Pallomeri

Tickle Your Fancy

Tänään päällä tämännäköstä

Mitäs mieltä ootte pallopaidoista?

Kommentit

elinapiu (Ei varmistettu)

oi nam, ihana asu :> ja kyllä tykkään, kaikki ei oikein nappaa mut joo ! 8D masennuin, ku ei ollu muuta ku päivän asu :s no joo, seuraavaa postausta ootellessa ;)

elinapiu (Ei varmistettu)

oi nam, ihana asu :> ja kyllä tykkään, kaikki ei oikein nappaa mut joo ! 8D masennuin, ku ei ollu muuta ku päivän asu :s no joo, seuraavaa postausta ootellessa ;)

<3<3 (Ei varmistettu)

kivooja kuha niide käyttäjä ei oo pallo :DD

Noona (Ei varmistettu)

Sun pallopaita on ainaki jees :)

Iris (Ei varmistettu)

Siis on se ihme, että te Jannin kanssa onnistutte aina näyttää 'samalta'/toisiltanne, meinaan, et asunne on samankaltaisia. Mä oon luullut, ettette oo enää kämppiksiä (oottehan te joskus edes olleet, oottehan? vai olenko sekoamassa...?), ettekä asu edes samassa kaupungissa. Oonko käsittänyt ihan väärin?

Katarr (Ei varmistettu)

Noin isot pallot on mun silmään aaaaaivan liian huomiotaherättäviä. Ne vetää huomion pois koko muusta asusta, itse kantajastaan ja ympäristöstä. Tulee vähän semmonen migreeniolo näkökenttään :D
Muuten tykkään asusta tosi paljon, jättipallot ei vaan yhtään iske.
Sulla on muute iha hullut reisilihakset!Vau.

Lilja (Ei varmistettu)

noi isot pallot näyttää hyviltä! normisti en tykkää mistään pallokuoseista, mut noi on just sopivan kokosia, jeeees

Jihaa (Ei varmistettu)

Ihana asu <3 siis ootteko ollu jannin kanssa kämppiksiä: o?

iids (Ei varmistettu)

hei huomasin tossa irc-galleriassa käytyäni erään käyttäjän nimimerkillä ninnuu_ joka vahvasti vaikutti siltä, että se käytti sun kuvaa profiilissa ja muutenkin sun kuvia tais olla kansio väärällään, niin väärin en voinut nähdä. Ihmettelin vähän kun ikä olikin muuttunut -93 syntyneeksi? En tiedä onko tällä käyttäjällä oikeuksia käyttää sun kuvia, mutta ajattelin vain huomauttaa asiasta jos niin ei olekaan :)

iids (Ei varmistettu)

taitaa tuo käyttäjä sitten käytellä sun kuvia luvatta

ssiiris (Ei varmistettu)

ihana paita !
ja oon niin kateellinen kun sun nutturat on aina noin hienoja B-)

Christina (Ei varmistettu)

Onpa ihastuttava asu! :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

elinapiu, kiitti :) no mä oon vielä täällä tampereella meten luona ni bloggaus ei oo nyt ykkössijalla :)

<3<3, haha hyvin sanottu!

Noona, kiitos :)

Iris, nii meillä on jannin kanssa aika samanlainen maku :) ei olla kyllä ikinä oltu kämppiksiä mutta ollaan asuttu samassa kaupungissa

Katarr, okei! haha no ei ne nyt ihan niiiin hullut ole :D

Lilja, mä oon samaa mieltä :) en oo normisti mikää pallohullu mut musta nää toimii

Jihaa, kiitti<3 ei olla oltu :)

iids, eikääää! hyvä kun ilmoitit, noita tollasia 93-syntyneitä voi aina suoraan käydä ilmiantamassa! Kiitos kun ilmoitit :)

ssiiris, kiittii :) hehe

Christa voi kiitos!

Hei mulla olis ppieni viesti tälle henkilölle joka välillä esiintyy 'minuna' täällä kommenttiboksissa, kai olet tietoinen että syyllistyt samallatavoin rikokseen kun kuvien varastajatkin. Toisen henkilöllisyydellä esiintyminen on laitonta. Mä en pidä siitä että oot joskus vastaillu täällä mun puolesta kysymyksiin ja selittänyt että 'sri en ole päässyt kirjautumaan sisään, mutta vastaan nyt tällä sara.tickle nimimerkillä'. Toki saat vastailla ihmisten kysymyksiin jos satut tietämään millä värillä oon värjänny hiukset tai mistä oon paidan ostanu, mutta et esiintymällä MINUNA. Käytä jatkossa omaa keksittyä nimimerkiä ihantotta.
Joten jos kysymyksiin on vatsaillu täällä sara.tickle niminen tyyppi jolla ei oo mun kuvaa tossa niin se en stten ole minä :)

Kabuu (Ei varmistettu)

Ihana toi pallomeri, mutta miks tunget ton farkkupaidan joka asuun. :( Ei oikeen mätsää tohonkaan asuun, ois parempi ilman, mutta tää vaan mun mielipide. :D Tykkään sun blogista, vaikka en ihan aina tykkääkkään kaikista asu-yhdistelmistä muuutta eiks se oo vaan hyvä nii maailma on vähä jännempi paikka ku on erilaisia mielipiteitä olemassa. :D

Nii ja ps. oon ihan tappo-kade sun hiuksista vaikka tiijänki että sulla on niissä jatkopaloja.. Mutta silti, byhyy epistä mä tahon kans! :D

PUSSAUSKOPPI (Ei varmistettu)

Olisi kiva nähdä tuo pallopaita ihan sellaisenaan, onko siinä millaiset hihat tms.? Näyttää hurjan kivalta!

puinu (Ei varmistettu)

en oo vielä hurahtanu palloihin (onneks) koska niistä tulee vaan mieleen marimekon pallopaidat joita käytettiin ala-yläasteella :D

llllauura (Ei varmistettu)

jos asokselta tilaa, niin kannattaako rastittaa se kohta missä kysytään sitä kotiin kuljetusta? miten itse olet tilannut?

tytsyu (Ei varmistettu)

en kyllä sitten yläaste vuosien ole oikein diggaillut noita pallopaitoja mutta toi sun yhdistettynä pikkumyy nutturaan näyttää kyllä somalta<: onnistunut kokonaisuus!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.