SALILLA !

Tickle Your Fancy

Nonniin, seuraavaksi perjantai aamun tunnelmia salilta! Kuvattiin muutama liike Niken personal trainerin mulle tekemästä treeniohjelmasta :)

Tätä sivuvatsalihaksiin käyvää liikettä oon hehkuttanu jo varmaan ihan tarpeeksi, musta tää on vaan paras!

Joo en minäkää

Vähän hartioita tähän väliin

 

EDIT: Sivustolla on jostaisyystä häikkää, eikä videoita pysty lisäämään blogiin. Asiaa korjataan Suosikin puolella, toivottavasti saadaan treenivideot tänne vielä tänään!

 

T.Sara

Kommentit

s (Ei varmistettu)

Ihan sama mitä jotkut sanoo, sulle sopii tollanen hoikka mut lihaksikas vartalo!

s (Ei varmistettu)

Ihan sama mitä jotkut sanoo, sulle sopii tollanen hoikka mut lihaksikas vartalo!

sara.tickle (Ei varmistettu)

s, hehe kiitos :)!

Jna (Ei varmistettu)

Kenelleppä ei sovi hoikka ja lihaksikas vartalo!? ;)

Laura H (Ei varmistettu)

Tuo sivuvatsalihasliike on kyllä minunkin lemppari! Ja tuo sun kroppa on kyllä ihan mahtava! Mutta kai melkein jokainen voi saada tuollaisen syömällä oikein ja liikkumalla. Aina kun lukee näitä sun liikuntapostauksia niin tekee itsekin mieli lähteä salille :) Kiitos ihanasta blogista!

napuu (Ei varmistettu)

moikkelis sara,
me kaikki ollaan ymmärretty että pidät liikunnasta ja oot tosi laiha ja lihaksikas, mutta nää sun ei-ikinä-loppuvat liikuntapostaukset ovat tosi ärsytäviä.
muuten tykkään sun blogista superpaljon

HHENNAA (Ei varmistettu)

Sara oot todella ihana:) Voisitkin auttaa minua yhdessä asissa.. minulla on n.15kg ylipainoa.. voiko pelkällä juoksemisella laihtua? kun salilla käymiseen ei ole varaa ja tykkään juoksusta. Jotenkin susta hehkui taas urheilun intoa!

Eymey (Ei varmistettu)

Voi ei, rupes kyllä ärsyttämään tuo napuun kommentti! Mun mielestä tää onkin nimenomaan lifestyle-tyyli-liikunta -blogi, johon tietenkin oleellisena osana kuuluu liikunta-aiheiset postaukset! :) Ja itse asiassa se onkin iso tekijä joka erottaa tämän blogin niistä kaikista niin monista muista samankaltaisista blogeista.
Joten jatka Sara, samaan malliin vaan ja liikuntapostauksiakin kehiin vaan niin paljon kuin mahdollista! :))

Lise (Ei varmistettu)

Mä haluun ainakin liikuntapostauksia! Jos ne loppuu niin lukeminen loppuu! Joten luovu mielummin tosta valittaja-napuusta ;D (vitsi vitsinä).

HHENNAA:lle juokse lenkkejä ja osta kotiin vaikka käsipainot (ei maksa paljon) niin voit tehdä jotain lihaskuntoliikkeitä kotona :)

Tupula (Ei varmistettu)

Mä taas tykkään sun blogista just sen takia, että täällä on niin paljon liikuntaa! :) Mä ootan ihan innolla, että nään millanen ohjelma sulle on tehty ja koitan varastaa sieltä vähän jotain uutta mun omaan ohjelmaan ;)

Pipuli (Ei varmistettu)

Eiks toi viimeinen oo olkapääliike eikä hartia..? :)

Noora---- (Ei varmistettu)

heippa sara! pakko kyllä kommentoida kanssa tohon napuu kommenttiin liittyen, että on kyllä vain ja ainoastaan positiivinen asia että sulla on täällä näin paljon urheiluun liittyviä postauksia! se todellakin erottaa sut muista ja koska näistä välittyy sun liikunta into, se ainakin innostaa myös muita urheilemaan! siis haluan vaan kiittää tosi paljon että teet liikunta-postauksia, koska ne on vaan plussaa sun blogille! ethän välitä noista valittajista (jotka on varmaan jotain urheilu-vihaajia..?) Toivottavasti saat pian videot tänne! :-)<3

Jennipenni. (Ei varmistettu)

"moikkelis sara,
me kaikki ollaan ymmärretty että pidät liikunnasta ja oot tosi laiha ja lihaksikas, mutta nää sun ei-ikinä-loppuvat liikuntapostaukset ovat tosi ärsytäviä.
muuten tykkään sun blogista superpaljon"

Eiköhän enemmistö kuitenkin toivo niitä liikuntapostauksia sinulta :) Mä ainakin tykkään!

katri-k (Ei varmistettu)

just yks syy minkä takia tykkään sun blogistas on se kun täällä on näitä liikuntapostauksia ja mun puolesta niitä vois olla vaikka enemmänkin! :)

kepa (Ei varmistettu)

Moi! Semmosta kyselisin,että ku teet noita sivuvatsalihasliikkeitä, niin nostatko sen painon sieltä ylös vai pidetäänkö sitä paikallaan tuolla alhaalla? En oikeen osaa selittää, mutta toivottavasti ymmärsit !
Ja ei todellakaan noita liikuntapostauksia saa lopettaa !!

ELLLUU (Ei varmistettu)

Nää liikuntapostaukset on kyl ihanii, mut vähän on jo ikävä muotijuttuja! (; Mut missään nimessä ei saa lopettaa näitä liikuntajuttuja!

www.ellu-loseyourmind.blogspot.com

james dean (Ei varmistettu)

oot vaan niin päivän piristys :) !

zaru (Ei varmistettu)

tykkään hirveästi näistä liikuntapainoitteisista postauksista. Innostat mua liikkumaan, mikä on pelkästään hyvä asia! Ei sua voi ku ihalla :D

ehdottomasti lemppariblogi<3

Lindsay (Ei varmistettu)

Oot ihan älyttömäm hyvässä kunnossa ja se nostaa omaa motivaatiotani laihduttaa/kiinteytyä/urheilla ihan hulluna kun käyn lukemassa blogisi urheilujuttuja! :) Älä ihmeessä vähennä niiden määrää! :)

marjutt (Ei varmistettu)

Mun viesti ei näköjään/ilmeisesti/luultavasti tullut perille :o
Mutta siis onko sulla tässä jalassa ne uudet Niken Free -kengät? Jos oon oikeassa niin mitä pidät? :)

Heidi. (Ei varmistettu)

Rakastan sun treenipostauksia. On muuten kivan näkönen sali :)

ViiviK (Ei varmistettu)

Mäkin tykkään näistä liikuntapostauksista toooosi paljon. Itse asiassa aina kun klikkaan sun blogiin, ajattelen ekana 'voi kumpa ois joku liikunta-juttu!' :D Tosin tykkään myös sun tyylistä, joten ei noi asujutut ja muut vaatepostauksetkaan haittaa :)

Nicky (Ei varmistettu)

could you do some of this in english??

Inkeri (Ei varmistettu)

Moi,
Muistan lukeneeni että olit hieman pulleammassa kunnossa ennen kuin aloitit kuntoilun. Itselläni on hirveä pelko että kun nyt olen tuhdimmassa kunnossa ja aloitan kuntoilun ja salitreenin kasvaa minulle lihakset mutta en saa kiinteytettyä. Eli kokoni ei pienene vaan läski korvaantuu lihaksilla. Aloitiko siis suoraan isommilla painoilla treeneuksen vai siirryitkö isompiin kun olit saanut painon alas?

PUSSAUSKOPPI (Ei varmistettu)

Näyttää kyllä tosi kivalta. odottelen videota innolla :)

-PUSSAUSKOPPI-
http://huomennamennaanpussauskoppiin.blogspot.com/

iida! (Ei varmistettu)

ai, että! sä oot nainen saanu mut kiinnostumaan aina vaan enemmän liikunnasta ja siitä mitä suuhuni laitan, että nyt alkaa tosissaan olla intoa tohon kesäkunto projektiin! kiitos siitä:)

Tiu (Ei varmistettu)

Liikuntapostaukset on just parhaita! Lisää vaan niitä. :)

Ootko muuten ikinä kokeillu tehä tuota kylkirutistusta taljassa niin, että meet siihen taljan viereen seisoon kylki taljaan päin ja otat ulommalla kädellä kiinni taljasta pään yläpuolelta ja siitä rutistat? :) Olipa vaikeesti selitetty.. Mutta se on ihan huippu! :D

Nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Mite sä Sara osaat innostaa noin hyvin liikkumaan? =) Oot ihana, kun laitat näitä treeni kuvia tänne. Kiitos paljon.

Hennnaaaa (Ei varmistettu)

Voisitko joskus julkasta ton sun treeni ohjelmasi? :) Jos sitä haastais itsensäki

bööööö (Ei varmistettu)

öö ei sara kyllä kovin lihaksikas ole :-D

ugazagaaaa (Ei varmistettu)

moikka! ajattelin kysyä nyt sulta ku tollanen himourheilija olet niin että onko tollaset crosstrainerit tehokkaita vempaimia? Mulle on nimittäin tullu muutama ylimääräinen kilo tässä syksyn ja talven aikana, ja nyt mulla olin mahdollista saada tosi halvalla ostettua tollanen käytetty crosstrainer:) Niin, että mitä mieltä ite oot niistä? :) kiitos jos jaksat vastata:)

tonja (Ei varmistettu)

ihan lapsen vartalo! kamala...

janikka (Ei varmistettu)

Nyt mäkin tiedän minkälainen on töydellinen vartalo! Kävin muuten juuri eilen ostamassa salikortin, ja suuri osa siitä on sun ansiota, ihanaa kun postaat sekä muodista että liikunnasta! :)

an (Ei varmistettu)

sara! oot aivan paras ihanan innostava ja nää treenipostaukset on ihan parhaita! tulee itselläkin aina innostus lähteä salille :)

-Sanna- (Ei varmistettu)

Tuosta kylkiliikkeestä. Kuvia kun katsoo niin näyttää siltä että teet sen ennemminkin selällä kuin vinoilla vatsalihaksilla, tsekkaa kakkoskuva (etukuvastakin näkee kyllä). Oot siinä ihan etukenossa, vähän niinku olisit nostamassa etuviistosta. Liike kun kuuluisi tehdä suoraan sivulle/paino 'reittä pitkin'/kuvitella että oot kahden seinän välissä/jne.

Jännä ettei se pt ole sanonut mitään jos oli siis tuossa tilanteessa mukana.

Muuten kyllä kivalta näyttää! Tykkään varsinkin tuosta treenitopistasi :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

kiitoksia kaikille kommenteista! :) Mä tuun tosi iloseksi ku tykkäätte näistä tai sanotte saavanne motivaatiota näistä postauksista, jes!

Mulla on tosiaanki jalassa Niken Free kengät, jotka on vaan aivan törkeen hyvät ja niistä on tulossa postausta vielä tässä lähiaikoina!

Samoin postaus tosta mun liikuntaharrastuksen alottamisesta on tulossa joskus :)

Toi sivuvatsaliike tapahtuu siis niin että painoa liikutetaan hallitusti alas ja vedetään ylös. Asento tosiaan näyttää huonolta tossa niinkun -Sanna- sanokin, johtuu siitä että tossa vaiheessa olin jo tehty salitreenin 1,5h ja koska valo oli tuolla huono ja kuvat heilahteli piti mun pysyä paikoillaan ton painon kanssa ja oli haastavaa.

barbiegames (Ei varmistettu)

You made some good points there. The spirit of sharing is really impressive, and I want to share this article to my friends!
http://www.dressupgames8.com/flashgames/boy-dress-up/
http://www.dressupgames8.com/flashgames/cooking-games/Cooking-Cake-Games.html
http://www.dressupgames8.com/flashgames/wedding-dress-up/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.