Pappahousut

Tickle Your Fancy

Tulin tänään Kotkaan ja viivyn täällä maanantaihin asti! Kierreltiin Meten kanssa kaupungilla ja istuttiin meillä kahvilla. Tänään olis tarkotus vaan löhöillä ja katsella ehkä Sinkkuelämiä. Meidän oli tarkotus lähteä ulos, mutta jälleen kerran veto pois ja pieruverkkarit yhdistettynä karkkipussiin kuulostaa jälleen 500kertaa paremmalta idealta. Kai sitä on sitte tulossa vanhaksi

Tänään heiluin kaupungilla Vero moda veryn rennoissa korkeavyötäröisissä pappahousuissa

Kirppis-seeprahuivi oli pitkästäaikaa käytössä :)

Kommentit

s (Ei varmistettu)

ihana asu ! Kaikki varmaan kysyy mut miten sä pidät sun pidennykset niin sileinä? tarkotan et miten ne ei mee takkuun ? koko ajan ;D voitkos tehä ens kerralla jotain vähän pidempää postausta ? ois niin kiva lukee ! :))

s (Ei varmistettu)

ihana asu ! Kaikki varmaan kysyy mut miten sä pidät sun pidennykset niin sileinä? tarkotan et miten ne ei mee takkuun ? koko ajan ;D voitkos tehä ens kerralla jotain vähän pidempää postausta ? ois niin kiva lukee ! :))

MÄVAAN__ (Ei varmistettu)

mistä toi kello? ja paksu niittikoru ovat?

MÄVAAN__ (Ei varmistettu)

miks sun postaukset ei päivity blogilista.fi:ssä?? korjaa asia please

sara.tickle (Ei varmistettu)

s, no suoristuraudalla pysyy suorina :) joo kyllä ne postaukset taas pitenee, mutta oon nyt Kotkassa niin keskityn kavereihin ja perheeseen täällä :) Viikolla sitten taas!

MÄVAAN_ ne on molemmat MicMacistä!

MÄVAAN_, ootko lisänny mut suosikkeihin? siellä ne päivittyy ainakin listalle! Ainoo missä näkyy vanha postaus on jos katsoo sitä postaushistoriaa niin uusin näyttää olevan 'viikonloppu'. Mä yritän ottaa huoltomiehiin yhteyttä vielä jos saataisiin tuo asia korjattua! Mutta lisääppä mut suosikkeihin nii pitäs siellä ainakin päivittyä :)

juhlimaan (Ei varmistettu)

MULLA ON TULOSSA HUIKSIN HIENOT JUHLAT,MITÄ LAITTAISIN PÄÄLLE AUPUAA?help meee

eMi (Ei varmistettu)

ihanat nuo pappahousut <3

ANNI- (Ei varmistettu)

Hei mitä noi pappahousut verotti sun kukkarosta?? :)

laruuus (Ei varmistettu)

sama kysymys kuin yllä, kuinka paljon maksoivat pappahousut? minkälaisia vaatteita / kenkiä niiden kanssa käyttäisit? osaisitko suositella jotain hyvää poskipunaa?

Susumiya (Ei varmistettu)

Aattelimpa kerrankin kirjoittaa, vaikka olen jo kauuuan lukenut blogiasi.. >;D Blogisi on aivan mahtava, ehdoton lempparini! :) Ehkä siksi, että itselläni on samantapainen tyyli kuin sinulla :) Kuolaan aina niitä sun mustia GT:n housujasi.. *_* Muun muassa.. ;D Anteeksi etten ole kommentoinut, ehkä parannan tapani, jaksahan kirjoitella! =)

kara (Ei varmistettu)

voisitko otaa housuista kuvan vaikkapa?noista kuvista ei kovin hyvin erotu.

huihui (Ei varmistettu)

Heiheihei, oon pitkään koittannu etsiä samantapaisia blogeja kuin tämä, vain että olisi lisää luettavaa. Tiedätkö yhtäkään ? :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

juhlimaan, ai huiksin hienot juhlat. Laita mekko! :)

eMi, <3 me likes

Anni, nää oli lotan silver kortilla 36e ja kaupanpäälle tuli vielä lorealin superhyvä kolmivärinen luomiväri!

laruu, mä en käytä poskipunaa joten en osaa sanoa. Käytän poskissa aurinkopuuteria! Nää oli tosiaan 40e oikee hinta ja käytin näitä mun Dinskon kiilojen kanssa eilen! Kesällä menee kivasti gladiaattoreiden tai ballerinojen kanssa :)

Susumiya, heeei tosi kiva kun ilmottauduit :) jejee kiitos äärettömästi! Kirjottelehan jatkossakin ;)

kara, joo eiköhän näistä vielä kuvia oo luvassa!

huihui, hmmm varmaan ne mitä mulla on tiedossa nii on sunkin tiedossa! Tossa sivussa on noita mitä luen löytyykö niistä mitään? :)

elisa (Ei varmistettu)

I really like your style ! you are my bible in fashion !!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.