Treenivideo 4

Tickle Your Fancy

Heeei! Mulla todettiin maanantaina poskiontelontulehdus ja kuume nousi uudestaan. Masentuneena oon maannu sängyssä taas kolme päivää ja napsinu antibiootteja kun muut hehkuttaa kestohymy päällä tota kevätkeliä :/ Tänään alkaa tosin jo näyttää vähän paremmalta, mutta silti, blaaa

Itestäni ei oo treenaamaan vielä vähään aikaan, mutta treenatkaa te munki puolesta! :)

TÄMÄ SARJA LÄPI KOLME KERTAA

*KYYKKYHYPYT KÄDET YLHÄÄLLÄ x15

*KÄSIEN NOSTO VESIPULLOILLA ETEEN JA SIVUILLE JALOISTA JOUSTAEN x15

*VATSALIHAKSET JALAT YLHÄÄLLÄ: KÄSIEN KUROTUS VARPAISIIN + TAPUTUS JALKOJEN TAAKSE x15

(Tän videon tekemisessä on leikkaajallakin näyttäny olevan hauskaa :D)

T.Sara

Kommentit

marjutt (Ei varmistettu)

Tääläkin päin on ollut paljon porukkaa kipeänä..
Paranemisia! Viikonlopusta näyttää tulevan tosi lämmin, joten toivottavasti sillon oot parantunut ja pääset nauttimaan entistä keväisemmästä säästä :)
Treenit näyttää taas oikeen hyviltä! Tuota vatsaliikettä oon tehnyt ennemminkin ja se on kyllä ainakin tosi tehokas.

♥!marjut
http://marjutt.blogspot.com

marjutt (Ei varmistettu)

Tääläkin päin on ollut paljon porukkaa kipeänä..
Paranemisia! Viikonlopusta näyttää tulevan tosi lämmin, joten toivottavasti sillon oot parantunut ja pääset nauttimaan entistä keväisemmästä säästä :)
Treenit näyttää taas oikeen hyviltä! Tuota vatsaliikettä oon tehnyt ennemminkin ja se on kyllä ainakin tosi tehokas.

♥!marjut
http://marjutt.blogspot.com

Hoponpoppoo (Ei varmistettu)

Sara hei, jännität ihan turhaan noissa videoissa ! :D

Sun lauseet 'nousee' loppua kohden, ja kiristät suupieliä turhan paljon, koska artikuloit ihan tarpeeks selvästi näissä !

En epäile etteikö ois jännätilanne olla tolla tavalla kuvattavana, mut jotenki tästä tulee semmonen kiiree vaikutelma.. Ei varmasti monelle tuu ollenkaan ja ei se mua sillä tavalla häiritse.. Aattelin nyt ihan vinkkinä vaan sanoa (muihinkin vastaavanlaisiin tilanteisiin neuvoksi ! :) )

Tossa äänenpainon nousussa lauseen loppua kohti on nimittäin semmonen lisäjuttu, että monissa kielissä toteamuslauseen ja kysymyslauseen ainut ero on juurikin äänenpainon nousussa. Mut se on tosi yleinen juttu ja siihen sortuu puhujista ehkä 9/10 !

Kaipaisin näihi videoihi vähän lisää sun energisyyttä, 'höperyyttä' ja leikittelyä ! :)

Mut paranemisia sinne sängyn pohjalle ! :/ Ja jos yhtään lohduttaa, ni en oo ite päässy nauttimaa vielä yhestäkää aidosta 'kevätpäivästä'. Tänään vapaapäivän kunniaks taivashan on luonnollisesti tommosen harmaan vaipan peitossa ! :D

Candyfloss (Ei varmistettu)

Voi kun oot jotenkin niin sulonen näissä treenivideoissa :) Nauratti vähän kuvaajan kuvakulmavalinta noissa kyykkyhypyissä hehe.. :D Pikaisia paranemisia sinne!

:) (Ei varmistettu)

Nää treenivideot on huippuja, kiitos näistä :) Ja paranemista sulle sinne, varmasti kurjaa sairastella kokoajan :/

Mulla on pari kysymystä, jotka ei liity tähän postaukseen, mutta kysyn silti. Eli kuinka vanha sun poikaystävä on? Ja voisitko tehdä sun uudesta kodista postauksen (se näyttää videoissa niin viihtyisän kivalta)?

bikbok (Ei varmistettu)

Tehdäänkö näitä videota yksi päivässä vai useampi? :)

pullamössö!! (Ei varmistettu)

Hahaa, ihana video ! :DD Ehkä vähän hassuja kuvakulmia oli kuvaajamestari valinnut. :--D Muuten kyllä tosi hyviä videoita ja mää ainakin tykkään ettei oo mitään ylimääräsiä sähellyksiä ja NS. hauskoja juttuja. :--D

Onkohan näitä mitenkä mahdollista saada ladattua omalle koneelle?
Ja mistäs muuten toi sun jumppamattos on? Olis tarvis hankkia uus mutten halua semmosta kippuralle menevää makkaraa. :D

manzikka (Ei varmistettu)

Hei mikä sun kengän koko on?

ina (Ei varmistettu)

Sulla oli joskus kaaauan sitten jossain postauksessa jogurttidippi'ohje', eli luonnonjogurttiin tuli muistaakseni mm. valkosipulimaustetta ym. mausteita. En löytänyt sitä millään, niin voisitko vielä kertoa mitä mausteita laitat siihen jogurttiin, että siitä tulis sellanen kiva dippi esim kasviksille. Kiitti jo etukäteen :)

Ida (Ei varmistettu)

hei tää oli iha mieletön treeni! en oo oikeen ikin osannu ite soveltaa noita kotitreenejä,mut tää oli tosi selkee ja tehokas! en malta oottaa seuraavaa videoo =) kiitti hyvästä treenistä!

Nelli (Ei varmistettu)

kuinka paljon tommonen yksi 1,5l vesipullo painaa?

Victoria (Ei varmistettu)

Musta on aivan huippua, että oot tehnyt tänne näitä kotitreeni videopostauksia :)

www.vikkigoes.blogspot.com

huippu (Ei varmistettu)

Kiitos jälleen kerran. :) Tosi kivoja ja hyödyllisiä nää treenivideot! Ite aloin tekemään yks ilta lenkin jälkeen näitä ja oli kyllä niin tehokkaita, että jossaa vaiheessa, muistaakseni kolmannen treenin tokalla kiekalla tuli totaallinen hyytyminen! :D ja Nellille, eiköhän se 1,5l vesipullo paina 1,5kg? ;)

mankie (Ei varmistettu)

kiitos sulle :)

amanda (Ei varmistettu)

ihana postaus ja kiva että teit videon tosta asusta! oot tosi luontevan olonen videolla, mitä mun mielestä ei kauheen useet bloggaajat videoillaan oo :D ihana kevätasu ja muutenkin aivan ihana koko blogi ! haha ompas kaikki nyt ihanaa, mutta tää todellakin on :)!

Elisa (Ei varmistettu)

kiitos sara ihan mahtavista sarjoista!:) näillä kyllä saadaan liihakset esiin ja kesäkunto päälle!!:) liikkeet on tosi kivoja ja tehokkaita, ja mulla on aina ollu hauskaa tehdessä niitä:))

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.