Treenivideo 5 -Toiminnallinen kuolema

Tickle Your Fancy

Hahaa luvassa viides treenivideo ja melkosen rankka toiminnallinen hyppy-lankku -sarja. Tämmöset treenit on tosi monipuolisia! Tuntuu keskivartalossa, jaloissa, käsissä -oikeestaan jokapuolella. Mä teen ite sarjan jälkeen aina totaalisen romahduksen lattialle tai vaihtoehtosesti sohvalle. Suosittelen!

TÄMÄ SARJA LÄPI KOLME KERTAA

*HYPPY ILMAAN-KYYKKYYN-LANKKUUN-POLVIEN VEDOT-PUNNERRUS-HYPPY KYYKKYYN x15

(taukoa sarjojen välissä n.1-1,5min)

Tän videon tekeminen oli nimittäin oikeesti rankkaa. Jouduin vetämään tota liikettä ilman taukoja lähemmäs 30kertaa. Vitsi mä rakastan tota loppua kun todelliset tunteet paljastuu :D

Kertokaa hei fiiliksiä tästä! Tuntuuko teistäkin yhtä rankalta kun musta?

Joku kyselikin siitä miten videoita tulee tehdä. Numerojärjestys on vaan tapa nimetä näitä videoita ja ideana on ollu vähän kuvata nämä helpoimmasta rankempaan. Treenivideoita voi tehdä vaikka kolme peräkkäin ja valita semmosia videoita mistä ite tykkää! Tarkotuksena ei oo siis noudattaa mitään kaavaa :)

T.Sara

Kommentit

http://magmoiselle.fr (Ei varmistettu)

great ;)

H&M & Swedish Hasbeen: http://magmoiselle.fr

http://magmoiselle.fr (Ei varmistettu)

great ;)

H&M & Swedish Hasbeen: http://magmoiselle.fr

Tiia. (Ei varmistettu)

Nää sun treenivideot on niin hyviä :) Tuo on melko rankka liike :D

http://d-oris.blogspot.com

petra (Ei varmistettu)

oli pakko tehä toi heti kun sattu olemaan lenkiltä treenivaatteet päällä ja kuolin lopuksi :D

tiiiia (Ei varmistettu)

jee tämmönen vähä haastavampi ku aiemmat on ollu viel suht perus :) kivat ojentajat muuten, mullekki tollaset :D

mari (Ei varmistettu)

Harmi kun blogistasi on tullut näin urheilupainotteinen, ennen uusia postauksiasi odotti innolla. Näiden treeniohjelmien myötä harvemmin enää viitsii käydä blogiasi lukemassa.

Moi! (Ei varmistettu)

Minä aloin kiinnostua Saran blogeista kun näin ekan treenivideon. :)

Anonyymi! (Ei varmistettu)

Ihania nää treenivideot! :)
Sul on muutenki nii mukava blogi.
Mutta itse paljon treenanneena huomasin, että pidät punnerruksessa kädet suorana, lukossa asti. Kannattaisi pitää mieluummin kädet ihan hiukan koukussa, jottei nivelet rasittuisi vaan lihakset!

Kivaa, jos tulee venyttelyä seuraavaksi, itse harvoin innostun venyttelemään jos ei lasketa palautteluja, ja siksi olenkin niin kankea :D

Emma (Ei varmistettu)

mäkin innostuin tästä blogista vasta näiden urheilujuttujen lisääntyessa! :) just kiva että on tällaisia erilaisiakin blogeja, eikä kaikki ole vaan sitä samaa 'perus päivän asu jeejee'-kauraa. keep it up, girl!

sara.tickle (Ei varmistettu)

magmoiselle, haha thanks!

Tiia, kiva että tykkäät :)) heh joo samaa mieltä

petra, haha loistavaa! tiedän tunteen, tiedän tunteen :D

tiiiia, ?:D ojentjat, oikeesti? Nyt on kyllä haastetta!

mari, no eihän näitä nyt niin paljon ole, ainoostaan näitä videoita :)

Moi, itseasiassa niin mäki! :D Musta nää tuo tosi kivasti vähän vaihtelua siihen peruskuraan

Anonyymi, voi kiitti! :) Joo niin muuten näkyy. En mä normaalisti lukitse niitä, jotenki toi koko uus tilanne kuvausryhmineen ja kaikkineen on muutenki vaikuttanu noihin liikkeisiin jne. Yritän skarpata enskerralla! Hyvä kun huomasit :) Kiva jos venyttely iskee!

Emma, no sitä mäki just mietin :) Tosi kiva kuulla!

T.Sara

mintsu (Ei varmistettu)

Mahtavaa että teit tällasen haastavamman treenivideon :)

http://fitnessration.blogspot.com/

kikka (Ei varmistettu)

joo, todellakin tuntuu paikoissa tuo sarja ja ootan todellakin innolla venyttelyvideota:) haluisin uusia venytyksiä vanhojen tilalle, alkaa kyllästyttämää..! uskaltaako siulle tulla juttelemaan jos näkee kaupungilla? :) joskus pelottaa, että saa tylyn vastaanoton..

riinam (Ei varmistettu)

Itse tykkään samasta liikesarjasta hieman erilaisena (: Eli alkaa samaisella hypyllä, josta kyykyn kautta selälleen niin, että kädet ja jalat ovat ilmassa (vatsalihakset tekee töitä), josta kyykyn kautta taas hyppy ja takaisin kyykkyyn, kädet maahan ja 'hyppy' punnerrusasentoon, punnerrus, hyppy takaisin kyykkyyn jne. On tehokas!

jepsus (Ei varmistettu)

tossa ihan alussa kun alat puhuu niin kuuluu joku ihme ääni..luulin et joku pieraisee tai jotain xD

niina (Ei varmistettu)

Vitsi oon niin kiitollinen sulle näistä! Sillon kun laitot sen ekan videon ni olin ihan että mitäää.. olin nimittäin just miettiny että miten mä voin jumppaa kotona tai jotain tollasta. kattelin jo jotain dvd:itä ja tuskailin niitten hintoja yms. Nää tuli oikeesti niin tilauksesta! Kiitti tosi paljon näistä. :> Nää on ihan huippuja kun ei tarvii mitää ihme välineitä jotka maksaa maltaita(buu) ja nää on myös tosi kivoja. välillä innostun tekemään näitä ku oottelen miestä ulos lähtiessä :DD
Surku vaan se että mun vasemmassa ranteessa on joku ihmeen vika. ollu varmaan lähes aina.. En meinaan pysty punnertaa. Alkaa sattuu siihen ranteeseen ja se menee jotenki sillee oudosti etten ees pysty tekee vaikka haluisin kivusta huolimatta :D Oon sitte skipannu vaan ton punnerruksen.
Mut hei kai näitä tulee vielä paljon lisää? =D tahtoo.

oot paras! jatka samaan malliin^^<3

Julia (Ei varmistettu)

Minunkin on ihan pakko kommentoida että kiitos paljon treenivideoistasi! Näistä on saanut hyviä vinkkejä koti treenaamiseen! :)

sartsa (Ei varmistettu)

Kaima, pakko kommentoida että kiitos näistä kotitreeneistä! Oon saanu uutta puhtia taas vähän urheilemaan näiden myötä. Ja toiveena ois kyllä että oisko sulla jtn ideoita tai liikkeitä mitkä tehois sisäreisiin, kun tuommoset 'ulokkeet on mitkä osuu toisiinsa'? Ois kiva jos johonki videoon ois semmone jalkatreeni joka kohdistuu niihin. Kiitos jo valmiiks :)

heidi (Ei varmistettu)

hei, teetkö pienellä tauolla putkeen aina 3x15 vai teetkö aina joka videon sarjat kaikki kerran, jonka jälkeen aloitat kieroksen alusta?

Nippu (Ei varmistettu)

Moi!

Kiitos erittäin paljon näistä treenivideoista! Kokeilin nyt ekaa kertaa kaikki 5 videota putkeen, tosin aloitin rankinmasta.. (ei hyvä :D)
Hiki tuli ja oon aivan loppu. Arvoin ensin lähdenkö salille, mutta muistin sun treenivideot ni ajattelin kokeilla ja oli sen arvoista. :)

harriet (Ei varmistettu)

phuuuuh ! aivan mahtavat videot ! ihanaa että jaksat vaivautua laittaa näitä tänne , ei aina tarvi mennä salille koska siihenki kyllästyy nopeesti :--D sopivan rankkoja ainakin mun mielestä, sillä tykkään siitä että oon ihan loppu ku treeni on ohi, tulee sellanen fiilis että on jotain tehtykin ! iso kiitos vielä ! toivottavasti oon joskus yhtä hyvässä kunnossa ku sinä !

sisu (Ei varmistettu)

Ensimmäisen kerran jaksoin tsempata ja tehdä tän ihan täysillä! Fiilis: Ottaa paljon, mutta antaa enemmän! ;)

barbiegames (Ei varmistettu)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.