ONE WEEK LEFT

Tickle Your Fancy

Loma häämöttää edessä viikon päästä!! Tänään lähden loppuviikoksi Helsinkiin viettämään laatuaikaa Kisakalliokavereiden kanssa, jipii. Luvassa ruokaa, juomaa, shoppailua, läjässä makailua, aamuun valvomista ja tietysti Isan huonoja juttuja :D Viime näkemisestä on jo pari kuukautta ja se on liikaa!!

Tänään päällä Zaran kolitsipaita

Tää biisi vaan toimii edelleen!

 

Translation: I'm spending the weekend in Helsinki with my dearest school friends! I've missed them a lot, can't wait 'til evening! :)

 

-Sara

Kommentit

ko (Ei varmistettu)

Seurusteletko vielä sen Jompen(?) kanssa? Ja ootko muuttanut siitä asunnosta pois minkä oot blogissasikin joskus esitellyt?

ko (Ei varmistettu)

Seurusteletko vielä sen Jompen(?) kanssa? Ja ootko muuttanut siitä asunnosta pois minkä oot blogissasikin joskus esitellyt?

sara.tickle (Ei varmistettu)

ko, mä en käsitä miten jengiä voi toi kämppäasia kiinnostaa näin paljon :D tällähetkellä olen sinkku ja kyllä, olen muuttanut pois siitä kämpästä

eliza (Ei varmistettu)

hi sara!:) my name is eliza, i'm from poland.. my mom tell me that i can't dye my hair (i wanna have a color like u, it's beautiful <3), beacuse in the end, they gonna look like yellow or orange. i'd like to know if when u for the first time dye ur hair, what color u have on your head? :D
p.s. my natural is also blonde, but darker than u have.

i'm sorry for my english, i'm still learning. please, answer, eliza.

venni (Ei varmistettu)

Jotenkin toi paita, ihme kyllä, iskee :)) Ei luulis että näyttäis noin hyvältä, mutta jotenkin toi kokonaisuus on tosi kiva! :3

nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Ite en hirveesti tykkää tosta asusta, mut laukku on kyll kiva.

(Ihana toi biisi) : P alko heti soida pääs...

heiiips ! (Ei varmistettu)

Ai siis mitää!:o Lähettekö te Jannin kanssa sinne reissuun viikonpäästä vai mihin on one week left?!:D
Vitsit että oon kadee:(<3
ja toi paita on unelma !(-:

Hups kirjotin tän kommentin vahingossa tohon alempaan postaukseen:D kopsasin sen nyt tähän että varmasti huomaat!:)

pikkuj (Ei varmistettu)

toi sun asu on niin yksinkertanen, mut tykkään kovasti! (:
ja sori jos et tykkää, kun kysellään sun kämpästä, mutta voisitkos sitten joskus esitellä uuden kämppäs vai asutko vanhemmillas nyt vai miten?
en oo oikein pysynyt mukana, kun joka postausta ei näin kesällä ainakaan pääse lukemaan.
sori pitkä kommentti.

ps. oon kommannu sun blogiin nyt pari kertaa, mutta et oo vastannu. joten ajattelin kysyä, että kun oon kommannu 'myöhässä' vähän ennen seuraavaa postausta niin etkö sit kato edellisen postauksen ihan viimeisinpiä kommentteja jotka on ilmestynyt paljo myöhemmin. hyväjos älysit jotain (;

mariannaaa (Ei varmistettu)

miks siun siskolla ei oo blogii :3 ?? sen kannattas ruveta pitämään kun sillä on niin kaunita vaatteita ja se on muutenkin niin kaunis :)<3

AnsQhei (Ei varmistettu)

Mua alko häiritsemän, että mistä biisistä noi viime postauksen sanat on? Onhan noi jostan laulusta? :D Joku Aki Sirkesalon biisi tai jtn?

http://fromlacetostuds.blogspot.com

jonina (Ei varmistettu)

näin sut äsken :) olit vähän huppelissa :) ja sun neule tais olla aika uus ku olit unohtanu irrottaa ne sen mukana tulleet varanapit siitä... hihi! toivottavasti oli hauska ilta helsingin/espoon yössä!

sansq (Ei varmistettu)

Täytyy ensinnä sanoa että blogisi on mahtava, aamuisin on kiva juoda kahvia ja lukea blogiasi! Lisäksi tyylisi on erittäin inspiroivaa!
Jos sinä tai joku muu voisi vielä kertoa että mitenkä vanhan blogin saa liitettyä uuteen ni olisi vielä oike ihana (=

tea (Ei varmistettu)

wow....you look stunning as always:)

http://thebrunetteworld.blogspot.com/

Sinna (Ei varmistettu)

Tykkään tosta paidasta tosi paljon, mut ite diggailisin enemmän, jos vyö ja kengät olis mustat. :-) Mut kuitenkin tollanen tosi rennon olonen asu!

http://brickwalldreams.tumblr.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.