Pitkäperjantai

Tickle Your Fancy

Ollaan tänään noudatettu pääsiäisperinteitä ja käyty kirkossa, lenkkeilty, pukeuduttu keltaseen, syöty lammasta ja pääsiäismunia ja mämmiä jajaja... Aikataulut pakotti vähän tiivistämään pääsiäisen vieton tähän perjantaille, jotta huomenna olis sitte mahdollista nähdä kotipaikkakunnalle ympäri Suomea rantautuneita ystäviä!

Hauskaa pääsiäistä!

PS. Aivan onnettomia yllätysmunaleluja!!

T.Sara

Kommentit

huuhaaja (Ei varmistettu)

Uskokko nä jumalaan? Se et uskoo olemattomaan voi kertoa skitsofreniasta.

huuhaaja (Ei varmistettu)

Uskokko nä jumalaan? Se et uskoo olemattomaan voi kertoa skitsofreniasta.

http://magmoiselle.fr (Ei varmistettu)

very nice....
love your tee ;)

http://magmoiselle.fr

emma (Ei varmistettu)

Haluun sun hiukset!

www.guseve.blogspot.com (Ei varmistettu)

amazing <3

www.guseve.blogspot.com (Ei varmistettu)

amazing <3

Alinaaaa (Ei varmistettu)

vika kuva :D:D:D aww oot ihana! ja muutit mun käsityksen siitä et blondeille ei sovi keltainen :)

itärajantakaa (Ei varmistettu)

Hei olen jo pitemmän aikaa lukenut blogiasi ja olen aivan ihastunut! :)) Pidän erityisesti urheiluun liittyvistä postauksista, esimerkiksi lapin reissun kuvat olivat todella kivoja, jopa niin paljon että meinasin itsekkin suunnata hiihtoladulle. En kumminkaan mennyt, koska motivaatio ei riittänyt, siispä voisitko tehdä postauksen miten motivaatio saisi ja miten sitä voisi pitää yllä? Ja ihanat kenkäsi on vilahdellut aikaisemminkin täällä! Mistä ne ovat kotoisin? :))

Soofia (Ei varmistettu)

Moikka!
Sellasta vaan kysyisin, että olisko sulla antaa vinkkejä pakaroiden ja takareisien kiinteytykseen? (:
Ja tiedän joo, että tiedon vois muualtakin etsiä, mutta ajattelin kuitenkin sulta meidän 'jumppaohjaajalta' kysyä :D Kiitos jo etukäteen!

dondestas (Ei varmistettu)

'Uskokko nä jumalaan? Se et uskoo olemattomaan voi kertoa skitsofreniasta.'

Ja se, että puuttuu toisten henk.kohtaisiin asioihin voi kertoa idioottimaisuudesta. Jos uskonnon tuputtajat on ärsyttäviä niin entä sitten uskonnon väheksyjät, ei se kuulu muille uskotko vai et ja mihin uskot.

D (Ei varmistettu)

Kiva asu! Mut millanen oli sun kirkkoasu? Vai oliko se tuo sama? Ihan mielenkiinnosta huumorimielellä kysyn, ethän suutu? :)))

Tiia. (Ei varmistettu)

Kivoja Pääsiäiskorusteluja :)

http://d-oris.blogspot.com

ep (Ei varmistettu)

heeei mistä toppi ja takki? äläkä vaan sano H&M:stä kaks vuotta sitten, koska mua ärsyttää ehkä maailman eniten se, etten ikinä löydä hienoa biker-takkia :(

jep (Ei varmistettu)

Ihana asu! Olet niin nättinä taas! P.S onneks hyvä skitsofreenikko huuhaaja siellä, Jumala on olemassa :)

Zam (Ei varmistettu)

Jännä että huippuälykäs tähtitieteen professori Esko Valtaoja joka ei usko Jumalaan, ottaa kuitenkin tosissaan 'skitsofreenikko' piispa Juha Pihkalan ja on tehnyt tämän kanssa kirjan jossa kopittelevat keskenään toistensa heittämillä ajatuksilla uskosta...

Nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Ois kiva jos tekisit taas jonku videopostaukse sun asusta :) Nytki olit taas nii ihanana!

morjestaa (Ei varmistettu)

Moikka.
Halusin myös kysyä et miten saisi treenattua pakaroita ja reisiä yleensäkkin.Ja olisin tosi kiitollinen koska rantakelit lähestyy ikävästi :o :D.
PS.Oon monesti naureskellu täällä että mistä kaikesta nää ihmiset repäsee näitä juttujansa?:D kirkossa käynnistä.? ei mielikuvitusta puutu:DMutta joo oot todella nätti ja aivan mahtava tää sun blogi MINÄ tykkään:DD

Honey (Ei varmistettu)

Iiiihanat kengät, mistä noi on?:)

s (Ei varmistettu)

Voisitko laittaa sun jotain ruokapäiväkirjaa tänne:) jos et, niin kerrotko edes paljon sinulle tulee päivässä suurinpirtein kaloreita ?

pikkutipu (Ei varmistettu)

täällä on sitte yksi joka sairastaa myös skitsofreniaa.. ja monet mun ystävätkin sairastavat tätä hyvin vakavaa sairautta ;D mut hyvää pääsiäistä ja kevättä oletpa sä taas nättinä ja kiva asu :)

M (Ei varmistettu)

sulle sopii niin älyttömän hyvin otsatukka ja ponnari! :-)

kysymyksiä pohdin. (Ei varmistettu)

Uskovaisten piireissä tapahtuu eniten seksuaalirikoksia lapsia kohtaan. Miksi on näin? Aiheuttaako uskonta sairaita turhautumisia? Voiko kutsua itseään uskovaiseksi jos harrastaa seksiä ennen avioliittoa? Mietin vain, en pahalla. Kivat kledjut.

AnsQhei (Ei varmistettu)

Joo siis sain munasta sormuksen. Se oli kokonaan keltasta muovia ja koristeena sellanen käden kuva med viisi sormea. Hieno oli. Toinen munayllätys oli onneton lentsikka joku lens 500877 kertaa surkeemmin, kuin paperista tehty. Kiitos kinderit

http://fromlacetostuds.blogspot.com

petra (Ei varmistettu)

heii AnsQhei, kato lähteekö siitä käden kohdalta sellanen 'kansi' pois, koska kinder-munissa on sellasii ja ne on periaattees samalla leimasimia!:) älkää pitäkö mua outona, oli pakko vaan sanoa koska siskon kanssa kerätään kilpaa niitä leimasimia:D:D:D: paljon parempia ku muut pääsiäismunayllätykset tänä vuonna!! ::D

ps.en oo 6-vuotias, ihan siltä varalta et joku ajatteli:D

pps. sara ihana asu taas kerran!:)

tiia (Ei varmistettu)

huippua kuulla, etten oo ainut joka on saanut suklaamunista vaan aivan onnettomia yllätyksiä.. :<

tosi kiva asu ja sulle käy hirmu hyvin ponnari! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.