Purjehduspäivä

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Kun selviteltiin ennakkoon, että mitä kaikkea Montenegrossa kannattaa tehdä, nousi purjehtiminen esiin lähes kaikkialla. Päädyttiinkin vuokraamaan purjevene käyttöömme juhannusaatoksi. Vain meidän porukka ja miehistö.

Hurjan mukava brittipariskunta ja heidän kaksi rescuekoiraansa poimivat meidän rannasta perjantaina. Päivälle oli lupailtu kehnompaa keliä, mutta mitä vielä, pilvistä ei ollut tietoakaan. +27 ja pientä tuulta - täydellinen ilma purjehdukselle! 

Kierreltiin pitkin rantoja ja kuultiin tarinoita Montenegron historiasta. Välillä pysähdytiin hyppimään mereen ja välillä siemailtiin G&T:tä kannella. Voi pojat, mikä päivä. Tulen muistamaan tämän juhannusaaton varmaan kiikkutuolissakin. 

Ps. Jos ikinä tulette Montenegroon, voin lämpimästi suositella Monty B:n purjehduspäivää. Katie ja Tim (+ koirat Mollie ja Louie!) olivat maailman huikeimmat isännät merellä <3

 

 

Kello on yli puolenyön ja meillä starttaa aamukasilta astetta rankempi patikointipäivä vuoristoon. En malta odottaa millainen näkymä odottaa huipulla! Nyt unta kuulaan!

 

xx Sara

Share

Kommentit

spanish to english (Ei varmistettu) https://spanishto-english.com/

uskomattomia kuvia!

saratickle
Tickle Your Fancy

Iso kiitos :)

madalin stunt cars 2 (Ei varmistettu) http://madalinstuntcars2.com

Thanks for publishing such useful information.

Kommentoi

Ladataan...