Sortsikeli

Tickle Your Fancy

Ihanan rauhallinen viikonloppu takana, kerranki. Tulin tänään junalla porukoille Kotkaan ja meinasin majailla täällä aina uuteen vuoteen asti :) Ennen Kotkaan lähtöä ehdittiin kuitenkin käydä vielä kaupungilla aamupalalla. Tosin aikamoisen työn takana oli päästä Coffee Houseen... kiva tuuli, kiva lumipyry... ei muuta

Mutta oli se mozzarellasämpylä sen arvostakin :)

Ja muutaman irvistyksen jälkeen pääsin kotiin <3

Huomenna lähdetään Jannin kanssa Helsinkiin jouluostoksille. Vedän taas samalla linjalla, vanhoja perinteitäni kunnioittaen. Eli joululahjojen osto sinne viimisille päiville. Ohan tässä vielä yö aikaa miettiä mitä ihmettä sitä kaikille keksisi

 

T.Sara

Kommentit

Ann-Sofi (Ei varmistettu)

Etkö jäädy tuolla sukkahousshortsit yhdistelmällä? Hrrr, mä ole jo nyt aivan jäässä! Pidän muuten tuosta takistasi! :)

Ann-Sofi (Ei varmistettu)

Etkö jäädy tuolla sukkahousshortsit yhdistelmällä? Hrrr, mä ole jo nyt aivan jäässä! Pidän muuten tuosta takistasi! :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Ann-Sofi, kyseessä oli legginsit ja huom kahdet päällekkäin ;) !! sukkahousuissa ei niiku toivoakaan. kiitti!

mihel (Ei varmistettu)

Tosi kiva asu! Ihana karvalaukku :)

Maisa__ (Ei varmistettu)

Käykää lappeenrannan Aleksandrassa tai Majurskassa kahvilla. :) Musta siellä on paljon kodikkaampi tunnelma kuin perus coffarissa.

sara.tickle (Ei varmistettu)

mihel, voi kiitti :)

maisa__, what no käydään muuten aivan varmasti, coffari alkaa jo puuduttamaan :D Missä noi on?

zazu (Ei varmistettu)

Alexandra on sellanen kahvila+taidegalleria siinä torin vieressä, Filmtownin takana ja Majurska löytyy linnoituksen mukulakivikadun varrelta, niistä vanhoista taloista

vera (Ei varmistettu)

hei et oo ainoo joka jättää sen lahjojen ostelun viime tippaan! :D tosin mulla on onneks jo osa lahjoista ostettu :P ihania noi sun neulees!:)

Laura H (Ei varmistettu)

Mulle tulee palkka ehkä toivottavasti jo 22. päivä et jos sillon kävis ostaan lahjat :D

Agnieszka (Ei varmistettu)

u r amazing!
:)

Ejvi (Ei varmistettu)

Great coat and bag! You look amazing as always. I love your posts sooo much Sara :)

http://ejvifreedom.blogspot.com/

Nnn (Ei varmistettu)

Toivon todella, ettet voita Voicen parhaimman muotiblogin titteliä. Ennen tykkäsin lukea sinun blogia, mutta nykyään tämä on kuin syömishäiriöisen päiväkirja. Teet lähes joka päivä hullun treenin, ja ruokakuvat ei ole lähelläkään sellasta tasoa, mitä tuon verran liikuntaa harrastavan täytyisi syödä. Ymmärrätkö yhtään millaista kuvaa välität liikuntamäärästäsi ja ruokailutottumuksistasi? En yhtään ihmettele, jos joku tätä lukeva nuori tyttö sairastuu syömishäiriöön. Enpä usko, että sinulla itselläsikään on kovin terveellinen suhtautuminen ruokaan. Toivottavasti ymmärrät asian vakavuuden. Suosikin bloggarina sinun täytyisi olla esimerkkinä. Se on tärkeä ja vastuullinen tehtävä. Harkitsin jo vakavasti, että lähetän myös Suosikille palautetta..

vera (Ei varmistettu)

miks musta ainaki jotenki tuntuu siltä että sara ei välttämättä joka ateriaansa tänne kuvaa :D

m (Ei varmistettu)

Mää niin tykkään näistä sun postauksista. Just pittää ollakin kivoja arkikuvia, ruokia unohtamatta;)

Erica2010 (Ei varmistettu)

Alkoi jollain tasolla ärsyttää tuo Nnn:n kommentti. Vaikka turhaa se on alkaa pistää kommenttisotaa täällä osiossa mutta silti haluaisin kertoa muutaman asian omasta näkökulmasta. Vähän näin vanhempana lukijana niin minusta Saran jutut täällä ei mitenkään ole syömishäiriöisen juttuja. Ensinnäkään eihän Sara mitään ruokapäiväkirjaa pidä täällä, kunhan kuvaa jotain sen päivän ruokia, ei niistä voi tehdä mitään päätelmiä kaikesta ruoasta. Lisäksi Sara ei myöskään pidä mitään treenipäiväkirjaa, tiedän muita blogeja joissa listataan kaikki kuntosalitreenit blogiin. Jos laittaa että 'kävinpä lenkillä' 'kävinpä stepissä' niin ei se ole mitään treenipäiväkirjaa. Sitä en osaa sanoa että voiko joku nuorempi lukija ottaa mallia... Vaikea kuvitella että bloggarit olisivat jollain tasolla idoleita kuin omassa nuoruudessa idolit olivat laulajia, näyttelijöitä tai vastaavia. En osaa ainakaan itse kuvitella että joku ottaisi mallia bloggarista.

Minusta tämä blogi on ehdottomasti paras piriste päivään. Sopivasti kaikkea ja juuri sellaista ajatonta lifestylehömppää. Ei ehkä mitään muotilehtikamaa mutta en sellaisista blogeista ainakaan itse tykkää. Ja minusta ainakin Saran pukeutuminen on aika kekseliästä ja en yhtään pistä pahaksi jos voitat vuoden muotiblogi tittelin. Kyllä täältä ideoita ja vinkkejä saa :) Jatka samaan malliin, Sara!

niobe (Ei varmistettu)

Hei, jatka samaa rataa, ihana Sara! Olet monesti piristänyt jutuillasi minun (ja samalla myös monen muun) päivää. Joten kiitos siitä!!! Ja haluan samalla toivottaa sulle aivan mahtavat joulut <3

mjai (Ei varmistettu)

Eiköhän se ole aika turha syyttää tätä blogia kenenkään syömishäiriöstä. Uskallan kuitenkin väittää että siinä on takana jotain paljon vakavampaa kuin se ahaa elämys että 'onpa toi tickle sara laiha mitäpä jos minäkin olisin'

Louise (Ei varmistettu)

Hei Sara, jos ostit villatakki haluta? You Look Great! Anteeksi, jos se on vaikea ymmärtää minun täytyy käyttää google kääntää.
Kiitos
Louise xxxxx

Nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Nyt muaki alko ärsyttää noi ``syömishäiriö`` kommentit...Sehän on vaa hyvä, että se kertoo kaikesta tommosestakin, kun urheilusta.

Ihana asu ihana toi neule! mistä se on? =))

ei nimeä (Ei varmistettu)

Anteeksi nyt vain mutta Sara EI ole anorektinen tai syömishäiriöinen vaan terveellisellä ja hyvällä ruokavaliolla elävä ihminen. Jos joku tuntee tällaisessa olonsa jotenkin huonommaksi ja siksi sairastuu syömishäiriöön, niin missähän syy olisi?

Liikunta ja itsestään huolenpito ei todellakaan tarkoita syömishäiriötä.

reetu (Ei varmistettu)

mistä oot ostanu ton takin? ihania kuvia ja hyvää joulua.

E (Ei varmistettu)

Moikka! Muakin ärsyttää nyt tää ihme vouhoominen täällä. Jos katsotte Saran kehonkoostumusmittaustuloksia lokakuulta, niin siellä näkyy pituus ja paino. Ja kun ne lasketaan niin saadaan painoindeksi 19.7! Mikä on kyllä ihan normaalipainoisen ihmisen tulos :)

Ottakaa selvää ennen kun tuutte tänne mesoamaan ja liikunta ja ruokavalioon huomion kiinnittäminen ei tosiaankaan olisi ollenkaan huono asia monelle nykyajan nuorelle!
Niin ja oma ääneni lähti sinulle Voicen kisassa! :)

Nilla (Ei varmistettu)

OO tuo takki se vaan on ihan mahti! tuommosen ku itekki sais:)

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL (Ei varmistettu)

varmaan toi sara laittaa tänne blogiin KAIKEN sen elämästä JA syömisestä :D:D:D:D:D voi että ku on ihanaa että jotkut tyhmät ANONYYMIT saa aina piristettyä tuntemattiomien päivää tollasilla kommenteilla ja näkee että ikää on 15vee karvaton jeee! :D

Oili (Ei varmistettu)

Ihania noi kuvat! :) oot aina niin iloinen! :)

AnnaOO (Ei varmistettu)

Heii mistä toi villakangastakki on?

Satu (Ei varmistettu)

Mikä ihme noissa sun clip oneissa sattuu nykysin aina silmään? Ennen ne näytti niin sun omalta tukalta, mutta nykyisin ei. Onko kenties väri vaihtunut?

Yasminee (Ei varmistettu)

Love your hair! <3

stinde :) (Ei varmistettu)

tsemppiä sulle,en ymmärrä miksi toiset kiusaa ja laittaa tuollaista palautetta,olet normaali ja syöt terveellisesti,mitä sitten,sehän on hyvä asia :)

sun blogia on kiva lukea =)
piristys päivään!

PUSSAUSKOPPI (Ei varmistettu)

Hei mistä tuo täydellinen neulepaita (herkuttelukuvassa päälläsi oleva)on? :)

-PUSSAUSKOPPI-
http://huomennamennaanpussauskoppiin.blogspot.com/

JAAATU (Ei varmistettu)

HEI en sen takia pidä 'massablogeista' siis tarkoitan niistä missä on paljon lukijoita kun ei kysymyksiin koskaan vastata :( Tiedän, mahdoton homma kaikkiin vastailla mutta silti; mistä tuo takki on??
Kiitossssss hei

uvjlzvDdrJaQcCPHUfA (Ei varmistettu)

you do not know how good it feels to have loads of people in the same saitiuton. I thought i was a friggin' cavewoman!um and ahem .. any suggestions on how to get rid of hair on the old arse. I draw the LINE at arm, tummy and bikini wax.thanks for putting the comic up

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.