SURE IT'S OLD AND PRETTY HORRIBLE, BUT IT BRINGS BACK SOME MEMORIES

Tickle Your Fancy

Hohoo löysin koneen salaperäiseltä H-asemalta kansiollisen musiikkia vuosilta 03-07! Ei ollu muuta mahdollisuutta kun survoa luurit päähän ja lähteä juoksemaan iki-ihanien tai osittain ei niin iki-ihanien biisien tahtiin. Että voikin vanhat poppibiisit kätkeä sisäänsä näin paljon teinimuistoja, ihanaa :D On nää osa kyllä melko kamalia, mutta niiden muistojen takia jaksavat hymyilyttää. Tässä tulis kasa näitä biisejä, tuleeko kellään muulla mitään muistoja mieleen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Kommentit

kristtttt (Ei varmistettu)

miksi tos on vaa 1 biisi? :o

kristtttt (Ei varmistettu)

miksi tos on vaa 1 biisi? :o

sara.tickle (Ei varmistettu)

kristtttt, ?? toimiikos nyt?

norad (Ei varmistettu)

kehtaisitko vähä kertoa Helsingin sun mielestä kivoista vaatekaupoista, kirpputoreista… ihan vaan lähinnä missä ne sijaittee! Oon Pohjosesta tulossa tänään pk-seudulle käymään pitkästäaikaa :)

Kamppi, Forum, Itis mulla on hallussa mutta nää muut sitten. Uutuudet Weekday ja Monki etsitään kyllä vaikka kiven alta ja niiden osoite mulla on ylhäällä :) “jee”

kiitti!

tiiiia (Ei varmistettu)

hahahha toi Darin, olin jo unohtanu koko tapauksen :D olin joskus iha rakastunu siihe. Kiitti, kiva ku laitoit näit biisei, mulla ainaki tosi monesta tulee mielee jotku 5-6 luokan ajat :D hämärät teinivuodet..

sara.tickle (Ei varmistettu)

norad, no aleksanterinkadulta löytyy zara ja pari hennesiä, vila, monki, weekday yms! :) Eli se ”stockan kello”-tie!

tiiia, :D mä en unohda Darini IKINÄ!! voi ei nyt tunnen itteni vanhaks, nää biisit ku on ollu se juttu ni meikäläinen oli siinä 15-16v että morjes :D

Lilja (Ei varmistettu)

Ooo Darin, mullaki soi vast yks päivä päässä ihan nonstoppina :D

sara.tickle (Ei varmistettu)

Lilja, sitä on liikkeellä :D

jens (Ei varmistettu)

haha, jonnan paljon tarjolla on ihan legendaarinen! :D kaikki aina sano että se kertos musta :o :'D voi voi, tuli ihan sairas ikävä teiniaikoja, se oli kyl ihan parasta aikaa vaik noloja oltiinki :D

hoo (Ei varmistettu)

AAAAAAA MI AMOOOR AMOOOR AMOOREEE TAKE MY HEART TAKE MY HAAAAAAAAAAAAAND

ihania muistoja oih:D<3

neela (Ei varmistettu)

Kun radiossa soi Darin, mä olin yliopistossa :D Että ei teillä naperot mitään hätää :)

Jessi (Ei varmistettu)

AAH, Hilary Duff - Come clean, muistan vieläki miten epätoivosesti yritin opetella jokasen sanan siitä, koska muutki ystävät osas, munki piti osata. Haha! :D Ihanaa että pistit näitä! Testasin äskö ja muistan vieläki kaikki sanat ulkoa tosta :D Ps. Darin looks hot ;)

trelinicole (Ei varmistettu)

oooo arvaa kuka pomppas kaksmetrii tuolilta ku kuulin ton rock my lifen! :D mulla tuli se tossa pari kuukautta sitten taas mieleen ku tuo kivoja muistoja ja oon siitä lähtien yrittäny ettiä tota : DD hahahahah morjes että sellasta

Kommentoi