on TODAY

Tickle Your Fancy

Päällä oli tänään oikeesti toppahousut ja untuvatakki kun lähdin aamulla mummin kaveriksi pankkiin ja ruokakauppaan. Ja siis eihän sinne pankkiin OLE mahdollista mennä muulloin ku just ennen avaamista, 9:55, ja poikkeusta ei tehdä vaikka ulkona kiljuu -27pakkanen. Pankkiasiat on hyvä saada heti kympiltä hoidettua ja siisteintä on päästä ensimmäisenä konttoriin sisään!!

Mä tulin just combatista ja saunasta ja heitin pakkas-angstissa farkkusortstit jalkaan! Kohta on koko perhe koolla ja ihanaa ruokaa luvassa :)

 

Huomenna meillä juhlitaan veikan valmistujaisia! Hauskaa viikonloppua :)

 

T.Sara

Kommentit

Sanzu.91 (Ei varmistettu)

Aamulla kun lähdin kävelemään töihin kuuden aikaan meillä oli pakkasta 37 astetta. Oli muuten persus vähän kohmeessa ku pääsin perille :D

Sanzu.91 (Ei varmistettu)

Aamulla kun lähdin kävelemään töihin kuuden aikaan meillä oli pakkasta 37 astetta. Oli muuten persus vähän kohmeessa ku pääsin perille :D

Susanna C (Ei varmistettu)

Tosi söpö toi paita! Mistäköhän se mahtaa olla?

http://works-like-a-charm.blogspot.com/

satusatusatu (Ei varmistettu)

Mulla on joka jumalan päivä päällä toppahousut ja toppatakki. Kuljen kävellen jokapaikkaan, enkä vaan viitti palella :)

http://mukavaamatkaa.blogspot.com
Satu

kaappipissis (Ei varmistettu)

pankkimummot.. :D
onneks ees eläkeläiset joutaa käymään pankissa, normi-ihmisen työajoilla sinne ei olekaan koskaan asiaa!

http://mysupersweet16forever.blogspot.com/

clap (Ei varmistettu)

Hei osaatko vähän kertoo tosta combatista? Kun oon halunnu mennä kokeileen sitä jo pitkään, mut oon aatellu et se on koreografisesti liian haastava. Mitä sä olet mieltä? :)

Rare (Ei varmistettu)

Hey!
Have you thought about at least short english translations? Would love to understand at least a little bit of what you're writing. Translater programms aren't really that good...

amria (Ei varmistettu)

Meillä oli aamulla pakkasta -35 astetta,ei paljoa naurattanu. Mutta mulla olis postausehdotus eli voisikko tehä juttua tosta sun suosimasta combatista? Olis kiva kuulla siitä enemmän juttua eli kelle suosittelet,millasta on jne. Oon ite halunnu kans kokeilla,mut en oo vielä uskaltanu lähteä kokeilemaa : )

Nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Söpö asu ja söpö sä : )

Nii ja joo aamulla oli iha sairas pakkane, täälki jotaki -30 astetta.Pekka pouta on sitte ensviikoks ennustanu 30 asteen lämpenemistä..

pepppi (Ei varmistettu)

ihana asu ja sun hiukset!<3
ite asun keskisuomessa ja meillä oli lähes koko päivä -35 astetta että näin:D huoh sais jo luvan riittää nää karmeet pakkaspäivät ;s kesää odotellessa<3

rinu (Ei varmistettu)

ihanat noi sun hiukset!!!

http://riinamaaria.blogspot.com/

saakkuu (Ei varmistettu)

oulussa oli eilen aamulla -34 ja tuuli. ei kai siinä auttanu ku lähtä käveleen 0.8 km bussipysäkille kahekasan aikaan aamulla ja ootella myöhässä olevaa bussia vartti. nenään tuli kiva paleltuma<3 MUTTA täbään on vaan -15?? KESÄ!!!!

Thaimaa (Ei varmistettu)

Ikinä en enää kuumasta valita.. Kyllä noi kovat pakkaset on kamalia!

http://thaimaan.blogspot.com/

anoh (Ei varmistettu)

hei onks sul viel clip on systeemillä noi pidennykset? jos on nii kauan noi samat nyt on ollu sul ja miten hoidat niitä ja kuinka usein? ootko huomannu et ne rapunzelin klipsit on isontunu :( voisit tehä hiuspostauksen taas :)

AnsQhei (Ei varmistettu)

Voisin laittaa kukkahameen huomenna..:D Ei mutta kyllä mä oon vedelly tuolla mekoissa ja shortseissa samalla lailla kuin kesälläkin.:D Paitsi kesällä en laita kolmea paria sukkiksia väliin. Yllättäen.

http://fromlacetostuds.blogspot.com/

katsa (Ei varmistettu)

tajusin just tossa ku selailin noita sun vanhoja postauksia, että oltiin samaan aikaan kreetalla! te tosin plataniaksessa ja me malemessa, mutta oltiin mun mielestä ainakin sillä samalla venereissulla =)

hheidi (Ei varmistettu)

Ihanat sortsit! Ootko tehny nuo ite? Hei, sähän muuten muistaakseni teet ite paljo noita sortseja, nii miten saat niistä noin istuvat?

barbiegames (Ei varmistettu)

This is good site to spent time on.I just stumbled upon your informative blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your very well written blog posts.
http://kissing-games.dressupgames8.com
http://www.dressupgames8.com/flashgames/princess-dress-up
http://www.dressupgames8.com/flashgames/boy-dress-up/
http://www.dressupgames8.com/flashgames/cooking-games/Cooking-Cake-Games.html

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.