Tonight I'm lovin' you

Tickle Your Fancy

Tultiin just Isan kanssa Enrique Iglesiaksen keikalta ja herranjumalaaaa!! Täytyy sanoa, että yks viihdyttävimmistä keikoista koskaan! Aivan mieletön meno. Yleisöstä joku poika pääty vetämään lavalla Stand By Me:n täyspäiselle Hartwall-areenalle ja omisti biisin tyttöystävälleen, joka ei muuten suostunu nousemaan lavalle vaikka koko yleisö kannusti siihen?? Mutta oikeesti, kuin huikee veto tolta pojalta. Simone sanoi, että ite olis laulanu mulle Petri Nygårdin Selvän päivän... Ja ainiin joku mimmi pääsi vastaanottamaan illan tähdeltä suudelmia samalla kun hänelle laulettiin 2millimetrin poskietäisyydeltä Hero. Molemmista noista olen katkera. Tosta jälkimmäisestä vielä enemmän.

Tämmösissä oltiin keikalla

Me saatiin keikka t-paidatkin ilmasiks!

Huomenna olis eka työpäivä, kääk! Pelotan rohkeimmatkin asiakkaat ulos kaupasta tällä mun flunssa meets Enriquen keikka -äänellä.

T.Sara

Kommentit

elwaen (Ei varmistettu)

oliks tonight i m loving vai fuckin you? :D

elwaen (Ei varmistettu)

oliks tonight i m loving vai fuckin you? :D

o ou (Ei varmistettu)

näin sut keikal ohimennen :) SIIS MITÄ :D miks saitte ilmasiks noi paidat, mä jouduin ostaa omani...

Ellu (Ei varmistettu)

mä olin Turussa kattomassa tota Enriqueta ja sielläki se veti yhen jätkän lavalle vaimonsa kanssa ja veti sitte jotai shotteja siellä niitten kanssa ::D. Aivan mahtava keikka oli kyllä kans Turussakin!

helena (Ei varmistettu)

Oli mahtava keikka ja stand by me-mies oli kyl ihana <3 ;)

hennakatarina (Ei varmistettu)

Näin viime yönä unta että mietin sun blogin nimee kuumeisesti enkä keksinyt millään kun yritin jollekin sitä selittää! Sun nimen muistin mutta olin ihan paniikissa ku ei blogi muistunu mielee :D

Ei mulla muuta!

http://www.hennakatarina.blogspot.com/

Tiia. (Ei varmistettu)

Oli varmasti ihan mahtavaa :)

http://d-oris.blogspot.com

el (Ei varmistettu)

Simone sanoi, että ite olis laulanu mulle Petri Nygårdin Selvän päivä <-- :DDD aww ihana, piristi mun aamun!

K (Ei varmistettu)

Varmaa joku ei noussu lavalla vaik tuli tilaisuus???!!:O Mä en ollu keikal, mut viime keikalla olin:D Sielläki pääs moni lavalle ja se yks mies laulu Someby s me biisii mikkiin:)

anneli (Ei varmistettu)

aaaah. enrique oli nii hyvä ja ihana. SIinäpä täydellinen mies mun makuun :)

mariia (Ei varmistettu)

Olin keikalla myös, oli mieletöntä! <3 ja joo, pieniä katkeruuden tunteita löytyy täältäkin!

AnsQhei (Ei varmistettu)

Miks mä en ollu se nainen jolle se lauloi?!?!! Meni kyllä ihan väärin nyt. :( Onksen Enriquen pakko olla niin HYVÄNNÄKÖNEN, se vois VÄHÄN hillitä!!

http://fromlacetostuds.blogspot.com/

moi! (Ei varmistettu)

mä olin enriquen keikal -09 ja se teki noi aaaivan samat jutut sillonkin :D noh mikäs siinä, kukin tyylillään...

MikkaStina (Ei varmistettu)

Nice pictures! You are beautifil!
Hugs from Norway!

www.nattstad.se/mikkastina

jennipenni (Ei varmistettu)

Oltiiin ihan sen pitkän lavan vieressä ja oikeesti toi on paras keikka mis oon ikinä ollu! Ja joo olen katkera kaikille niille jotka pääs sinne lavalle... -.- Paras kohta oli se ku se tuli sinne lavalle, se tunne ja fiilis ai että!

miikaela (Ei varmistettu)

Musta on aika noloa tykätä ton musiikista tai äänestä. Sen ääntä joudutaan aika pahasti muokkaamaan koneiden avulla että se kuulostaisi jotenkin edes siedettävältä. Ja hän ei laula oikeasti edes keikoilla vaan liikuttelee suutaan. Tästä on eräs videotallenne olemassa. Nolosta musiikista tykkäät... ns. tyhjänpäivästä aivotonta musiikkia.

dhvo (Ei varmistettu)

se aina vetää jonku äijän ja muijan laval ja laulaa heron jollejji ;)))

Nadja (Ei varmistettu)

Siis niiiiiiiin epistä Turussa se ei laulanut Herota :(((

minna (Ei varmistettu)

Missä olet töissä?

sdfsdfsd (Ei varmistettu)

joo oli kyl mieletön meno!!! upee esiintyjä, vaikka tekeekin samat asiat joka kerta, jos toimii ni mitäs sitä muuttamaan =) ja nättinä oot taas ollu!!
ja miikaelalle en jaksa edes kommentoida enempää kun ärsyttää niin paljon jo valmiiks mutta voin sanoa ettei kyllä miksata ääntä ja 'todisteet' on varmaan jotain youtube 'OMG YOU MUST WATCH THIS' -matskua

Ssandrsa (Ei varmistettu)

Kyllä muuten lauloi ihan oikeasti! Ei ollu mikään nauhalta tuleva. Ja kenenkäpä artistin ääntä ei nykypäivänä muokattaisi?

Ja onhan se ihana, täydellinen, ahh. Ne käsivarret on jotain niin ihanaa ja ne silmät (meinasin pyörtyä kun katto silmiin) ja ahh, täydellinen. Ite olin permannolla ja oli kyl huippua, pääsin tokaan riviin yhes vaihees ja Herossa olin ekas rivis.

Mut joo, tekee noi kaikki samat jutut (ottaa yleisöö lavalle, antaa laulaa ja antaa jotain alkoholia) ja laulaa Heron jollekin tytölle ja koskettelee ja pussaa sitä! :D Mutta joo, olen kade!

Ihan mahtava fiilis oli kyllä keikalla, jalat kipeenä hyppimisestä ja kädetkin ja kurkku kipeenä laulamisesta/rääkymisestä/kiljumisesta! Aivan varmasti menen uudelleen jos herra vielä tänne aikoo tulla!

ahahahahakuulitsäki (Ei varmistettu)

'Are you married?'
'Tampere'

apua !! :D (Ei varmistettu)

mitä ihmettä, siis sehän pussaili sen tytönkaa siel ?? :DDD katoin jonku videon netist, huhhuh:D voivoi oisin mäki halunnu olla siel :(

taru (Ei varmistettu)

Miikaela oot niin oikeessa. Enrique on vaan paska. enkä maksais sen konsertista senttiäkään. Mut Sara oot valtavan ihanan positiivinen ihminen ja kaikkee hyvää sulle!:)

e (Ei varmistettu)

oon niin kateellinen! Oisin niiiiiin halunnu sinne keikalle

enrique&amp;sara (Ei varmistettu)

hehee.. me huomattii kaverin kaa sut sara ja tajuttiii et olitki lyhyempi mitä kuviteltii :) mut ihanat vaatteet oli ja tunnistettiii sut saman tien siitä laukusta josta pörrötti se karvanen jutska :D
sara se siellä osteli juuri jtn naposteltavaa ku meki mietittii samaa aikaa et pizzaslice vai hodari :) mutta upea keikka oli ja oltii suoraan lavan edessä ja tuurilla kun kenttäliput joutuki vaihtaa istumapaikoiks, saatii ne sit suoraa lavan etee et huh huh :)

enriqueeee (Ei varmistettu)

eihän se mimmi ollu ees minkään näkönen! :D

mimmi (Ei varmistettu)

turun keikka oli myös ihan mieletön! oon aina tykänny Enriquesta mut en olis kyllä uskonu et se vetää nii hemmetin hyvin livenä. ihan mahtava esiintyjä! eikä ulkonäössäkään toki mitään vikaa ole ;) oon vieläki ihan huumassa... enkä onneks yhtää kateelline sille tytölle jolle Enrique lauleskeli, ou gaad

Norppali (Ei varmistettu)

Näin sut tuolla keikalla! :) taisin itseasiassa tosta kuudennesta kuvasta bongata itteni, tuolta permannolta :D kattelin vaa että tutun näkönen, ja sitten tajusin että se olet sinä :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Heeei, mahtavaa kuin moni on ollu mukana! :) Oli miten oli niin mun mielestä oli uusine bisineen ihan mahti keikka ja hyvännäkönen mies ja hyvä ääni, kyllähän se nyt oikeesti LAULOI eikä vetäny mtää playbackiä. Varmaan ne joo on suunnitellu sen Stand by me:n valmiiks ja sitte vaan liikutellu suuta:D
Kiva että ootte törmäilly muhun :) Oistte vaan tullu moikkaamaan!

T.Sara

Ano (Ei varmistettu)

Mistä toi kaulakoru on:)?

! (Ei varmistettu)

miks sait ton paidan ilmasiks :(

Jape (Ei varmistettu)

Voisitko jatkossa pistää myös kuvia susta takaapäi, että näkee kui hyvi housut istuu!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.