Pokerface

Tickle Your Fancy

Aamulla oli yks kiva duunijuttu stadikalla ja sieltä suoraan keskustaa toisiin töihin. Eli rapiat 12h takana päin, joten huominen vapaapäivä, joka menee muuten deadlinetekstejä vääntäessä, on todella ansaittu. puuh! :D Ainiin, jo toinen kerta viikon sisään kun kuulen lauseen: "hei kato, lady gaga on tullu suomeen". Ei lisättävää, poppoppoppokerface poppoppokkerfaaaaace

Tältä näytti mun tän päivän pekonipuku

T.Sara

Kommentit

emmi (Ei varmistettu)

ooo, toi hame on ihanaa (:::
paituvei, kerros onko vilassa niitä harmaita haaremihousuja, jotka sulla oli tos juhannuspostaukses, ja voikohan niitä mahdollisesti tilata netistä ? ja ootko itäkeskuksen vilassa töis :D?

emmi (Ei varmistettu)

ooo, toi hame on ihanaa (:::
paituvei, kerros onko vilassa niitä harmaita haaremihousuja, jotka sulla oli tos juhannuspostaukses, ja voikohan niitä mahdollisesti tilata netistä ? ja ootko itäkeskuksen vilassa töis :D?

persikka (Ei varmistettu)

sponsoroiko jaffa sua jotenkin ? :)

pipa (Ei varmistettu)

god have mercy! :D nyt on kyllä mun makuun vähän liikaa kaikkee sun asukokonaisuudessa :D tai siis... löysää löysän kanssa? :D emt aika löysäks menee:D nojoo en nyt tiedä miks edes tungin mielipiteeni tänne :p mahtava blogi muuten! cheers!

Nnnnn (Ei varmistettu)

Ihana asu!:) JA minusta todella imarteleva tuollainen Lady Gagaan vertaus! Selkeästi olet onnistunut säväyttämään ja luomaan jotain erilaista pukeutumisellasi!

Katriina (Ei varmistettu)

Mä oon kuullu miljoona kertaa näyttäväni lagy gagalta ja mun mielestä nää mielipiteet on tullu aina kun mulla on punaista huulipunaa:D meissä nyt ei ole mitään samaa... heh:)
http://imlovinmy.blogspot.com/

monki (Ei varmistettu)

Moikka!
Varotan jo etukäteen, tässä tulee pitkää tekstiä :Ds

Kattelin noita sun vanhoja postauksia, jossa oli kuvia susta joskus vuonna -09 kun olit vähän 'pulskemmassa' (jos niin voi sanoa) kunnossa, ja kuinka siitä sitten otit liikunnan osaksi arkielämää.. NIIN asiaan, mulla on tällähetkellä semmonen olo että ois hyvä aika tän tytön alkaa harrastamaan urheilua, tai sanotaanko vaikka näin että HALUAN haluta liikkua..
Eli pari kysymystä, mitä sanoisit nytten vanhalle 'minällesi' ennenkun aloit urheilla noin paljon kun nyt teet? tai miten pääsit siihen tatsiin että 'hei, täähän on kivaa'? sanat sali ja lenkki ahistaa mua jotenki niin paljon etten tiiä miten saan perseeni ylös sohvalta :D ja ei auta että 'tahdonvoimalla vaan', mistä sitä saan? :D onko urheilu muuttanut joitain asioita elämässäsi ja miten?

oli tarkotus laittaa sinne lenkki-video postaukseen mutta laitoin tänne ku en tiiä luetko enää niin aktiivisesti vanhoja :))

haleja ja pusuja, oot paras!

anonyymifani (Ei varmistettu)

sä muuten NIIIN olit Summerrissa!! (vai tehdäänkö sitä vielä..?)

Jo (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu, sopii todella hyvin sulle! :D

vieras mummeli (Ei varmistettu)

summerissa..heh :D

sehän on joku ikivanha ohjelma :D
tehdäänkö sitäkin vielä.. xD

sara.tickle (Ei varmistettu)

emmi, kiitti:) on niitä tullu Vilaan, en tiedä voiko netistä ostaa. Olen aleksanterinkadun Vilassa töissä

persikka, haha no niin vois kuvitella näitten lukuisien jaffakuvien perusteella, oot ihan oikeessa :D mutta joo ei sponssaa, kunpa sponssaisi

pipa, hehe ai! Mä taas mukavuudenhaluisena ja lököfanina tykkään asusta paljon :) kiitti!

Nnnnn, no niimpä! ja toivottavasti ne myös tarkotti ton pukeutumisen lisäksi myös kroppaa :D

KAtriina, haha no siinähän sitä syytä jo löytyykin :D wtf

monki, mä oon 09 vuonna liikkunu enemmän ku nkoskaan. Lähes joka päivä 2 kertaa eli en voi nyt samastua kyllä tuohon väitteeseen. Mutta sillonku yläasteella rupesin lenkkeilemään niin suoraan sanottuna iskä pakotti lekille sen kanssa :D juostiin aika lyhyitä pätkiä ja pikkuhiljaa jotnenki matka vaan kasvoi ja innostuin käymään jumpissakin. Tietty se hyvä olo, kropan kehityksen seuraus, ja fiilis urheilussa on pitäny liikunnan säännöllisenä. Paitsi nyt viimeaikoina 12tunnin työrupeamien jälkeen ei ole kyllä motivaatiota mihinkään. Onneksi tahti on käyny rauhottumaan. Toki urheilu on vaikuttanu elämääni. Sen kautta oon tutustunu uusiin ihmisiin ja uusiin ihaniin lajeihin ja jopa tuonu mulle töitä! :D

anonyymifani, hahaa en ollu mutta hyvä veikkaus ;)

Jo, kiitti :)

vieras mummeli, en mä tiedä mutta kuin kova oli KLAANI!!!

haha (Ei varmistettu)

todella ihana toi pyyhe päässä :D ei jumalauta varmaa tiskirätit kans taskussa :D

Janade (Ei varmistettu)

Minnuu luullaa tosi ussei Suvi Teräsniskaks! =DD

Nella (Ei varmistettu)

Oi vitsit ku tykkään tästä sun blogista! Tää on jotenkin tosi rento mut silti ihan mielettömän kiva! Ja nyt kun oon tätä vähän aikaa seurannut, niin täytyy sanoa, että näyttäisit hyvältä vaikka pukeutuisit jätesäkkiin. Tai ainankin musta tuntuu siltä. Perustelen tän sillä, että sulla on usein päällä jotain sellaista joka on kaukana mun omasta tyylistä, ja oon aina ajatellu et en vois ikinä käyttää, mutta sä vaan jotenkin saat kaikki vaatteet näyttämään niin hyviltä sun päällä. Lisäks susta loistaa (ainankin noissa kuvissa) itsevarmuus!:) Jos ite puen jotain vähän erilaisempaa ylleni oon heti ahdistunu ja tuntuu, että kaikki katsois mua pahalla... Sun ja muutaman muun blogi on nyt niin paljon inspiroineet mua, että perustin ihan omankin blogin:)
http://wonderland-of-a-dreamer.blogspot.com/

monki (Ei varmistettu)

okei,
sorge sit kattelin jotai vielä vanhempia kuvia :)

tykkäätkö muuten käydä lenkillä aamulla vai ootko enemmän iltalenkkeilijä? :)

motto (Ei varmistettu)

hehee näyttää toi 'turbaani' lehmänsonnalta..

barbiegames (Ei varmistettu)

The most comprehensive and very well thought out write up I have found on this subject on the net
http://barbie-cooking.dressupgames8.com
http://www.cooking-games-online.net
http://www.barbiecookinggames.net

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.