SURE IT'S OLD AND PRETTY HORRIBLE, BUT IT BRINGS BACK SOME MEMORIES

Tickle Your Fancy

Hohoo löysin koneen salaperäiseltä H-asemalta kansiollisen musiikkia vuosilta 03-07! Ei ollu muuta mahdollisuutta kun survoa luurit päähän ja lähteä juoksemaan iki-ihanien tai osittain ei niin iki-ihanien biisien tahtiin. Että voikin vanhat poppibiisit kätkeä sisäänsä näin paljon teinimuistoja, ihanaa :D On nää osa kyllä melko kamalia, mutta niiden muistojen takia jaksavat hymyilyttää. Tässä tulis kasa näitä biisejä, tuleeko kellään muulla mitään muistoja mieleen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

kristtttt (Ei varmistettu)

miksi tos on vaa 1 biisi? :o

kristtttt (Ei varmistettu)

miksi tos on vaa 1 biisi? :o

sara.tickle (Ei varmistettu)

kristtttt, ?? toimiikos nyt?

norad (Ei varmistettu)

kehtaisitko vähä kertoa Helsingin sun mielestä kivoista vaatekaupoista, kirpputoreista… ihan vaan lähinnä missä ne sijaittee! Oon Pohjosesta tulossa tänään pk-seudulle käymään pitkästäaikaa :)

Kamppi, Forum, Itis mulla on hallussa mutta nää muut sitten. Uutuudet Weekday ja Monki etsitään kyllä vaikka kiven alta ja niiden osoite mulla on ylhäällä :) “jee”

kiitti!

tiiiia (Ei varmistettu)

hahahha toi Darin, olin jo unohtanu koko tapauksen :D olin joskus iha rakastunu siihe. Kiitti, kiva ku laitoit näit biisei, mulla ainaki tosi monesta tulee mielee jotku 5-6 luokan ajat :D hämärät teinivuodet..

sara.tickle (Ei varmistettu)

norad, no aleksanterinkadulta löytyy zara ja pari hennesiä, vila, monki, weekday yms! :) Eli se ”stockan kello”-tie!

tiiia, :D mä en unohda Darini IKINÄ!! voi ei nyt tunnen itteni vanhaks, nää biisit ku on ollu se juttu ni meikäläinen oli siinä 15-16v että morjes :D

Lilja (Ei varmistettu)

Ooo Darin, mullaki soi vast yks päivä päässä ihan nonstoppina :D

sara.tickle (Ei varmistettu)

Lilja, sitä on liikkeellä :D

jens (Ei varmistettu)

haha, jonnan paljon tarjolla on ihan legendaarinen! :D kaikki aina sano että se kertos musta :o :'D voi voi, tuli ihan sairas ikävä teiniaikoja, se oli kyl ihan parasta aikaa vaik noloja oltiinki :D

hoo (Ei varmistettu)

AAAAAAA MI AMOOOR AMOOOR AMOOREEE TAKE MY HEART TAKE MY HAAAAAAAAAAAAAND

ihania muistoja oih:D<3

neela (Ei varmistettu)

Kun radiossa soi Darin, mä olin yliopistossa :D Että ei teillä naperot mitään hätää :)

Jessi (Ei varmistettu)

AAH, Hilary Duff - Come clean, muistan vieläki miten epätoivosesti yritin opetella jokasen sanan siitä, koska muutki ystävät osas, munki piti osata. Haha! :D Ihanaa että pistit näitä! Testasin äskö ja muistan vieläki kaikki sanat ulkoa tosta :D Ps. Darin looks hot ;)

trelinicole (Ei varmistettu)

oooo arvaa kuka pomppas kaksmetrii tuolilta ku kuulin ton rock my lifen! :D mulla tuli se tossa pari kuukautta sitten taas mieleen ku tuo kivoja muistoja ja oon siitä lähtien yrittäny ettiä tota : DD hahahahah morjes että sellasta

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.