she doesn't mind

Tickle Your Fancy

Itseopiskeluviikko. Mä oon ehkä siellä onnettomimpien itseopiskelijoiden topkympissä. Eli käytännössä täs käy jälleen kerran niin että lomailllaa vaan tää viikko ja sitte myöhemmin panikoidaan palautusten kanssa. Ei koulutehtäviä vaan ripsihuoltoa, leffaa, ystäviä, uuden vuokraisännän tapaaminen, poskettoman monta kuppia teetä ja sarkajuhlien tanssiharkat.

love love love this song!!

T.Sara

Kommentit

nnn (Ei varmistettu)

ai että ihana toi sun paita! Mistä se on?: ) haluaa samanlaisen.

nnn (Ei varmistettu)

ai että ihana toi sun paita! Mistä se on?: ) haluaa samanlaisen.

Lalii (Ei varmistettu)

Looks awesome.

www.cestlali.com

siirpa (Ei varmistettu)

Tulipa helpottunu olo, kun luin, koska itekkin pitäis nyt olla lukemassa bilsaa ihan kympillä ja tässä mä koneella istun niinku tunti sittenki... toi on kyllä loisto biisi! :D

feya (Ei varmistettu)

Minkä pituista ripseä sulle laitettiin? ihanilta näyttävät! :)

balle (Ei varmistettu)

aivan ihana asu ja ihana fiilis noissa kuvissa! :) sait mut hymyilemään.

lalala (Ei varmistettu)

Mistä toi raidallinen jakku on ja paljon oli hintaa :)?

caroo (Ei varmistettu)

toi jakku näyttää kyllä ihanalta!

öö :D (Ei varmistettu)

hei tyhmä kysymys, mut miten tätä sun blogii saa tilattuu rss-syötteenä, ku saan monia muita, tätä en? :) tai sit en vaa jotenki tajuu =D

Henna (Ei varmistettu)

Minäki oon tätä kappaletta jo viikon putkeen kuunnellu, enkä ole kyllästynyt :)

Noora (Ei varmistettu)

Olinkin näkevinäni siut siellä kadettien tanssikurssilla eilen! Ei hemmetti sitä menoa :D Olin eilen ekaa kertaa ite paikalla, viime viikolla olin vielä Intiassa. Ootko siellä ihan jonkun pariksi ilmottautuneena vai tulitko kurssille muuten vaan? Ootko tulossa sarkajuhlaan?

Sannan (Ei varmistettu)

Kuin pitkät ripset sul on laitettu? Ku mul on 10 ja mietin pitäskö ottaa 12, vaikka nää on tosi hyvät ja luonnolliset mut mietin sit oisko liian pitkä :)

:-) (Ei varmistettu)

ihana biisi todellakin, nyt vaan pakko pitää taukoo kuuntelemisesta ku pelottaa et kyllästyy! ja ihanatihanat hiuksesi sinuun<3

Maria (Ei varmistettu)

where is your jacket from`??

vuokko (Ei varmistettu)

aika perus tuo sun lomaviikko, mulla käy aina ihan samalla tavalla :D Ja sitten viimesenä iltana tehdään kaikki hommat! Nooo, kerrankos sitä. Kivat vaatteet :)
http://365dayswithvuokko.blogspot.com/

emmainkeri (Ei varmistettu)

Ootko jättäny rakennekynnet taas? Näytät jotenkin ihanemmalta ilman niitä :p Ihan erilaiset vaatteet ku yleensä mutta eipä haittaa ollenkaan! (farkut!!!!!!!!!!!)
hyvvee ystävänpäevää oot ehana :)

laurianne (Ei varmistettu)

Hihiii, sarkajuhlat on ihan mahtavat pirskeet, ruokaa, juomaa ja tanssia! Itse olin pari vuotta sitten, kun oma poikaystävä oli kasteessa. Siis ihan mahtavaa, kun sai pukeutua prinsessaksi ja hiukset kynnet kaikki!!! Itse odotan kesän valmistujaisjuhlia, ihan mahtavat bileet tulossa ;) Kadetit on aika hullun hauskaa seuraa ;D

riiri (Ei varmistettu)

IHANA jakku!:)

ninas (Ei varmistettu)

Oiskos ihan liikaa pyydetty jos vastaisit mistä toi jakku on ostettu...sitä näyttäis olevan useampikin jo kysellyt...ymmärrän kyllä jos se vastaaminen on vähän 'too much efort' ;)

lSJVipZJhbEFpsdBcGM (Ei varmistettu)

Hey, I want to ask you one thing. Is this a wordpress blog page? We are tnhkiing of shifting our blog from Blogger to wordpress, do you think this can be doable? In addition did you build the following template by yourself some how? Thanks for the help!

barbiegames (Ei varmistettu)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.