu)

Man this guys shop is what I want to do here in Sacramento. All we got is rude ass koreans eislln jordans hella overpriced and mostly b grades. Yo check out some of my reviews. Kinghleo tube channel

barbiegames (Ei varmistettu)

Helpful information provided I’m very delighted to see this post..many thanks for presenting all of us great information.Great walk-through. I appreciate this kind of write-up.
http://barbie-cooking.dressupgames8.com
http://www.cooking-games-online.net

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.