SUKKA POIS

Tickle Your Fancy

Kiitos ja anteeks. "Olisko ollu järkevämpi kuvata jotain muuta" -No ei olis. Mä meen nukkumaan villasukkani sisään. Hyvää yötä.

 

T. Sara

Share

Kommentit

Doni Brown (Ei varmistettu)
Doni Brown (Ei varmistettu)
olitkotietoinen (Ei varmistettu)

sul on pullea naama

wow (Ei varmistettu)

siis onpa sulla erilainen ääni mitä oon kuvitellu! oon aina luullu et sul on sellane piipertäjä tai sellane hento ääni ku oot noissa kuvissa aina niin hiustes takana ja hymyilet kovin kauniisti.

mut sul onki tollanen rohkeen ihmisen ääni, eikä yhtään pullee naama!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:O (Ei varmistettu)

oon samaa mieltä, oon aina kelannu et sul on semmonen hento ja ehkä vähän kimeähkö ääni, mut sulla onki tommonen tosi ulospäinsuuntautunu ja rempsee, aito ääni! :D oon positiivisesti yllättyny. ja hajosin videolle aika pahasti, mitä kokoo toi on? :--D 53?

elinaaaaaaa (Ei varmistettu)

no itelläs on pullee naama..voi hyvä elämä noita ihmisiä. hauska video! :D

tiiiia (Ei varmistettu)

varmaa hauska lukee näit spekulaatioit sun äänestä mut mäkää en ois kuvitellu et sul on tollane ääni, mut sul just kiva ääni :D ! kiva oli nähä video täällä, jos videoi oot joskus aiemmi postaillu nii mä oon ainaki ne lahjakkaasti missannu, näit ois kiva nähä enemmänki varsinki ku niille saa nauraa vatsalihakset paskana 10 minuuttii :D:D ihana postaus !

Nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Jotenkin taas repesin täällä ihan väsyneenä : ) Mutjoo yllätyin mäki vähäse sun ääntä X)

niobe (Ei varmistettu)

Ihana, Sara! Oot kyllä upee!!

sara.tickle (Ei varmistettu)

:D haha hyvä jos yllätyitte positiivisesti. joo mun basso ei oo ehkä sitä ihan normaalia neitiääntä. En oo koskaan ollu piipittäjä ja mielummin niin(?)

hellåä (Ei varmistettu)

mää olin taas kuvitellut sun äänen ja puhetavan just suunnilleen tollaseksi jotenki :--D en tiiä Sulla on ihanat hiusket (:

LLL (Ei varmistettu)

HAHSHHA paras :D

larezu (Ei varmistettu)

Hahah :D lisää näitä!!
kivat sukat täytyy sanoo,, niinku toi sun peakin huppari ja sun hiukset, no jooo. sä kokonaisuudessaan ;)

Linsku (Ei varmistettu)

Ihan huippuvideo!! Kiitos päivän nauruista :DD

rita (Ei varmistettu)

Hahahaa vitsi oon kuvitellu sun äänen NIIIN totaalisen erilaiseks!! :D Positiivinen ylläri tosin ei siin mitää :) Itelläki tällanen basso, mut hei paljo uskottavampi tällane ääni ku sellanen kimee vaik ne on söpöjä :__D! Ihan super video, pelastit mun huonosti alkaaneen päivän:)

Anskue (Ei varmistettu)

Oot paras ja tää postaus on aivan huippu :'DD Kiitos piristyksestä!!

R (Ei varmistettu)

Hahahah :D Sulla on ihan samanlainen ääni kun mulla! Voin myös kertoo että kun sain kunnian nähdä omat äänihuuleni videolta (stroboskopiatutkimuksessa), mulle kerrottiin että mun äänihuulet on kooltaan ennemminkin miehen, kuin naisen :D

ss (Ei varmistettu)

mäki oon aina kuvitellu sun äänen iha erilaiseks, haha onneks oli positiviinen ylläri ! :D Ja kiitti päivän nauruista, repesin totaalisesti ku katoin ton videon :D Sun blogi on muutenki ihana <3

paula irene julie (Ei varmistettu)

I love your blog! I read it a long time (: You are an inspiration to me <3

http://irresponsibly.blogspot.com/

ida (Ei varmistettu)

awwww ! ihana vinkki toi muovipussijutska ♥

Ira/Floating-feathers (Ei varmistettu)

HAHAH voisko parempaa lahjaa toivoa? Hei ajatus on tärkein!! :D

Meri (Ei varmistettu)

Haha, eikä :D... Btw, tohon sukkaan voit sitte pistää uuden lompakon, siitä sitä ei ihan helposti viedä :D. Huomaa kyllä heti, jos joku alkaa kopeloimaan, tota 'tavaratilaa' :D.

sannads (Ei varmistettu)

lueskelin sun vanhoja merkintöjä ja juurikin noita missä kerroit kesän liikunnoista. itse myös ahkerana juoksijana tunsin ikävän vihlaisun kun luin treenipäiväkirjojasi ja muistin myös omat juoksulenkit! kaipaatko itse juoksemista ja korvaatko sitä jollain tietyllä talven aikana? mukavaa tulevaa vuotta!

aio (Ei varmistettu)

”Olisko ollu järkevämpi kuvata jotain muuta”

no ei todellakaan! ihan mahtava video haha :D lisää näitä! en kestä semmosii 'no ostin tämmösen topin ja öö sit mul on tämmöst kynsilakkaa, vaikkei täst kyl saa mitää selvää hihi ja öö hyvää joulua kaikille tirsk!' erittäin paljon parempi näin! =) oot nätti, et yhtään naamasta pullukka(???) ja sul oli hauska ääni! voiko ihmistä vielä enempää kommentissa kehua, en tiedä.. :D moro vaan!

Hannannn (Ei varmistettu)

:,D ää, oot ihana!!!

ano (Ei varmistettu)

jostain syystä sun blogin pisteet nous erittäin roimasti tän videon myötä! oot niin aito! vaikka oon joidenkin postausten perusteella ehtinyt alitajuntaisesti olla muuta mieltä! mahtavaa!

anonyymi (Ei varmistettu)

ahhah ihana ! :)

Meri 2 (Ei varmistettu)

Ihana video! Oot oikeesti viel upeempi ku kuvien perusteella ajattelin : D

eEeeEeeEe (Ei varmistettu)

ihanat sukat :) <3 kaveriki teki aika samanlaiset pari vuotta sitten. Niillekkin sai nauraa maha mutkalla :DDDD

Meri 2 (Ei varmistettu)

Lisää näitä : DDD

mirette (Ei varmistettu)

Hah, saatoin jopa nauraa ääneen :D huh

hantsa (Ei varmistettu)

ekä ihana äääni! mäki olin kuvitellu just jonku hennon pienen äänen mut ihana yllätys:) en toki hajonnu tolle videolle:---D kaveris on tainnu vähä innostuu tosta kutomisesta liikaakin!

Heidi_K (Ei varmistettu)

Villasukat on ihan must! Kuulemma ne pitää jalkojen ihon pehmeänä. Tätä en voi tosin vannoa kun mulla ne on jaloissa vaan ajoittain. ;)

Pidän sun kuvistasi ja seuraan mielenkiinnolla miten pukeudut yms. Hyvä juttu, ettei käynyt tuossa autohommassa pahasti. :)

Heidi (Ei varmistettu)

Kiitos ja anteeks, pirun hyvä lahja! Hhaha :D ihan huippu hyvä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.