roll neck

Tickle Your Fancy

En oo ollu mikään poolopaitojen paras kaveri. Oon suhteellisen varma, että ainoa kerta tätä ennen ku oon vetäny poolopaidan päälle (en nyt puhu mistään paksuista villapaidoista tms) oli ajokorttikuvaan?? Hei oikeesti, huikee idea. Semmoseen kuvaan kannattaakin pukea just joku itselleen erikoinen paita, joka kauluksensa ansiosta 100%:sti näkyy siinä kuvassa. Siihe vielä se murhaavan vihanen ilme ni lopputuloksena ilmiselvä taliban. Sitä saa sitte katella seuraavat 30vuotta. Nää neljä ekaakin on tehny jo tiukkaa :D Homman nimi on nyt kuitenki se, että tommonen paita on pyöriny kaapissa ja koska niitä on näkyny tässä syksyn aikana joka puolella, oon pikkuhiljaa alkanu lämpenemää kyseiselle paitamallille.

Pelkästään toi ei menis, mutta yhdistettynä asusteisiin ja huulipunaan tms nii mun mielestä toimii! Mitä te ootte mieltä?

taskukokoinen joulukalenteri!

Huomenna se olis Tallinna! Parillasadalla olis lahjakortteja Zaraan mmmm

Luin eilen varmaan kakstuntia teidän liikuntamotivaatiovinkkejä pimeään talveen! Ihan mielettömiä vinkkejä hei! En todellakaan osannut valita parasta. Mulle tuttujen motivaattoreiden kuten uusien treenikamojen, hyvän musiikin, tavotteiden, uusien liikuntamuotojen lisäksi löytyi uusia mm. paljubileet keskelle talvea, salilta voi löytää elämänsä miehen ja jossei sitä niin ainaki mahollisesti hyvännäköstä ja urheilullista katseltavaa, vedot kavereiden kanssa, pimeällä lenkkeillessä voi vetää naama punasena ja jammailla rauhassa ilman että kukaan näkee! :D Loistavaa! Joo niiku sanoinki en kyennyt valitsemaan parasta, joten päätin arpoa!

Voittajaksi arvonnassa selviytyi tämmönen kommentti. Voittajaan otetaan yhteyttä pian! Onnea!

________________________________________________________________________________

mminski

Parhaiten motivoi ystävät! Tehdään ystävien kanssa aina sopimuksia että milloin lähdetään yhdessä urheilemaan ja asetetaan tavoitteita. Tavoitteet on aina omat, mutta tavoitteiden tavoitteleminen on paljon hauskempaa ja helpompaa kun on joku toinen mukana hommassa. Kaveri pakottaa nousemaan sohvalta ja huutaa vieressä kun et enää jaksaisi viimeistä toistoa. Vaikka lähtisit vain yksin lenkille on kaverille kiva kertoa miten reipas olit, se ehkä myös motivoi kaverinkin lähtemään lenkille :)

________________________________________________________________________________

Tää on niin totta! Yhdessä kaverin kanssa päätetyistä treenipäivistä on turha joustella. Mutta oikeesti, sosiaalisen elämän ja liikunnan yhdistäminen on maailman fiksuin idea. Kuinka kiva on lähteä lenkkipolulle sellasenki tuttavan kanssa, jota et oo pitkään aikaan nähny! Tää on semmonen asia, jonka mä liian usein unohdan!

T.Sara

Kommentit

S (Ei varmistettu)

Sara, sun tyyli on kyllä muuttunut niiin paljon... Ennen olit tosi värikäs, muotitietoinen ja räväkkä, nyt sulaudut jonnekkin tapettiin. En vaan ymmärrä miten niin muodikkaasta pongahti tommonen noita-lookkiin pukeutunut, jätetään tommoset asut vähän vanhemmalle iälle? Ja ennen kuin puolustelijat hyökkää niin mielipiteitä on monia... ;)

S (Ei varmistettu)

Sara, sun tyyli on kyllä muuttunut niiin paljon... Ennen olit tosi värikäs, muotitietoinen ja räväkkä, nyt sulaudut jonnekkin tapettiin. En vaan ymmärrä miten niin muodikkaasta pongahti tommonen noita-lookkiin pukeutunut, jätetään tommoset asut vähän vanhemmalle iälle? Ja ennen kuin puolustelijat hyökkää niin mielipiteitä on monia... ;)

DaisyLine (Ei varmistettu)

Sara you look so pretty! Have a nice day :)
kisses
DaisyLine
http://daisyline.blogspot.com/

saana (Ei varmistettu)

toi paita sopii sulle tosi hyvin koska oot niin hoikka (: ja korostaa ihanasti sun kasvoja (:
http://www.lifeinpinkclouds.blogspot.com/

sara.tickle (Ei varmistettu)

S, tää "noitalookki" nyt on vaan yksi asu mun moooonista asuista :) Mä haluan kokeilla kaikkea erilaista. Ehkä se on muoti mikä on muuttunut ;) Värikkäät kuuluu kesään, tähän aikaan pukeudutaan tämmösiin väreihin!

DaisyLine, Thanks Daisy! :) huuugs!

saana, voi kiitos :))

joku (Ei varmistettu)

Oon alkanu innostumaan salilla käymisestä ja mun kysymys oiski, et millasta treeniohjelmaa suosittelisit 15-vuotiaalle tytölle? : D

sara.tickle (Ei varmistettu)

joku, mahtavaa! 3/15 toistoilla. Kepeillä painoilla alkuun. Perus saliohjelmia löytyy netistä ja kannattaa tsekata noita mun salivideoita vaikka! :) ne on suunnattu ihan alottelijoille. Täältä löytyy http://suosikki.fi/videot/treenivideot/

linda (Ei varmistettu)

Toi näyttää mielettömän hyvältä ton värikkään hameen kanssa!:)

http://mysecrets-linda.blogspot.com/

sara.tickle (Ei varmistettu)

linda, iso kiiitos! :) mä tykkään myös!

emmainkeri (Ei varmistettu)

jaaa hyvältä näyttää! oon ite kans miettiny noita korkeita kauluksia, vaan enpä vielä ainakaan oo ottanu esille. Toi hame on ihanan värinen, mulla on vaan yks musta maksi :D ja vippaas mulle kans noita zaran lahjakortteja, kelpais!!! Pitäkääpäs hauskaa tallinnassa huomenna! :>

sara.tickle (Ei varmistettu)

emmainkeri, hei nyt heti esiin! kokeile ihmeessä:) haha joo 200 saa jo ihan kivasti, saa nähä tuleeko mulle itelleni vai päätyykö joululahjoiks osa! onneks on su ja ma aikaa :) jeje kiitti!

Sandra (Ei varmistettu)

Hyvin sopii hoikalle tytölle poolopaita! Noista ajokorttikuvista.. En tiiä mikä mullaki napsahti päässä, mutta ajokortissa komeilee keskijakaus ja kaks tiukasti pään myötästä lettiä :DD Onneksi lähivuosina on edessä naimisiin meno + nimen vaihto, ja voin muuten kertoa että vaihtuu ajokortin kuva sitte samalla :D

sara.tickle (Ei varmistettu)

Sandra, kiitos! HAHAHAH toi on kanssa paha :D sulla on sentään tossa vaiheessa. Mulla ei naimisiinmenosta vielä tietoakaa. Taliban pysyy haha

Julia (Ei varmistettu)

Great look :)

autathan (Ei varmistettu)

Hei!

Silloin kun kävit Makerissa ensimmäisen kerran laittamassa värin ja teipit niin paljon se tuli maksamaan:) Ja kuinka usein noita teippejä pitää nostaa/vaihtaa?

-s

jt (Ei varmistettu)

mulla oli poolopaita ylä-asteella kun oli losoja kaulassa :D joskus aikoinaan..semmonen 12vuotta sitten :D

sitten ne paidat jäi ja myöskin jäi ne kauheen näköset losot..yöks :D

punapää (Ei varmistettu)

Hei Sara, mielestäni joskus kerroit että oot ollu tekemässä tai susta on tehty semmosta 'päivä Saran kanssa' -videota, niin julkaisetko sen täällä? vai oonko sekottunau sut johonkin toiseen bloggariin ? :D

Nimimerkki (Ei varmistettu)

hahah mulle tuli ekana ihan vilijonkka mieleen tosta asusta :D mut tosiaan kivalle näyttää. sun hiukset on aivan ihanat<3 varsinki ku ne on kiharalla!

utelias unelma (Ei varmistettu)

seurusteletko vielä sen hyvännäköisen pojan kans joka muutti ulkomaille? et oo puhunu siitä mitään piiitkään aikaan...

Zam (Ei varmistettu)

Näytät tosi viileeltä! I like it. Joko mennään syömään pikkujoulu illallista?

Big movie (Ei varmistettu)
Herminica (Ei varmistettu)

Itse käytän poolopaitoja juurikin esim jonkin kaulahuivin/tuubihuivin kanssa koska en itse ihan ole vielä lämmennyt poolopaidan tavalle tehdä minusta torsopäisen tytön :) + ainakin se paita lämmittää varmasti vaikkei sitä näkyisikään mikä siellä alla oikeasti on :D

Fashioncaina (Ei varmistettu)

I read your blog for a long time .. Fantastic styling! I invite you to www.fashioncaina.blogspot.com

pikkumyy92 (Ei varmistettu)

Kyselypostaus ois kuule hyvä idea taas pitkästä aikaa! me kysytään, sinä vastaat! :p

M (Ei varmistettu)

Eikä, näytät tosi hyvältä! Silti mulla tulee isäni vain mieleen poolopaidoista, enkä voi sille mitään. Se kun sattuu rakastamaan poolopaitoja : DDDD haha.

Ann (Ei varmistettu)

Suoristetut hiukset kyllä sopii sulle erityisen hyvin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.