still have that little kid inside of me

Tickle Your Fancy

Lomat lomittu. Tänään ollu kunnon aktiivipäivä. Mussa asuu sisällä joku 5-vuotias, joka haluaa aina rakentaa majoja ja tehä ruuaks lihapulla-viinirypäle-juusto -tikkuja. No täähän kulkee tietysti suvussa, pakattiin nimittäin kaakaot reppuun ja lähdettiin isin ja äidin kanssa aamulla retkelle <3 Mä kuljin jonon viimisenä ja lauloin isoäidin toppahousut jalassa retkilauluja. Ajettiin sitte iltapäivällä Tiian kanssa Helsinkiin ja lähdettiin vielä heittämään kunnon 17kilsan lenkki tonne auringonpaisteeseen :)

tämmöstä tänään. en mä noissa kyllä retkellä ollu :D

T.Sara

Kommentit

Tarppu (Ei varmistettu)

Sun ryhti on kyllä nyt niin kadonnu ainakin näissä lähiaikoina otetuissa kuvissa.. Katoin jotain sun edelliskesän ihania kuvia missä oli ryhdikäs Sara :) Vartalo näyttää epämuodostuneelta köntiltä ilman ryhtiä.. ja ihan rakentavaa eikä negatiivista kritiikkiä tää !!:)

Tarppu (Ei varmistettu)

Sun ryhti on kyllä nyt niin kadonnu ainakin näissä lähiaikoina otetuissa kuvissa.. Katoin jotain sun edelliskesän ihania kuvia missä oli ryhdikäs Sara :) Vartalo näyttää epämuodostuneelta köntiltä ilman ryhtiä.. ja ihan rakentavaa eikä negatiivista kritiikkiä tää !!:)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Tarppu, no kuvien perusteella ei varmaan kannata mitään sen kummempia johtopäätöksiä vedellä. tää blogggaajan elämä on rankkaa kun joutuu väkisin mahduttautua kaikenmaailman itselaukaisuviritelmiin jne :) kyllä se on tallessa ei hätää!

kfdkp (Ei varmistettu)

mistä noi shortsit on, ja oliko paljon hintaa? tosi ihanat :)

ssarafiina (Ei varmistettu)

onko nuo sinu hiukset oman väriset? jos ei nii millä oot värjänny?:)

nnnn (Ei varmistettu)

Hahaha, mullekin on valitettu ryhdistä kuvissa.... Näyttääkö jonkun mielestä muka sotilasryhti hyvältä jok'ikisessä kuvassa? Eikö idea olisi, että kuvat olisivat erilaisia välillä? Kuvissa on paljon kivempi tunnelma, kun kuvat ovat rentoja, tikkusuorat asennot ei näytä miltään muulta kuin teennäiseltä :)

Ihana asu ! Ja ryhdissä ei ole mitään väärää näissäkään kuvissa.

a (Ei varmistettu)

voi jessus kun voi ihminen olla söpö!

ida (Ei varmistettu)

mun mielestä tosi onnistunu asu, ihana :)

jjane (Ei varmistettu)

siis yksinkertaisesti aivan ihana asu, rento ja chilli : )

heido (Ei varmistettu)

opiskelet kulttuurituottajaksi? minua kiinnostaa kovasti millaista se on ? mihin ammattiin siintä päätyy ja mitä hommia pystyy tekemään siinä ammatissa? Meinasin hakea sinne mutta en tiennyt alasta tarpeeksi, joten nyt harmittaa. kerro kaikki mitä tiedät! :)

helou (Ei varmistettu)

mistä tuo musta paita on ostettu?

posteljooni (Ei varmistettu)

kivat vaatteet :))... pitäsköhän sun leikata vähän latvoja? sulla on muuten tosi pitkät hiukset :DDD

heeet (Ei varmistettu)

ihana paita! mistä se on :)

boo (Ei varmistettu)

Heeeiii, älä dissaa lihapulla-viinirypäle-juustotikkuja! ihan parasta ruokaa :DDD

Katya (Ei varmistettu)

Superkiva asu! :)

PazyvhCBur (Ei varmistettu)

All top models and most popalur movie stars have six pack abs. Considered as a Holy Grail of becoming fit, a defined midsection is one of the most coveted things to be sexy. A person is considered to be in great shape when he or she has defined and sexy abs to show off simply because your tummy is the last place where 1 lose his/her body fat.

barbiegames (Ei varmistettu)

I am really enjoying reading your well written articles. It looks like you spend a lot of effort and time on your blog. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good wo
http://kissing-games.dressupgames8.com
http://www.dressupgames8.com/flashgames/princess-dress-up
http://www.dressupgames8.com/flashgames/boy-dress-up/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.