SUOSIKIN MUOTIKUVAT AVATTU TÄNÄÄN

Tickle Your Fancy

Jee tätä mä oon teiltä pihdannut jo aika kauan, mutta nyt se on vihdoin täällä! Suosikin nettisivuille on nimittäin tänään tiistaina avattu uusi muotikuvat -sivusto! Tänne voitte te lukijat ladata omista päivän asuistanne kuvia, joita minä ja Janni tullaan kommentoimaan! Myös teillä on mahdollisuus kertoa mielipiteenne eri asuista "skippaamalla" tai "diggaamalla" toisten lähettämiä asukuvia.

Homma tosin ei jää tähän, vaan joka kuussa valitsemme Jannin kanssa kolme meihin eniten iskevää asua, jotka julkaistaan aina seuraavassa Suosikki-lehden numerossa!

Joten än yy tee NYT lataamaan niitä inspiroivia asukuvia! :)

 

Sivun osoite tulee tässä: http://suosikki.fi/muotikuvat/

 

 

Ps. Uusi Suosikki kaupoissa tänään ja irtoaa muuten kevyeen hintaan 3,10€ ! Tsekkaa lehdestä tuttujen muotipalstojemme lisäksi meidän haastattelut ja juttu hauskasta shoppailureissusta :)

 

T.Sara

Kommentit

ems (Ei varmistettu)

hihii, pitää katella uskallanko ladata noita kuvia tonne :D Ja hei, aivan ihana toi kansi! :)

ems (Ei varmistettu)

hihii, pitää katella uskallanko ladata noita kuvia tonne :D Ja hei, aivan ihana toi kansi! :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

ems, aivan ehdottomasti uskaltaa!! Ties vaikka valittaisi sun asu enskuun numeroon :) kiitti paljo :)

Nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Ihanaa : ) En vaa tiiä viittiskö, ku ei mull mitää kovin upeit vaatteit oo..

satusatusatu (Ei varmistettu)

Ihana toi kansi, tosi pirtee :)

http://satusatusatu.livejournal.com
Satu

kattry (Ei varmistettu)

hitsi miten sulo kansi!! :) Mä yritin ladata yhen kuvan mutta tuli joku ihme virhehomma, olikohan se virhekoodi joku 500 tms en tiiä. Tai sit se tulee koht satana kappaleena sinne se mun kuva.... :D

AnsQhei (Ei varmistettu)

Apua. Milloinkohan oon viimeks ostanut suosikin? 10v sitten ehkä?:D No, nyt voi olla taas sen aika!

niwl (Ei varmistettu)

hei vähänkö kiva toi juttu! Ja superkiva kansi:) Oon viimeaikoina kyllä selannu pikkusiskon suosikista aina teidän palstan, ootte Jannin kanssa aivan ehdottoman jees! Pitänee iteki kerää rohkeutta ehkä lataileen tonne asukuvia8)

http://showuru.blogspot.com

joo (Ei varmistettu)

Aika alas on Suosikki vajonnu... Ei millään pahalla (muttei hyvälläkään)

Minbero (Ei varmistettu)

miksei mun kommentit tule julki,oon jo kaksi kirjottanu eikä ne tule tänne.

ann (Ei varmistettu)

mieletön toi kansi, ihanan pirtsakka! ihanaa muutenkin, että ootte saanu teille kuuluvaa arvostusta ton suosikin myötä :-) ps. ikävä sun 'ruokapostauksia' ja niihin liittyviä juttuja!

tiiu (Ei varmistettu)

mitä mieltä oot tästä tyypistä ja sen neuvoista? :) &feature=channel

LostedMemory (Ei varmistettu)

oi miten ihana kansi!

sunniee (Ei varmistettu)

ostin ton lehden :) hyvä on!

Maar1t (Ei varmistettu)

Ostin tossa koulun jälkeen ton lehden.
Nyt vaan mietin uskallanko osallistua tohon juttuun.

sara.tickle (Ei varmistettu)

Kiitos iha hirveesti kaikille :) Ja hei mitä ihmettä, tottakai kaikki USKALTAA ladata tonne asu-kuvia! Mä suorastaan vaadin :D

Zam (Ei varmistettu)

Mieki ostin ton lehen! Hämärä fiilis nähä nettituttu naama suosikin kannessa. Mut tossa vähän aiemmassa postauksessa nahkahousuissa ja takissa sä näytitkin vähän jonkun bändin laulajalta. Tai kitaristilta. Jutun kuvituskuvat oli vähän laimeita. Kantta lukuunottamatta niistä puuttu se sun tuttu iloinen särmikäs pirskahtelevuus... tiäkkö. Kansi on kyllä ihan teidän näkönen... (btw, monta meitä lukijoita on noin about?)

annem (Ei varmistettu)

moikka! törmäsin sun blogiin ihan sattumalta aikaa sitten ja oon sitä asti lukenut sitä ihan säännöllisesti ja oon ihan ihastunut tähän:D! sulla on niin energisiä kuvia ja sun teksteistä tulee aina jotenki hyvä mieli. Lisäks tietty tykkään sun tyylistä ja sun hiukset,wau!
Ite en tykkää Suosikista ollenkaan mutta tänään se sitten tarttui kauppakoriin ihan vaan sen kannen takia:)! Tosin lehdet kuvat oli ehkä hiukan pettymys sun osalta, niissä ei ollut sitä samaa energisyyttä mitä täälä blogissa! mutta siis jatka samalla linjalla, mä ainakin jatkan tän lukemista:p

annnnna (Ei varmistettu)

hei tyhmänä joudun kysyä että mihin kohtaan tossa suosikin sivuilla olevaan asukuva laatikkoihin laitetaan yhteystiedot?

WZlIASgAmtFPylblQei (Ei varmistettu)

vellu kirjoitti:Achtung Aki!Aivan tutjatoman hienoa, innostavaa, kannustavaa ja motivoivaa asennetta, tunnetta ja tyf6te4! Ne4me4 te4llaiset on mulle te4rkeite4 asioita, todella! Valokuvauksesta en ymme4rre4 mite4e4n, eike4 se totta puhuen mua kiinnosta. Mutta voisihan tuota kameraa kuljettaa mukana sente4e4n! Kiitos ja uutta pe4in!T:Vellu

barbiegames (Ei varmistettu)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.