Treenivideo 3

Tickle Your Fancy

Ja eikun lisää haastetta kehiin! Kolmannessa videossa luvassa askelkyykkyhyppyjä, lankkua ja lantion nostoja. Tän videon tekovaiheessa tuli multakin välikuolemat haha. Mitäs pidätte tästä treenistä? Tuntuuko rankemmalta kun aikasemmat?

 

TÄMÄ SARJA LÄPI KOLME KERTAA

*ASKELKYYKKYHYPYT (molemmat puolet) x15

*LANKUSSA KÄSILLE NOUSUT (molemmat puolet) x15

*LANTION NOSTOT PUOLELTA TOISELLE JA TAKAISIN x15

 

Toi askelkyykkyhypyn rakenne alkaa hajoamaan ja vähän lintsaustaki havaittavissa kun vedin sitä tohon kameralle sen 4min putkeen, mutta toivottavasti tajuatte idean :D

Kohta junalla Helsinkiin ja suoraan Hartwall-areenalle! Ja mikä parasta, meikä on terve!!

 

T.Sara

Kommentit

vierailija (Ei varmistettu)

Olis joskus kiva saada ruokavalio-postaus sulta.. Että mitä syöt päivän aikana normaalisti..

vierailija (Ei varmistettu)

Olis joskus kiva saada ruokavalio-postaus sulta.. Että mitä syöt päivän aikana normaalisti..

lillan (Ei varmistettu)

yhdyn vierailijan viestiin tuossa ylhäällä^^

dev (Ei varmistettu)

moikka! monesti viikossa näitä kannattais tehä? =)

K (Ei varmistettu)

Sellainen ruokajuttu olis kiva että listaat jokaikisen asian mikä menee suuhun päivän aikana. :)
Tein toissapäivänä treenivideo 2:sta niitä vatsoja sen 3x15 ja mun vatsalihakset on vieläkin ihan kuolleet. :D nää videot on ihan huippuja!

K (Ei varmistettu)

Niin se piti vielä kysyä, että tehdäänkö nää sun treenivideojutut aina esim. ma video 1, ti video 2, ke video 3 jne.?

marye (Ei varmistettu)

Onko nuo treenit, joita olet videoinut, tarkotus tehdä peräkkäin? Siis että kun julkaisit treenivideo 2:n, korvataanko sillä ensimmäinen video? Ajattelin varmistaa että kuinka itse sen ajattelit! Kiitos näistä videoista muuten! Hyviä liikkeitä, jotka eivät vaadi paljoa tilaa tai välineitä :)

sipi (Ei varmistettu)

Sellainen juttu noihin treeniliikkeisiin niin olisi mukava kuulla mihin treeni tarkalleen ottaa, että ite osaa tehdessä hahmottaa tuntuuko oikeessa paikassa kipua :D

vierailija 2 (Ei varmistettu)

olis tosi kiva saada kunnon tietopaketti noista sun kengistä! harkitsen itse kyseisten ostoa ja olis tosi kiva tietää hyviä ja huonoja puolia. tavallisissa 'jäykemmissä' kengissä oma jalanpohja väsyy helposti, mielenkiinnolla odotan uusia kenkiä :-D kiva blogi!:)

liitopallo (Ei varmistettu)

kylkilihaksia jos sais nähä videoihin ni olis kiva!:)

anon1 (Ei varmistettu)

Sori vaan, mut toi lankku homma meni kyl vähän väärin. Takapuoli vispas liikaa puolelta toiselle, vaikutti et jännitä oikein vatsalihaksia.... Siksi varmaa vispas ku noin nopeest teki, et jos tekist hitaammalla tahdilla ja keskittys siihen ettei takapuol heilu..

Anna (Ei varmistettu)

Onko näitä videoita tulossa vielä kuinka monta? ite ainakin tykkään, tosi kivoja!! :D

K (Ei varmistettu)

tylsää ku ite tykkäisin saada tänne blogiin kaikkii meikkivideoit ja sellasii mut sit tulee vaan treenivideoit... Onhan noiki ihan kivoja mut ei ihan mun tyyliin..

josmand (Ei varmistettu)

Tosi kivat videot! Tuli just tarpeeseen, kun tänään ainakin täällä tampereella on satanut koko päivän vettä, enkä siks halunnu mennä ulos lenkille, niin kokeilinkin noita sun tän päivän videon liikkeitä.. Tuli heti parempi olo reenin jälkeen..
Tulen varmasti käyttän noita sun vinkkejä myöhemminkin, kun koitan päästä parempaan kuntoon omia häitä silmällä pitäen..
Näitä videoita saa tulla kyllä paljon lisää!

Jonna (Ei varmistettu)

Nää sun treenivideot on ihan tosihirmukivoja! Saa pientä motivaationkipinää jopa tämmöseen superantiliikkujaan. :D Ainakin mä katon näitä ja haaveilen että jaksaisin aloittaa, ehkä mä vielä aloitankin! :) Kiitti Sara!

saana (Ei varmistettu)

Jee uusia liikkeitä! Kiitos! :)

http://justforfun-saana.blogspot.com/

jennny (Ei varmistettu)

sara millasia kokemuksia sulla on muuten erilaisista urheilurintsikoista? minkä merkkiset ovat parhaat ja kuinka paljon niistä kannattaisi maksaa? :) ootko ikinä kokeillu niitä h&m:n ku mietin et kannattaisko ostaa ne vai panostaa vähän enemmän et määrittääkö merkki kunnolla myös laadun?

tyttö (Ei varmistettu)

Voisko jenkkoihin saada erilaisia liikkeitä? :)

-jamsu (Ei varmistettu)

mustakin toi ruokapäiväkirja olis kiva, ku se kumminkin on kuulemma ekana kuntoon tulemisessa et ruokavalio on kohallaan ja sit reeningi vast tokana:) ja sit oisko sulla jtn hyviä vinkkejä siitä kuinka sais vyötärööö esille jos rasvaprosenttii on muuten normeissa rajoissa

Eevi (Ei varmistettu)

Ruoka postausta toivotaan myös tällä - ja sitä mitä kannattaa syödä !

tylsää ku ite tykkäisin saada tänne blogiin kaikkii meikkivideoit ja sellasii mut sit tulee vaan treenivideoit… Onhan noiki ihan kivoja mut ei ihan mun tyyliin..

^^ kaikkia ei voi miellyttää - mutta suomessakin alkaa olemaan niin paljon rapa kuntosia ihmisiä että näillä saa hyvin tartutettua liikunnan intoa ! Hienoa siis! :)

Civilization (Ei varmistettu)

Ihan parasta kun teet näitä treenivideoita! Olen itse saanut näistä jopa niin paljon motivaatiota, että mieli tekisi treenata jatkuvasti (treenasin itseasiassa kipeänäkin). Aiemmin on tullut sanottua sitä että treenaan itseni parempaan kuntoon kesäksi, mutta se on ollut helpompi sanoa kuin tehdä. Nyt kuitenkin sitä motivaatiota on vaikka muille jakaa, kiitos sinun! Tosi kiva kun liikkeet vaihtelee ja on todellakin enemmän valinnanvaraa + helppo toteuttaa kotona. Sun pitää jatkaa näitä! :D

Ja mitä tuohon ruokajuttuun tulee, niin olis just kiva jos kertoisit mitä syöt päivän aikana ja kuinka usein sorrut herkutteluun (siis karkit jne.)! :D

inlove (Ei varmistettu)

Nämä videot ovat kyllä loistava juttu! Itse harrastan epäsäännöllistä kotona treenailua (salille lähteminen on 'ylivoimaisen vaikeaa' ja maksaakin :D), mitä lihaskuntoon tulee ja yleensä olen tyytynyt tekemään niitä suurin piirtein samoja tuttuja vanhoja liikkeitä. Näissä on sen sijaan ollut paljon hyviä vinkkejä ja uusia liikkeitä, mikä on innostanut treenaamaan vähän säännöllisemminkin kotona. Kiitos!

Ps. Löysin blogisi vasta äskettäin, mutta olen jo intohimoisesti rakastunut. Vaikka varsinaisia syitä ovat hyvä tyyli ja treenijutut, mitkä innostaa itseänikin treenaamaan enemmän, ei sekään vähennä kiinnostusta, että oon itsekin Lpr:n suunnalta kotoisin ja on kiva bongailla tuttuja paikkoja kuvista - varsinkin kun nykyään opiskelujen takia harvemmin käyn siellä. :)

Marjutt (Ei varmistettu)

Koitin tänään noita kahta viimestä harjoitetta ja tosi hyviä oli! Varsinkin toi lankkupunnerrus-hässäkkä. Kiva että teet näitä vähän haastavampiakin liikkeitä! :)

♥!marjut
http://marjutt.blogspot.com

kata (Ei varmistettu)

Mites hei sais kiinteytettyä sisäreisiä, kun on semmoset 'ulokkeet' jotka osuu toisiinsa ? :D

emilia (Ei varmistettu)

tein just tätä treeniä ja ei luoja, katoin ensin että täähän on iisiä mutta siis kyllähän toi tuntuu ja on tehokas! huhhuh, tästä tulee mun päivittäinen rutiini :) kiitos näistä! oot kyllä huippu tyttö ja huippukunnossa :)

barbiegames (Ei varmistettu)

i was just surfing along and came upon your blog. just wanted to say great job and this post genuinely helped me.
http://www.dressupgames8.com/flashgames/room-decor/
http://barbie-cooking.dressupgames8.com
http://www.cooking-games-online.net

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.