oh boy

Tickle Your Fancy

En ollu matkalla Sotkamon superpesikseen, ihan vaan lauantaikahville. Lippis tossa eilisessä räntäsateessa, öö paras idea vähään aikaan! Vaikka värit oliki aika synkät nii tykkäsin tosta pelilookista :) Mitäs te ootte mieltä?

T.Sara

Kommentit

nepa (Ei varmistettu)

Mielenkiintonen yhdistelmä! Ihailen sun rohkeutta yhdistellä lippiksiä ja hameita! Looking gooood ;)

nepa (Ei varmistettu)

Mielenkiintonen yhdistelmä! Ihailen sun rohkeutta yhdistellä lippiksiä ja hameita! Looking gooood ;)

Rosa (Ei varmistettu)

Onks kukaan koskaa sanonu sulle et näytät Iholla sarjan Heliltä? :)

reetta v. (Ei varmistettu)

Mulla on sama lippis ja jollain sairaalla tavalla oon kans tykänny käyttää sitä! Ja se todellakin on kätevä sadekelillä. :D

xx
Reetta V.
reettavee.blogspot.com

nani (Ei varmistettu)

magee lippis,magee takki, mutta hameen ehkä vaihtaisin :)

k (Ei varmistettu)

haluun ton lippiksen! Mistä? :)

hiiiii (Ei varmistettu)

Jännä yhdistelmä toi lippis ja hame, enkä nyt oikein osaa sanoo mitään ton toimivuudesta.. Ehkä toi on enemmän siellä epäonnistuneen kuin onnistuneen puolella. Takki on kyl oikei kiva!

- (Ei varmistettu)

sun tyylis on menny aika hiljaa huonompaa suuntaan,näytät lähinnä semmoselta ketä yrittää olla muodikas mutta epäonnistuu siinäkin :-) looking baaaaad ja huomaa et säki muutut vanhaks,et oo enää yhtää niin nätti.

sara.tickle (Ei varmistettu)

nepa, kiitti! :)

rosa, hmmm

reetta v, haa mäki tykkään!

nani, kiitti! :)

k, H&M men!

hiiiii, cool! meiksi kyl tykkää :)

-, haha kiva kommentti :D huonoon suuntaan kenen mielestä? :) ookee täytyy olla onnellinen siit ettei ulkonäkö oo tärkein juttu mun elämässä!

gaga (Ei varmistettu)

mä asun sotkamossa ja inhoon pesäpalloo! täällä kuvitellaan kun pelataan superpesistä, että pelataan yhtä suurissa piireissä ku jotaki NHL.llää :D oot kyl hyvä tyyppi

kata (Ei varmistettu)

mistä tuo ihana hame on?? :>

Emiliana (Ei varmistettu)

Todellisuudessa jos olisit menossa Sotkamoon kattomaan pesistä sulla ois yllä jotain oranssia ja violettia sekä laukusta pilkistäis Jymy-huivi tms. muuta rekvisiittaa :D Ootko koskaan ollut katsomassa pesistä?

Tykkään sun asusta, vaikka en hameimmeinen olekaan :)

bhdr (Ei varmistettu)

farkut olisi ollut paremmat tohon tai jotkut housut..kun hame ja tennarit ja lippis..
kääk,ei sovi yhteen..sori vaan,ei pahalla.

joo (Ei varmistettu)

Sun pukeutumistyyli menee koko ajan hunommaksi! Ihme yhdistelyitä yms. Ennen tykkäsin sun tyylistä mutta nykyään se ei enään miellytä. :(

Jo (Ei varmistettu)

Siisti yhdistelmä, pitää varmaan itekki mennä lippis ostoksille. :D

Elisa (Ei varmistettu)

sulla on aivan ihanat hiukset, sopii lippiksen kans toosi hyvin!:) hame ei ehkä nappivalinta, mut kaikki muut asun osat näyttää hyvältä!:) xxx

Minttu (Ei varmistettu)

Ihanan rento asu! Ite on rohkenis yhdistää kyllä hametta ja lippistä.:)
http://aint-beautiful.blogspot.com/

AnsQhei (Ei varmistettu)

Mitä noi horisee. Siis juuri nimenommaan hyvä yhdistelmä! Farkut ja lippis olis ehkä vähän.. ennalta arvattava/liian turisti.
Kyllä kai se on meikäläisenki lippis hommattava. Luultavasti näytän sen kanssa 480 kilsan päässä Helsingistä asuvalta enoltani, joka hoitaa lehmiä tilallaan, mutta eiipä se paljon normaalista poikkee. :-)

http://ansqsayshello.blogspot.com/

emmi (Ei varmistettu)

jep komppaan ylläolevia, sulla on nykysin aika rumia asuja ja vaikutat siltä että yrität olla supermuodikas mut feilaat ja pahasti. i misss that labels or love- sara!

janina (Ei varmistettu)

Näytät kyl oikeesti iha sairaasta silt iholla sarjan heliltä:)

Jenni (Ei varmistettu)

Mä oon myös sitä mieltä, että labels or love -aikoina olit niin ihailtavan kaunis joka tavalla. Sulla oli hienoja vaatteita ja magee tyyli, blondi tukka natsas sulle hyvin ja sitte vielä ne liikuntapostaukset päälle. Salaa kateellisena luin :D Edelleen oot se sama ihailtava ihminen, mutta tyylisi on muuttunut aika paljon ja nykyään aika usein vaatevalintasi ihmetyttää. Niinku et yhtään minkään vaatteet kohdalla mieti, että laittaisko päälle vai ei, näyttääkö se hyvältä. Tottakai saat olla millainen haluat, mutta mietityttää vain miksi oot muuttanut noin tyyliäsi pukeutua. Silti tykkään blogistasi ja oot hauskan oloinen ihminen.

Ellie (Ei varmistettu)

Itsekkin on väkisinkin silmää tikuttanut se tyyylinvaihdos! Ehkäpä edellinen tyylisi kolahti lie enemmän, mutta tämä asu ei kolahda ei sitten millään! Lippikset ei ehkä oo sit se mun juttu

g (Ei varmistettu)

kauheita nää sun nykyset asut :(

meri (Ei varmistettu)

Hei IHAN OIKEESTI, nyt mulla kiehuu! Sara, oot todella nätti nuori nainen ja toivottavasti et ota itseesi noista muutamista kommenteista. Musta on kiva huomata, että sulla vaikuttaa olevan sen verran vahva itsetunto, ettet ihan pienestä heilahdakaan tai ala muuttamaan persoonallista tyyliäsi.

Ja täähän on taas vain mun mielipide, mutta mun mielestä on erittäin tyhmää laukoa negatiivisia kommentteja kenenkään ulkonäöstä, nuoren tai vanhan, bloggarin tai ei-bloggarin. Tietenkin on ihan eri asia, kun Sara kysyit mielipiteitä asustasi, siihen kai haetkin rehellisiä mielipiteitä! Tietenkin sitä voi itse kukainenkin miettiä miten asiansa ilmaisee, mieluiten tietty mahd rakentavasti :)

Tsemppiä sinulle Sara, ja kiitos ihanasta blogista! Muuten en yleensä seuraa täntyylisiä, muotiin painottuneita blogeja, mutta tää sun on virkistävä poikkeus - kerrot kivasti muustakin elämästäsi :---)

terveisin Meri

Ilona_ (Ei varmistettu)

Ihan toi sun asus ja oot taas niin kauniina! Lippis sopi tohon asuun tosi hyvin:)

Sanaton (Ei varmistettu)

JOO, täytyy itsekkin sanoa et veetuttaa nää suomalaiset aina välil. Tänä just puhuttiikin luennolla yliopistossa siitä, että suomalaiset osaa useimmiten vain ja ainoastaan antaa paskaa negatiivista kommenttia! KOSKA suomalaisilla itsellään on suurimmalla osalla niin PASKA itsetunto,että heidän pitää vahvistaa sitä haukkumalla toista. ja HUOM USEIMMITEN KATEUDESTA! Joten vedä iha korvasta sisään nuo kommentit! hymyile vaan :) Muoki alko kyl vähän naurataa! ihmiset ihmiset.. camoooon !

Jenni (Ei varmistettu)

Tuskinpa tässä on kateudesta kyse, ehkä joillakin on? Muotibloggaajalle voi varmasti antaa asusteisiin ja tyyliin kuuluvaa kommenttia, oli sitten negatiivista tai positiivista. Tietenkin sellaset: 'hyi oot ruma!', 'ootko lihonnu!!?' on todella asiatonta kritiikkiä, enkä taas sellaista hyväksy. Mä annoin ainakin vaan oman mielipiteeni siitä, että ennen pidin hänen tyyliään kivempana ja naisellisempana. En nyt tiedä oliko mun kommentti mukamas sitte nii asiaton, olihan noita muitakin tuossa. Itsellä ei ainakaan oo ikinä kyse mistään kateudusta, usein pistän kommentteja blogeihin, mitä tykkään seurata. Ja harvoinpa sitä tulee mitää negatiiviseen sävyyn sanottoa, vaikka kuinka anonyymina onkin asialla :D silti pidän saran blogista, koska tämä on kaikkea muutakin kuin päivän asuja:) ja sara pukeutuu niinkuin haluaa, sehän on ihan hänen oma asiansa ja mielipiteensä kullakin, hän pitää tyylistään. Ja varmasti moni muukin.

Aino v. (Ei varmistettu)

Ei oo hirveen onnistuneita sun nykyiset asuvalinnat, ja tää on taas mun mielipide! Kaikilla on omansa. Sun vaatteet näyttää vähän 'rääsyiltä' nykyään.

WWabtyZNYQBfVTVLKlw (Ei varmistettu)

Yeah, i have the same issue! Totally sucks, i have been shaving the hairs on my tummy, and pluikcng the caterpillars above my eyes And Waxing my upper lip for a while, but i'm fed up! I also have a few hairs i get under my chin that i pluck away! Sucks SOO bad! Do you know if there are hormones or like birthcontrol that i can take t get rid of at least some of the hair! Like on my tummy, butt, and chin!?

barbiegames (Ei varmistettu)

I don't regret that spent a few of minutes for reading. Write more often, surely’ll come to read something new.
http://dora.dressupgames8.com
http://kissing-games.dressupgames8.com
http://www.dressupgames8.com/flashgames/princess-dress-up

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.