Treenivideo nro 1

Tickle Your Fancy

Eiköhän aloiteta viikko liikunnalla, sillä ensimmäinen treenivideo on luvassa. Tarkotuksena on lähteä käyntiin ihan sieltä ruohonjuuritasolta eli ensimmäinen video sisältää niitä yksinkertasia ja helppoja liikkeitä. Seuraavassa videossa lisätään jo tehoja! Tän voi yhdistää vaikkapa juoksulenkkiin tms jos siltä tuntuu :)

TÄMÄ SARJA LÄPI 3 KERTAA

*PERUSKYYKKY VESIPULLOILLA x15
*OJENTAJA VESIPULLOILLA x15
(hauiskääntö, kädet suorana ylös, ojentajapunnerrus, kädet suorana alas)
*SIVUVATSALIHAKSET TUOLILLA x15
(käden kurotus vastakkaiseen polveen, käden kurotus saman puolen jalkaan. Ensin 15 oikealla kädellä, sitten 15 vasemmalla kädellä)

Kesto n.15min

 

TÄMÄ SARJA LÄPI 3 KERTAA

*PERUSKYYKKY VESIPULLOILLA x15
*OJENTAJA VESIPULLOILLA x15
(hauiskääntö, kädet suorana ylös, ojentajapunnerrus, kädet suorana alas)
*SIVUVATSALIHAKSET TUOLILLA x15
(käden kurotus vastakkaiseen polveen, käden kurotus saman puolen jalkaan. Ensin 15 oikealla kädellä, sitten 15 vasemmalla kädellä)
Kesto n.15min

 

Kertokaahan mielipiteitä ja parannusehdotuksia, sekä vinkkejä tuleviin videoihin! :)

T.Sara

 

Kommentit

Nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Ei mulla ainakaa mitään parannettavaa oo. Tosi kiva, ku teet tämmösii ni itekki innostun! :) Kohta alan treenaamaan.

Tää nyt ei liity tähän postauksee mitenkää, mut mite pädyit tavallaa toimittajan työhön? :)

Nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Ei mulla ainakaa mitään parannettavaa oo. Tosi kiva, ku teet tämmösii ni itekki innostun! :) Kohta alan treenaamaan.

Tää nyt ei liity tähän postauksee mitenkää, mut mite pädyit tavallaa toimittajan työhön? :)

Eava (Ei varmistettu)

Pitää heti tänää kokeilla: ) Minkä kokoiset tauot sarjojen välissä? Mustaki kiva ku vihtit tehä näitä meille!!

ellen (Ei varmistettu)

huippua! sara aivan huippua!:D ihanaa saaha tälläsiä, niin tulee vaihtelua liikkeisiin eikä vaan sitä samaa perus treeniä mitä itse tulee vedettyä:D

eeeepp (Ei varmistettu)

Joo ihania tämmösiä :) itse kaipailisin vielä vinkkejä noihin hengityksiin, kun ei oikeen hiffaa et koska se hengitys kuuluu hengittää ulos ja koska sisään! jos tekee siis ihan perusperusperusperusperus vatsalihaksia niin koska silloin kuuluu hengittää sisään? olen ymmärtänyt että hengitys on äärimmäisen tärkeää, joten jos vähä selvennystä siihen :) niin ja hyvältä vaikuttaa, paljon vaan vatsalihaksia!

lukija (Ei varmistettu)

aivan mahtavaa! tosi hyvä video, lisää samanlaisia vaan :) kiva saada uusia vinkkejä kotitreenausta varten, kun itellä liike sarjat tahtoo pyöriä vähän samaa (ja tylsää...) kaavaa :D tästä saa lisätsemppiä treenaukseen itekin :)

hayley (Ei varmistettu)

nää videot motivoi kivasti, kiitos Sara :) !

anonyymi (Ei varmistettu)

tosi hyvä video! täytyykö liikkeet tehä kolmen rundina vai voiko liikkeet tehä myös heti peräkkäin, eli 45 kyykkyä, 45 vatsaa jne.? :--)

Maiju (Ei varmistettu)

Kiitos paljon tästä videosta!:) Olen vasta aloittanut urheilemisen, joten tämä tuli niin tarpeeseen.

buu (Ei varmistettu)

jiggle yor fänsy

Zipa (Ei varmistettu)

Kiva video! Toivottavasti teet lisää. Oma toiveeni olisi miten päästä eroon raskauden jälkeisestä röllylkkämahasta :)

Susta sai paljon aikuisemman kuvan tämän videon myötä kuin blogissa olleista kuvista :)

aino18 (Ei varmistettu)

onko noi sun Niken treenikengät hyvät? oon nähnyt meidän salilla noita paljon ja miettinyt että kun kenkien tarpeessa olen niin että kannattaisko noi ostaa? Onko noissa päkiä- ja kantavaimennus?
kiva jos vastaat :)

Josefiina (Ei varmistettu)

Jes! ihan mahtavaa :) Nämä tulee todellakin käyttöön, tää on ihan loistava idea ja varmasti motivoi meikäläisen lisäksi aika monia muita joihin ei ne perusliikkeet uppoa ja jotka eivät muunlaisia hallitse!

marjutt (Ei varmistettu)

Tosi jees nää treenivideot! Ite jäin kaipaamaan "kuuluvaa hengitystä" noissa liikkeissä, koska se on kumminkin tosi tärkeä näissä lihaskuntojutuissa :)

rita (Ei varmistettu)

kiitti sara ihan tosi paljon! ;) ei olis parempaan saumaan voinu tulla.. sun blogis motivoi muutenki liikkumaan tosi paljon! ja tällaset kotiliikuntavideot on tosi käteviä.

t. ulkona sataa lunta niin paljon etten näe naapurin seinää joka on about 10 metrin päässä :D

emilia (Ei varmistettu)

hei ihan sairaan kiva että jaksat näitä väsätä, mä oon ainakin ihan innoissani ja liikkeet näyttää mukavilta ja simppeleiltä :) mikä tän sarjan ns. "raskaustaso" on, että kuin raskaalta tämmönen setti sun mielestä tuntuu? että tuntuuko missään vai tekiskö mieli heittää vielä toinen samanlainen päälle?

mulla oiskin sulle yks kysymys ku oon tätä jonkun aikaa pohtinu mut en tiiä mistä kannattais kysyä, mut sä kun taidat liikunnasta suhteellisen paljon tietää ni jos sä vaikka osaisit auttaa! eli oon 17 vee tyttö ja tykkään liikkua tosi paljon, nyt viime aikoina on tullu käytyy ahkerasti erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla (esim. bodypump ja combat, zumba...) hyvinä viikkoina saatan käydä 5-6 kertaa urheilemassa, huonoimpinakin tulee lähes poikkeuksetta se nelisen kertaa käytyä. oon pohtinut, että lepäänkö liian vähän ja miten mun ne lepopäivät kannattais ajoittaa että saisin treenailusta mahdollisimman suuren hyödyn? mulla on nyt ollut lepopäivät yleensä perjantai ja joskus myös lauantai siihen päälle.

Kiitti jo etukäteen, jos osaat vähän asiaa valottaa. :)

blogikyttääjä (Ei varmistettu)

Super kivaa! Tota jaksaa kuunnella ja katsoa ku sä oot niin pirtee ja puhut kivasti :) Ja toi myös innostaa. Kiva ku oot hoksannut noi vesipullot ku kauheen monella kuitenkaan painoja ei oo, niin kiva keksintö! Odotan innolla seuraavassa jaksossa tulevia reisilihaksia !! Kiitos, tota videota oli ilo katsoa!

möyyyrr (Ei varmistettu)

Moih!

Hei beib, mitkä ihanat pidennykset sulla on/ ootko tykänny/ miten sun oma fleda jakselee?

PIRTEETÄ KEVÄTTÄ TYTSYLLE!

erina (Ei varmistettu)

Hei, mahtavaa! :)

niina (Ei varmistettu)

miten tärkeä toi hengitys juttu on? mä en oo ikinä jumpatessa pahemmin ajatellu miten hengitän, nyt pelottaa oonko sössiny koko homman..:(

woow (Ei varmistettu)

MAHTAVAA SARA!!!! ihan mieletöntä ;) tota vois kattoo vaikka kaks tuntii putkee =)! ihan älyttömän hyödyllisiä liikkeitä ja vinkkejä! oot meidän pelastus! lisää odotellessa!! :)

heey (Ei varmistettu)

ootko sä miettiny Sara kuntosali tai liikunnanohjaajan alaa? Sopisit ihan törkeen hyvin vetää jotain bodypumppia :D!!

jebou! (Ei varmistettu)

mahtavaa, vihdoin näitä! :D
esitän kaks toivetta; käsitreeniä ja sellasia jotka vaikuttaa erityisesti vatsan seutuun ja kylkiin (vaikka mikään rasvahan ei pala paikallisesti jne jne ... )..

heps (Ei varmistettu)

voiskohan nuo vatsalihakset tehdä pallon avulla? :) Elikkä että jalat pallon päälle.. mullakaan ei nimittäin taida olla sopivankorkuista tuolia/sohvaa.

lörppö (Ei varmistettu)

mahtavaa sara, kerrassaan! :) kiitos ja lisää näitä!!!

Heidi (Ei varmistettu)

Video oli tosi hyvä. Uutta oli nuo vinot vatsalihakset!

Oot videolla tosi luonnollinen ja vaikutat jalat maassa olevalta henkilöltä. :)

Fofo (Ei varmistettu)

Kiitos! Lisää näitä vaan :) oot kyllä ihana tyttö! Hyvältä näytti noi liikkeet. Kuinka usein suosittelet, että noita tehtäisiin (7 pv/vk) ?
Yhteen asiaan kiinnitin huomiota, et sulla ääni nousee lauseen lopussa :D kuulostaa välillä hauskalta, mut ei se mitään! Äänenpaino kuuluis laskee yleensä mut joo piti vaan mainita! Oot kyllä mun suosikkibloggaaja :)

kukkis (Ei varmistettu)

Oon sanonu aikasemmin jo samasta mutta mulla menee ainaki maku kattoessa näitä videoita joissa toistuvasti teet väärin kyykyt/askelkyykyt.. se polvi ei saa mennä sinne varpaiden yli, opetettu jo aika varhasessa vaiheessa.

Muuten niin hyvät videot menee pilalle tollasen seikan takia joka selvästi paljastaa että tietootaitoo ei oo tarpeeks jotta vois opettaa jumppaliikkeitä Suomen kansalle...

Kiitos.

meizi (Ei varmistettu)

tosi kiva video, vähän vois koittaa tota totisuutta poistaa ja olla ilosempa ja nauravaisempi(tai en tiiä kuuluuko se sopimukseen tai jotia..) :)

ellen (Ei varmistettu)

APUA! Nyt on suuri ongelma :D eli: halusin kattoo sun vanhoja loma-postauksii ja sit otin tuolta viisaana et "2010" ja "heinäkuu" ja sit oho! heinäkuuta eij voij valita vaan pitää valita yksitellen joku niistä postauksista :( musta on just ihana klikata vaan "heinäkuu" ja sit selailla kuun postauksia. oon aijemmin törmänny tähän samaan muissa blogeissa mut eka kerta sun :o Ok voij olla et valitan turhasta mut esim. uudet lukijat voij kokee tän saman..
ihana video!
terkuin seurannu sua since labels or love :)

octoberr (Ei varmistettu)

mites noissa kyykyissä, polvet ei sais kyllä mennä yli varpaiden?

Lumi (Ei varmistettu)

Minkätakia kyykyistä sanotaan usein, että polvet ei sais mennä varpaiden yli siinä "istumisvaiheessa", mutta sulla ainakin menee? Eli onko se ihan yhtä oikein tehdä kummin vaan? Miksi kaikki ohjaajat sitten aina sanoo siitä, että kengänkärjet pitää nähdä koko ajan?

ELLUU (Ei varmistettu)

Todella kiva video, tästä on hirmuisesti hyötyä! Paljon helpompi motivoitua tälläisestä ihanasta videosta kuin lukea jotain treeniohjelmaa paperista. : D Kiitos!

einäin (Ei varmistettu)

Alun kyykyissä vedät polvet joka nousussa lukkoon! Näistä liikkeistä en kyllä ottaisi mallia ellen halua pilata polviani. Älä neuvo muita, ellet itse osaa.

minnaj (Ei varmistettu)

Hei! Ensinnäkin sun blogi on tosi kiva ja pirtee. Tykkään sun pukeutumistyylistä ja urheilullisuudestas. Osaisitko kertoo minkälaiset liikkeet auttas taka- ja sisäreisiin? Hah hauskaa, että jotku jaksaa kysellä tuosta "kyykkyvarvas" -jutusta.. Kyllä kai kokenu liikkuja tuntee, jos liike ei mee oikein. Tai näin mä ainaki kuvittelisin. Ihanaa kevättä ja jatka samaan malliin! :)

petra (Ei varmistettu)

kiitos! teen nää heti illalla poikaystävän kanssa :D ei kaipaa parannusta videot mun mielestä. toivon mahd. paljon erilaisia vatsalihasliikkeitä! oon tehnyt nyt joka toinen päivä jo melk. kuukauden ajan youtubesta "8 min abs" hakusanalla löytyvän videon mukaan vatsiksia, alkaa kyllästyttää jo ne samat : |

Heli (Ei varmistettu)

Varmaan kivan näkönen, mutta kun tätä flashia ei saa asennettua koneeseen niin ei pysty katsomaan.. Mutta kai mulle sitte riittää noi tekstit :----)

Tiia (Ei varmistettu)

Tämä viesti varmaan kuulostaa jotenkin negatiiviseltä, mutta ei ole todellakaan tarkoitus. Mä vain ihmettelin sitä että miksi vesipullot? :) Mietin että kun säkin kuitenkin tunnut treenaavan suhteellisen kovaa niin en jotenkin usko että saat tollasilla pikkusilla vesipulloilla oikeesti mitään tuntumaa. Tai että kannustatko ihmisiä treenaamaan oikeasti tollasilla vai uskotko enemmän kunnon isoihin painoihin, joilla myös kehitystä tulisi paremmin? :) Tämä ei ole oikeasti sitten mitenkään ilkeällä tavalla kysytty vaan siis mietin vain, että tuliko tuo vesipulloidea tosiaan sulta itseltä?

Huomaatko kovasti yrityksen olla kuulostamatta liian kyseenalaistavalta! :D Mä yritän kovasti, koska en halua olla mikään ilkimys haha.

kettu (Ei varmistettu)

jes, ihan mieletöntä, oon ajatellu et sun blogis on menny liikaa urheilun puolelle, mut hei ! tässähän tulee kyllä mullekkin liikuntaintoa ja vieläpä vinkkejäkin :-D samallaista vaan kehiin, pitää itsekkin tsemppailla! (:

Elisa (Ei varmistettu)

kiitos tosi paljon sara!:) tästä sai tosi hyvää motivaatiota urheilun aloittamiseen:) ei musta tarvii parantelua:) ootan innolla seuraavaa videota!:)

jennairene (Ei varmistettu)

jee jee jee, heti inspaannuin treenaamaan pasilaa katsoessa ! kiva lisä ainakin mun jumiutuneisiin kotitreeneihin. ihan uusi mulle toi vinojen vatsalihasten treenausliike, toimi ku häkä ja nyt polttelee aika mahtavasti :)

& hei jatkoon niitten reisitappojen lisäks kunnon peppuliikkeitä!

linda (Ei varmistettu)

Mä ainakin ajattelisin niin, että kun kyse on kotitreenistä, ei kaikilta välttämättä löydy niitä käsipainoja tms. :D Tosi kiva toi video, odotan innolla lisää! :)

linda (Ei varmistettu)

Mä ainakin ajattelisin niin, että kun kyse on kotitreenistä, ei kaikilta välttämättä löydy niitä käsipainoja tms. :D Tosi kiva toi video, odotan innolla lisää! :)

Tiia (Ei varmistettu)

Niin siis joo mietin nyt tässä että toki varmaan vesipullot siksi, ettei kaikilla ole kotona käsipainoja. :D Sori, en taas ajatellut loppuun asti.........

Oili (Ei varmistettu)

Oon ruvennut liikkumaan säännöllisesti sun blogin ansioista, eli kiitos siitä!:)
Mitä näihin videoihin tulee, niin aivan mahtavaa Sara! Oon kaivannut kaikkia liikkeitä koti treenaamiseen, sillä joskus tuntuu että teen kaikki liikkeet ihan väärin:) Ainut mikä musta olisi parannettavaa, niin että kertoisin miten henkittää oikein. Tuntuu että henkitykset on aina pielessä, niin olisi kiva saada siihen neuvoja.Kiitos paljon videoista:)

Katja (Ei varmistettu)

Pakko kysyä, että mistä on tuo iso hylly mikä näkyy videossa takana? Ollaan etsimässä juuri tuollaista ! :D

jajanita (Ei varmistettu)

aivan mahtavaa sara! motivaatio taso nousi kyllä ihan täysillä kohti taivasta ja tekisi jatkuvasti mieli jumppailla :) ja se on hyvä, sillä kesääkin kohden mennään vauhdilla! TOIVOTTAVASTI SEURAAVA VIDEO TULEE PIAN! kaipaan nopeasti apua reisien kanssa......

lapetski (Ei varmistettu)

Loistavaaa! Ihanaa päässä reenailemaan taas siun innoittamana :) Hei haluaisin kysyä sellaista että sie taisit Lappeenrannassa asuessas käydä Huhtiniemen liikuntakekuksessa? Mitä tykkäsit tunneista? Itellä ois edessä nyt salin vaihto, ja pohdiskelin oisko toi hyvä :) Entinen salini oli vaan melko pieni, joten kynnys tollaselle suurelle on melkosen iso, näin ujona tyttösenä.. Oiskos siulla antaa jotain vinkkejä miten uskaltaisin tunneille? Oliko takariviin helppo päästä? :D ja kuinka aikaisin tunneille kannattaa aina mennä että saa ns. hyvän paikan? Toivottavasti saan helppiä ja pääsen pian taas kuntoilemaan! Onneksi siihen asti voin ahkeroida siun videoitten parissa :p kiitti!

PT (Ei varmistettu)

Hei! Mukavaa, että teet treenipostauksia ja motivoit nuoria liikkumaan, vaikkei kuntosalikorttia omistaisikaan.

Käsiliikkeet meni hienosti samoin kuin vatsat. Tekniikka oli hallussa:)

Kyykkyjä kuitenkin korjaisin sen verran, että mikäli tuolla tavalla kyykkää kauan (ja esim. isoilla painoilla) niin polvet kyllä kärsii hirmuisesti.

Eli oikeaoppisesti kyykyissä pitäisi istua enemmän "taakse", työntää peppua taakse, ihan kuin istuisi kuvitellulle penkille. Eli polvet eivät saisi tulla (kovinkaan paljon) yli polvien, eli pitäisi nähdä omat varpaansa kyykätessä. Polvia ei myöskään saisi lukita yläs tullessa, vaan niiden kuuluu pysyä "pehmeinä" eli pikku koukku jää aina ylös tullessa.

Tsemppiä! :)

Isa (Ei varmistettu)

Katja: hyllykkö on koottu kuudesta Ikean CD-tornista, hinta n. 25-40euroo per torni (riippuen väristä). Eli toi kokonaisuus noilla väreillä on maksanu alunperin 240 euroa. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/07305310

T. Saran kämppis

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.