torstaibrunssilla

Tickle Your Fancy

Sisko ja äiti tulivat eilen heti jo aamulla mun luokse Helsinkiin ja aloitettiin päivä brunssilla Ekbergillä

tämmösessä varustuksessa syötiin itsemme ähkyyn ja koluttiin kirppareita

Taas nauratti kun menin Kamppiin noita vastaan ja siskolla oli käytännössä samanlaiset vaatteet kun mulla :D Hattu, farkkusortsit, nahkatakki ja niittipohjalaukku... Tää on oikeesti ihan käsittämätöntä, meillä on joku maaginen yhteys. Jos mennään molemmat samaan aikaan vaatekauppaan ja kierrellään kauppa eri tahtiin, voin luvata että siinävaiheessa kun törmätään sovareilla on molemmilla ihan samat kamat sylissä! Näin on käynyt monta monta kertaa!

Mä häippäsin Jumboon muotikiertueelle kun nää vielä jatkoi kaupungilla.  Illalla käytiin vielä yhdessä Virgin Oilissa herkuttelemassa :) Kanaceasar, mmmmm

Hei sitte vielä ilmotusluontosta asiaa. Mä oon mukana järkkäämässä MItVit-klubia Cafe Mascottiin huomenna lauantaina. Ideana on kerranki kaikkien osallistujien kanssa päättää illan ohjelmasta!

MitVit:in idea lähti siitä et ei ollu ideaa, mut idea kuitenki oli saada hyvä läjä hyvää porukkaa saman katon alle hyvissä meiningeissä. Ekaks lueteltiin mitä kaikkee Suomen klubiskenessä mättää, minkä jälkeen tultiin tulokseen että Suomen klubiskenessä mättää kaikki. Niinpä päätettiin pistää pystyyn oma konsepti MitVit-Klubi, joka keskittyis toden teolla siihen mitä ihmiset oikeesti haluaa ja mikä ois parempi tapa toteuttaa tää ku ottamalla ihmiset suunnitteluun mukaan.
Sosiaalisuutta, toimintaa ja hyvää musaa. Ja tässä on tulos:

Nyt kaikki siis TÄNNE ilmottautumaan mukaan ja heittämään vapaasti ehdotuksia siihen, miten lauantain klubi-illasta saa unohtumattoman! Esiintymässä tosiaan Stockers, ST.Rasta ja Omni orchestra, mut tän lisäksi tarvitaan lisää ohjelemaa! Eli lautapelejä, juomapelejä, pullonpyöritystä, keskustelunaiheita eri pöytiin, musaehdotuksia, kilpailuja?? Mitä suomen klubiskene tarvii rennon ja onnistuneen illan järkkäämiseen? Me otetaan kaikki ehdotukset huomioon ja tehdään lopullinen ohjelma tän perusteella. Te siis päätätte! Tulkaa siis mukaan järkkäämään kunnon bileet!

T.Sara

Kommentit

RENU (Ei varmistettu)

MITVIT ROKS !! KAIKKI MESSIIIN !!! <3

RENU (Ei varmistettu)

MITVIT ROKS !! KAIKKI MESSIIIN !!! <3

Tiia (Ei varmistettu)

Ihanat asut molemmilla. :) Toi Ekber on ihana paikka.

Tiia (Ei varmistettu)

Ekberg*

RYMYEETU (Ei varmistettu)

JOO TONNE MITVITTIIN ON KYL IHAN PAKKO MENNÄ! :D

g4 (Ei varmistettu)

muuten kivat asut mut jotenkin noi hatut huvittaa,tulee mieleen jonkun vanhan papan hatut noista,onko tommoset nykyään muotia? :D

Ja musta shortsit ei kuulu syksyyn,farkut tai jotkut muut pitkät housut tai sitten hame mieluummin kun noi shortsit :P

Elina (Ei varmistettu)

Mistä olet nuo kenkäkaunokaiset löytänyt? Ihanat on!

Ansku132 (Ei varmistettu)

Viittisitkö vinkata ne kirpparit joita kävitte koluamassa :)?

AnsQhei (Ei varmistettu)

Joo hei kerro mitkä kirput kävitte läpi! Tarviin uusia kirppiksiä (fiksu lause, kylläkyllä). Pakko toimia vähän provosoivasti ja ihmetellä geenelosen kommenttia. Ööö pappahatut on kuumia! Tästä ei vaan voi olla eri mieltä. :D

http://fromlacetostuds.blogspot.com/

jees (Ei varmistettu)

Että noi kengät on aivan älyttömän nätit!

Ja ihan aiheesta viidenteen, mutta oon tässä pohtinu että onko crosstrainer hyvää treeniä jos tavotteena on saada hieman kiinteemmät pakarat? Tätä ehkä muutaman kerran viikossa, lisäksi parina kolmena päivänä lenkkiä sekä lihaskuntoliikkeitä ihan vaan kotona tehtynä. Mahtaakohan olla liian vähän treeniä että sais mitään tulosta aikaan :o Toki myös nää perus arki- ja hyötyliikunnat on kohdillaan jne. Kiiitos kovin jo etukäteen :)

kukkatyttö (Ei varmistettu)

mikä johannan blogin nimi on ? :)

MillaH (Ei varmistettu)

Hauska, et teillä on noin samanlainen maku sun siskos kanssa! Sain hyvät naurut ku kuvittelin teidät sovituskopin edessä :DD

millamainen.blogspot.com

höööh (Ei varmistettu)

miksei mulla näy noi kuvat :/

tekstit tulee mut kuvat ei näy :/

SMH (Ei varmistettu)

Jee!! Pakko päästä paikalle, koska Stokers! on Suomen paras!!!

??? (Ei varmistettu)

mä just tänää törmäsinki fb-kavereiden kautta tohon mitvitiin, pitää tsiigaa pääsiskö käymään, vaikuttaa nimittäin suht lepposalta jutulta!!! 8)))8))) mut jos ei tänää nii eiköhän tää vielä toistu, uskoisin et lössii on kuitenki tulos jo tohon ekaan aika nätisti paikalle :D
http://ewcliches.blogspot.com

Johanna (Ei varmistettu)

Moi!
Olen kysynyt tätä jo aiemmin, mutta olen unohtanut käydä lukemassa vastauksen.. Pääsitkö opiskeleen kulttuurituottajaks? :)

Johanna (Ei varmistettu)

Moi!
Olen kysynyt tätä jo aiemmin, mutta olen unohtanut käydä lukemassa vastauksen.. Pääsitkö opiskeleen kulttuurituottajaks? :)

emily (Ei varmistettu)

Hei Sara!Haluatko olla ihana ja auttaa eräässä probleemassa!
Minä täytän vuosia (olen yli 20vuotias) marraskuun puolivälissä, enkä keksi miten juhlistaisin synttäreitäni.
Olisiko vinkkejä?
Edellisvuonna pidin kotona juhlat, mutta se oli niin pohjanoteeraus, että haluaisin nyt vain suoraan lähteä ulos.
Itse synttäreihin ei ole kuin muutama viikko, joten tiettävästi olen hieman myöhässä liikkeellä, mutta olisiko jotain paikkaa mihin voisin mennä about 20 hengen porukalla? Tuleeko mitään mieleen?
Tai onko jokin paikka mistä voisi varata tilaa/vip-aluetta?
Jos keksit jotain tai tiedät jotain niin olisin kiitollinen :)

Tiina (Ei varmistettu)

Mistä olet hankkinut nuo kengät?

Laura (Ei varmistettu)

mistä toi laukku on? se on tosi kiva!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.