No ei ollenkaan ärsyttävä Samuli Edelman -mainos

Tickle Your Fancy

Eilen katoin telkkaria tunnin verran ja se tuli jo kolme kertaa. Tänään en viittiny ees avata koska pelkäsin että se tulee taas :D Mä vihaan sitä joka vuosi enemmän ja enemmän. Joskohan ensvuonna ei tarvis enää kuunnella kuinka monta tonnia sitä rosollia ja porkkanalaatikkoa koko kansalle oikeen tehtiin! Samppa lähe jo meneeee!!

Tänään vietin vapaapäivää eli väänsin parin kuun aikasta oppimispäiväkirjaa tyylikkäästi/perinteisesti yhdessä päivässä ja tuskailin raporttien kanssa

Päällä tänään:

Sitte olis vielä arvonta-asiaa! Suoritin arvonnan random.orgissa ja voittajiksi selvisi 0897Tiina, kommentillaan "Mukana!" ja -L, kommentillaan "minä minä minä jee :)".

0897Tiina ja -L, pistäkäähän mulle sähköpostiin osoitetietoja niin laitan teille ravintolalahjakortteja tulemaan. Onnea vielä! :)

 

T.Sara

Kommentit

tiiiia (Ei varmistettu)

voinko ees olla helpottuneempi, vihaan meinaan myöskin tota mainosta :D ja meiän äiti on joku älytön samuli edelman fani, nii eiköhän se mainos pidä AINA kattoo uudestaan ja uudestaan ku se tulee, ku samuli on niiiiiin ihana :D:Dd oikeesti toi mainos on niin hirveä ! oppimispäiväkirja on ihan ok vääntää vikana iltana viimesen parin kuukauden ajalta, sillon voi kirjottaa tosi johdonmukasesti ja opettaja saa sen käsityksen et on oppinukki jotain :D ja ihana toi paita :) !

tiiiia (Ei varmistettu)

voinko ees olla helpottuneempi, vihaan meinaan myöskin tota mainosta :D ja meiän äiti on joku älytön samuli edelman fani, nii eiköhän se mainos pidä AINA kattoo uudestaan ja uudestaan ku se tulee, ku samuli on niiiiiin ihana :D:Dd oikeesti toi mainos on niin hirveä ! oppimispäiväkirja on ihan ok vääntää vikana iltana viimesen parin kuukauden ajalta, sillon voi kirjottaa tosi johdonmukasesti ja opettaja saa sen käsityksen et on oppinukki jotain :D ja ihana toi paita :) !

Sarayou (Ei varmistettu)

Se mainos on tosiaan ärsyttävin ikinä :D Mut kerrohan, mistä on se sun ihana Napapiirin Sankarit-Digiboksimies-Villapaita kotoisin? Himoan samanlaista!

ehehee (Ei varmistettu)

sun blogissa jokainen tuote on kaloriton, sokeriton tai rasvaton :DD ootko hermoheikko noitten kanssa

jjoh- (Ei varmistettu)

Just ku aloin lukee tätä postausta niin telkkarista tuli just toi kyseinen mainos :D Se on ärsyttävä :)

satusatusatu (Ei varmistettu)

Mä väännän kans aina suu vaahdossa vikana päivänä niitä saamarin oppimispäiväkirjoja. Nimimerkillä tänään palautin taas yhden päivässätehdyn oppimispäiviksen UAH!

Ai niin, mua on askarruttanut jo pidempään, mistä noi sun nahkahousut on? Istuuko hyvin? Mulla on aika samanlainen kroppa kun sulla, luulisin, ja saa ettiä kissojen ja koirien kanssa housuja joita ei tarvisi nyörittää sataa kertaa lantion ympäri että pysyvät jalassa...

http://satusatusatu.livejournal.com
Satu

clap (Ei varmistettu)

Pakko kyl sanoo et noi sun pidennykset on iha överipitkät ja luonnottoman näköset.. sun oma tukka erottuu tuolta pidennysten välistä, ei kivan näköstä.

nellyna (Ei varmistettu)

näyttäää tuo sun huivis joiltaki oravan palleilta,kamala :--D

s0nya (Ei varmistettu)

Hei, kertoisitko - millanen motivaatio sulla on treenin suhteen syksyllä ja miten usein oot nyt viime aikoina treenannu.
?

nipalii (Ei varmistettu)

Heippa! Mitkä koulut sä olitkaan käynyt? tai mitä parhaillaan käyt?
Muistanko ihan väärin että olisit jonkun liikuntaan liittyvän käynyt? Saisinko vähän lisätietoa. Itsellä alan vaihto tiedossa ja kiinnostaisi ehkä joku tuommoinen...

nasuu (Ei varmistettu)

Sara oletko muuttanut? :) Ei näytä paikat enää tutulle opiskelijakämpälle.

randomkisu (Ei varmistettu)

sara! nyt joku pienen pieni liikuntajuttu kehiin! Kadonnutta motivaatiota metsästämässä... :/ (joo oon ihan paniikis et kaikki motivaatio katoo ku jätin tänää tunnin välistä...) Tavote kuitenki liikkuu 5 kertaa viikossa :D

M (Ei varmistettu)

joo tuo mainos :-D ja ei äläs, mites iskee se laura malmivaaran peasuaine mainos?! anna mun kaikki kestäää:D:D
mutta mistäs nuo 'ei tuule ei' postauksen kengät on peräisin?

carlllalalal (Ei varmistettu)

tykkäsin asusta!

http://carlamk.blogspot.com/

tiiai (Ei varmistettu)

JOOO SAMA! vihaan tuota mainosta sydämmeni kyllyydestä.. :D Oon lukenut sun blogia jo pitkään ja jatkan ehdottomasti, tää on mukava piristys huonollekkin päivälle! :) olet ihana <3

Audrey (Ei varmistettu)

En oo aiemmin kiinnittänyt huomiota, että sun pidennykset jotenki erottus omista hiuksistas mutta nyt ne paistaa. Näyttää ainakin näissä kuvissa ihan eri värisiltä, koostumus on erilainen ja ne tulee oudosti tuolta takaa. Ehkä ne on vaan kulahtanu tai jtn.

ninnisi (Ei varmistettu)

ihana sinä :)

Nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Haha! Mäki inhoon sitä mainosta, tuli eilenki joo semmoset pari tuhatta kertaa ; )

Ihana asu Sara ja mistäköhän harmaa paita on ostettu?

Jen (Ei varmistettu)

Ei liity mitenkään, mutta urheiletko noilla sun pidennyksillä? Tuli mieleen kysyä, kun liikut nii paljon ja ittelleni on tilauksen alla pidennykset. Harrastan pari kertaa viikossa Showtanssia, nii meneekö pidennykset pilalle, jos ne päällä urheilee? :)

JennaLynn (Ei varmistettu)

Ehhee,mun edellinen kommentti sun kameraan liittyen varmaan hukku tuohon lahjakortti kommenttiboksiin..:D
Mutta niin,minkä merkkinen kamera sulla on ? ois toiveissa ostaa tai siis saada (öhöm.joululahjaks :D) järkkäri ! saa suositella !
Kiitos jos viitit vastata :)

AnsQhei (Ei varmistettu)

Mulla tuli varpaaseen kylymä ku katoin sun kuvia! Sulta puuttuu eräs vaate :-D

madeeeee (Ei varmistettu)

mikä väli sun varpais on :o ?

:)) (Ei varmistettu)

heyy ois tosi kiva jos pistäisit jonku postauksen missä olis kaikkii bile biisei mitkä on sun lemppareita esim baarissa ja silleen!! tarvisin lisää:)

Minna.K_ (Ei varmistettu)

Hei mitkä/mistä nuo housut?

Oon syksystä asti yrittänyt etsiä hyvin istuvia nahka/keinonahka housuleggareita mutta turhaan.
Kiva asu!

http://minna-karoliina.blogspot.com/

PUSSAUSKOPPI (Ei varmistettu)

Voi miten ihanan lämpimän näköinen villapaita :). Ja tuo valion sokeroimaton glögi on kyllä aivan parasta, varmaan ainoa hyvän makuinen sokeriton :).

-PUSSAUSKOPPI-
http://huomennamennaanpussauskoppiin.blogspot.com/

huipu (Ei varmistettu)

moi! kuin korkeet korot noissa mustissa talvinilkkureissa on? etkös ostanut ne roomasta? paljon maksoivat siellä, entä oletko nähnyt niitä suomessa?:)

Minna (Ei varmistettu)

Anna joskus olla oma tukka hetken, please! Tuo on piikkasen liian tekoteko, luonnollinen on kiva. Blogisi on oikeinkin kivaa luettavaa!

RCJFvsnFPcJgVJlxcRZ (Ei varmistettu)

Geenitesti.fi:n puolesta pari ktmnemotia blogitekstiisi. Valitettavasti Prof. Ke4e4rie4inen ei pite4ytynyt te4sse4(ke4e4n) lausunnossa totuudessa:1) Palvelussamme kerrotaan todella huolellisesti kuinka tarkka ennuste on.2) Ne4ytteenoton helppous ja kohtuullinen hinta ovat kiistatta te4rkeite4 asioita asiakkaalle.3) Palvelun koko idea on tulokseen pohjautuva yksityiskohtainen tieto. Miten te4me4n voisi antaa ennen testin tekemiste4?Perusongelma on se, miten helppoa on uskoa sinisilme4isesti asiantuntijaa eike4 palveluntarjoajaa. Miksi markkinointiviestinte4 on heti le4htf6kohtaisesti virheelliste4 ja sliipattua ? Kuka valvoisi asiantuntijavallan vastuullista ke4yttf6e4? Prof. Ke4e4rie4isen lausunnot palveluame koskien ovat te4sse4 ja muissakin yhteydesse4 pe4e4osin virheellisie4, mutta palvelun tarjoajan on niite4 vaikea le4htee4 korjaamaan niin laajassa mittakaavassa kuin niite4 on esitetty.

barbiegames (Ei varmistettu)

I really have learned a lot from you.Thanks for sharing.So many people have come to your blog.
http://www.cooking-games-online.net
http://www.barbiecookinggames.net
http://dog-games.dressupgames8.com
http://dora.dressupgames8.com

barbiegames (Ei varmistettu)

The blog is really informative and i like to share it with my friends we can easily learn more about web designing through this post thanks for post
http://kissing-games.dressupgames8.com
http://www.dressupgames8.com/flashgames/princess-dress-up
http://www.dressupgames8.com/flashgames/boy-dress-up/
http://www.dressupgames8.com/flashgames/cooking-games/Cooking-Cake-Games.html

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.