OH MY GOSH SO IN LOVE

Tickle Your Fancy

Meikäläinen on tällähetkellä silleen hieman rikki. 17kilometriä yhdistettynä +33c:n varjolämpötilaan... öö mä en todellakaan tiedä mitä oikein kuvittelin, mutta ehkä jollain alitajunnantasolla vaan rakastan tollasia rääkkejä

Tänään oli nyt jalassa ne uudet H&M:n nahkapöksyt :) Mitäs tykkäätte?

Hain postista uudet pidennykset (!! hyvästit pulkannaruruoskalle, huom mulla ei todellakaan ole niitä tässä kuvassa:D) ja niin käytiin siskon kanssa ruokakaupassa hakemassa semmoset kaheksanhenkisen perheen viikon ruoat kahdestaan syötäväksi haha. Kohta alkaa valmistua kylmäsavulohi-pesto -salaatti kaikilla mahollisilla höysteillä ja Jimin maanantaidokkarilla!

Translation: Hey guys! Today I wore my new H&M leather shorts and leopard shirt, what do you think? :) I just came back from horrible 17km run and what made it horrible was the weather -waaay too hot! Now some salmon-pesto -salad and sofa, see you <3

T.Sara

Kommentit

tsajajajaja (Ei varmistettu)

Minkä merkkistä kynsilakkaa sulla on näissä kuvissa? ja jos muistat nii voitko sanoo viel sävyn :)

tsajajajaja (Ei varmistettu)

Minkä merkkistä kynsilakkaa sulla on näissä kuvissa? ja jos muistat nii voitko sanoo viel sävyn :)

eliza (Ei varmistettu)

found that color! <3 weeell, it s not looking exactly like yours, but i hope that next&next time it ll be. i think it take some time. xoxo.
gorgeous shirt :)

lab (Ei varmistettu)

Mistä sä tilaat noi sun pidennykset?

pikkuj (Ei varmistettu)

ihania kuvia, niin ilosia ja pirteitä :D

kou (Ei varmistettu)

Voiko sulta kysyy sun painoas? olis kiva tietää ku haluisin vähä laihduttaa ja olis kiva olla joku tavote paino.

nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Ihanat noi shortsit : ) Näytät muutenki nii pirteeltä ja kauniilta, niinkun aina! ; )

Tulin just ite lintsiltä vähääaikaa sit, ja oon iha poikki...mut halusin silti tulla kattoo sun blogii : )

meri (Ei varmistettu)

Niin siistit shortsit=) Muistatko mitä hennesiä noi on (naisten, divided, trend...)?

my name is (Ei varmistettu)

taidat ehkä iihan pikkusen liikaa laittaa tuota itseruskettavaa.. ei näytä ihan kauhean luonnolliselta. tämä ei siis yhtään pahalla. jos itseä ei häiritse, niin ei siinä sitten mitään :)

sheila (Ei varmistettu)

I hope you didnt get mad about my comment, I meant you look so much better that way (like we all) and remember the sun only has bad effects on us :) you are beautiful :) sss

no niin... (Ei varmistettu)

Vaikka monet ovat epäilleet täällä syömishäiriötäsi jo pidemmän aikaa, alkaa se jotenkin minustakin vaikuttaa nyt todelta. Yhä useammin postauksissa mainitaan ruoka ja se miten on taas tullut syötyä, älyttömiä lenkkejä ja eikä missään nimessä kesken luovuttamista, kulutusajattelua jopa siivoamisessa (ylipäänsä se että valitsee mielummin siivoamisen kuin ajan perheen kanssa).. muistathan, että anoreksia ei ole ainut syömishäiriön muoto, vaan yhtä lailla ortoreksia/muuten vain epänormaali pakkomielteinen suhde ruokaan ja liikuntaan on sairasta. Toivottavasti ymmärrät hankkia apua, ennen kuin hurjat paineet väsyttävät sinut.

samaa täällä (Ei varmistettu)

mietin ihan samaa kuin yllä oleva.
Olen jo pidemmän aikaa kiinnittänyt huomiota pakonomaiseen tarpeeseesi liikkua päivittäin. Jonain viikkoina et pidä edes yhtä lepopäivää, joka ei ole tervettä laisinkaan.
Lisäksi kasvosi ovat pyöreänmuotoiset muuten hoikkaan varteesi verrattuna ja saavat miettimään suuresti olisiko kyyseessä bulimiaa.
Jos epäilyt osuvat väärään, sallinet anteeksi pyynnön ja vinkin ottaa rennosti joskus. Ei keho kestää tällaisilla helteillä tuollaista rääkkiä. Kesällä (ja muulloinkin) on lupa ottaa rennosti.

jokuuu (Ei varmistettu)

Hey Sheila, just wanted to remind that sun doesn t have only bad effects! Sun for example gives us vitamin D, and lack of it can lead to osteoporosis and its treatment contains exposing your skin to sunlight. I know this cos my mother was diagnosed with the disease, (she used to be very scared of the sun, always protecting her skin from it) and is now advised to sunbath as much as possible :D of course still protecting herself from burning.

Also skincancer is highly hyped in media, much bigger risks are f.e obesity.

gad (Ei varmistettu)

ei hyväne aika näitä kommentteja :D selvästi sama tyyppi kysees noissa syömishäiriö-kommenteissa.

AnsQhei (Ei varmistettu)

Jimin maanantaidokkarit on kuumaa kamaa kyllä! Niin on noi shortsitkin. Vai siis, onko noi kauheen kuumat ja hiostavat tälleen helteillä? :D

http://fromlacetostuds.blogspot.com/

Eksu (Ei varmistettu)

Mun on nyt pakko kommentoida noita syömishäiriökommentteja, vaikka eihän asia periaatteessa kuulu mulle millään tavalla. Mut ensinnäkin, en mä ainakaan ole huomannut et mainitsisit postauksissa usein ruoan ja sen 'miten on taas tullut syötyä'. Selasin uusimpia postauksias läpi varmistaakseni vielä kunnes kyllästyin kun en löytänyt niistä todellakaan mitään tuollaisia juttuja ruoasta, aivan kuten muistinkin. Toiseksikin, mulla on kyllä käsitys et vaikka urheilet paljon ja ahkerasti niin teet paljon muutakin eikä sulla ole mitään pakkomiellettä joka päivä päästä liikkumaan. Selatessani niitä postauksia tuli vastaani muutama liikuntapäiväkirjakin, joissa kaikissa oli vähintään yksi liikunnaton päivä viikossa, osassa useampikin. Kyseiset väitökset olivat siis tuulesta temmattuja höpinöitä ja mun mielestä muutenkin vaikutat ihan terveeltä ihmiseltä, joka tahtoo pitää yllä terveellisiä elämäntapoja ja sattuu vieläpä tykkäämään liikkumisesta. Että haha, alkoi vähän huvittaa noi syömishäiriöjutut jälleen kerran niin oli nyt pakko sanoa jotakin :D

Ps.Blogisi on ehdottomasti paras lukemani, tää on ollut mun lemppari jo kauan. Tykkään jutuistas ja tyylistäs ja oot muutenkin todella kaunis, ei voi muuta sanoa :> Niin ja mikä parasta niin lisäks vaikutat ihanalta, aidolta, iloiselta ja kivalta ihmiseltä ja senpä takia tuunkin aina hyvälle mielelle kun lueskelen blogias. Ja mietin joka kerta et voi että, olispa mukavaa tuntea sut, ihan oikeasti.

Zam (Ei varmistettu)

Ihan järkyttävän hyvän näköiset shortsit! Vielä paremmin istuvat ja jotenkin näyttävämmät kuin siskosi!? Tää kolmen kympin kuumuus ei mitään verrattuna sun outfitteihin.. ja blonditukka sopii loistavasti kokonaisuuteen!

Kysymys (Ei varmistettu)

Oot upeessa kunnossa tyttö! Ja siksipä tässä yhtäkkiä tuliki mieleeni että ootko miettiny kun jos ja kun joskus oot raskaana yhdeksännellä kuukaudella, ja 'amor vincit omnia' selässäsi on levähtänyt ja saanut hienot raskausarvet poikkipuolin päälleen. Niin mahdatko sitten katua tatuointiasi? ootko ees miettiny asiaa.. Mä meinaan kans harkitsen samaan paikkaan tautoinnin ottamista mutta kyseisestä syystä en uskalla.. :(((

hehee (Ei varmistettu)

sara sul tulee olee hauskaa töissä, ku luet noit kommenttei. Mukavaa työpäivää:)

noniin... (Ei varmistettu)

Kyseessä ei valitettavasti ollut sama kommentoija. Syömishäiriö oireilee paljon muinakin piirteinä, kuin vain runsaana liikuntana ja terveellisenä ruokavaliona, ja ihmiset, jotka sitä eivät ole sairastaneet, eivät niitä todellakaan tunnista/ymmärrä. Arvatenkin kommentista järkyttyneet lukijat kuuluvat näihin (tuskin sitä ikääkään on paljon). Sitä paitsi syömishäiriöiden (lue: ongelmallinen suhde ruokaan ja omaan kehoon) ollessa nykyään niin yleisiä, en ymmärrä, miksi sitä epäileminen olisi jotenkin kauheaa tai loukkaavaa - kyseessähän on sairaus.

sheila (Ei varmistettu)

jokuu,

of course I know those facts, but after all, who wants to your skin to look like grandma's skin? too much is always too much :D so, enjoy the sun but remember, when your skin is tanned, its injured.

sara.tickle (Ei varmistettu)

Ei oo totta jesjes kiinnostaako mua sun diagnoosit? antaa olla jo ihan oikeasti. mitä jos keskityt omiin ongelmiisi etkä mun palloposkien syntyyn haha. musta on jotenki tosi säälittävää että ihminen joka ei tunne mua ollenkaan vetelee johtopäätöksiä mun poskista ja diagnosoi jotain syömishäiriötä. ikäväkseni voin kertoa että ketään ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta.

niobe (Ei varmistettu)

Hei, Sara! Kiitos ihanasta blogista ja älä välitä noista kommenteista. Sinä jaat meidän kanssamme osan elämästäsi (kiitos siitä!!), mutta sen perusteella ei voi tehdä johtopäätöksiä muusta. Kiitos vielä kerran ja hyvää kesän jatkoa <3

:o (Ei varmistettu)

naurahdin ensin hieman tosiaan noille diagnooseille vaikka niissä kyllä on jotain perääkin, esim toi pakkomielle ja salaatin puputtaminen. mutta silti epäilin. mutta ton sun hyökkäävän vastauksen jälkeen nousi omat muistot kyseisestä asiasta mieleen..

sara.tickle (Ei varmistettu)

niobe, voi kiitos ihanasta kommentista! :)

:o, eikun mä oon vaan aika väsyny tähän syömishäiriö diagnosointiin kun sitä tungetaan joka väliin. Ihmisten, jotka eivät rakasta liikuntaa ja sen aikaansaamaa fiilista on vaan vaikea ymmärtää sitä mitä mä siitä saan. Kaikki ihmiset kun vaan eivät liiku laihtuakseen...

ketty (Ei varmistettu)

Heippa Sara!

Kiitos ihanasta blogista joka aina piristää päivääni :) Mä ainakin ihailen sua, koska sulla on motivaatiota urheilla paljon. Itsekin rakastan liikuntaa ja varsinkin sen jälkeistä olotilaa, mutta kiireisen elämän ohella sille ei aina meinaa jäädä tarpeeksi aikaa. Tylsää, että joudut kärsimään tollasesta syömishäiriöjauhannasta. Mun mielestä sun kroppa näyttää tosi hyvältä ja ennen kaikkea urheilulliselta. Jännä miten ihmiset vetää erilaisia johtopäätöksiä. Mulle kun aina tulee sun blogia lukiessa mieleen että oot liikuntaa rakastava ihminen, joka kuitenkin tekee paljon muutakin kun urheilee EIKÄ ole liian ankara itselleen vaan välillä herkutteleekin ja ennen kaikkea nauttii elämästä :) Ihanaa kesänjatkoa Sara!

Catwalk (Ei varmistettu)

Just hyvät noi shortsit! : )) Paljon ne maksoi?

sara.tickle (Ei varmistettu)

ketty, voi kiitti kommentista, ihanaa että ajattelet noin :) toivoisin että muutkin! Tuli tosi hyvä mieli tästä

Catwalk, kiitti :) ne oli 25e

L (Ei varmistettu)

RAIVOSTUTTAVAA! Oot terveen näkönen ja kokonen, etkä todellakaan anorektinen.. Mullekin on joskus ehdoteltu että sairastan jotain ortoreksiaa, kun olen lukenut tuoteselosteita. Mutta hei c'mon ihmiset. Se, että ei tunge ihan mitä vaan suuhunsa, ei tee kenestäkään anorektista, eikä todellakaan se, että pitää itsestään huolta niinkuin Sara ! Ja jokapäivähän tulisi urheilla vähintään 30 min...

Mä ainakin kadehdin sua kun jaksat nähdä vaivaa ja pitää itsesi terveenä! :) Itse toivoisin, että saisin itseni liikkumaan yhtä paljon!

hohhoijaa (Ei varmistettu)

Läskit ihmiset täällä kateellisina vaan huutelee. Jos Sara painaisit 150 kg, niin kyllä saisit siitäkin kuulla 'Kannattais laihduttaa'-kommentteja. Kaikkia kun ei voi miellyttää..

: ) (Ei varmistettu)

Tosi kivat noi sun pöksyt ja muutenki asukokonaisuus ! (:: ja jotenki noi sun arvet vaan on söpöi sun jaloissa. :D

noorAbarbi (Ei varmistettu)

heti alkuun kiitänn tästä ihanasta blogistas,ja haluun sanoa että älä välitä noista 'sulla on syömishäiriö'-jutuista,sun kroppas näyttää todella hyvältä,ja muutenki oot niin kaunis ! kiitti vielä tästä ihanasta blogista,ja hyvää kesän jatkoa ! : ) <3

ewa (Ei varmistettu)

hi! i'm from poland and I like pictures of You and Janni to see , you're looking so great , see You :DD

Meri (vierailija) (Ei varmistettu)

Sara oot huipputyyppi! Ja kaunis!
Minäkin harrastan liikunnallisia iloja! (nauroin ratketakseni tuntemattomien tyyppien diagnooseille :'D )
HIENOA JA KAUNISTA SYKSYÄ SINULLE!

barbiegames (Ei varmistettu)

Excellent post. I appreciate all the beneficial information you shared in this post. Keep writing beneficial content.
http://www.cooking-games-online.net
http://www.barbiecookinggames.net
http://dog-games.dressupgames8.com
http://dora.dressupgames8.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.