UNLUCKY

Tickle Your Fancy

Tää päivä on kyllä kaikkine kommelluksineen ollu täynnä huonoa, huonoa tuuria. Tentin ja koululla 6tunnin pänttäämisten, referaattien, seminaarien suunnittelun ja raporttien jälkeen oli nimittäin ihanan rentouttavaa löytää auton tuulilasilta alla oleva rakkauskirje

Mä en IKINÄ ole saanut sakkoja tai pysäköintilappua. Ja tämäkin vaan sen takia että vielä eilen ilmaselle parkkipaikalle oli ilmeisesti tänään sitten raahattu lippuautomaatti, ei niin vaan voi tehdä!!!

Päällä nähtiin tänään tällästä. Kuvat on epäonnistuneita, heilahtaneita, masentuneita ihan tarkotuksella.

Tänään ei nimittäin naurata. Muutenkin on joku miljoona juttua rästissä ja edessä häämöttävä viikonloppu näyttää aivan kamalaltaaa. Ihanaa että koulu loppuu kohta

Nyt mä meen piristämään itteäni hiukan kuntoutuslainsäädännön historialla ja jos oikeen hilpeeks heittäydytään ni jälkkäriks anatomiaa

Ps. anteeksi tää kouluhöpötys mutta tää vaan vie multa voimat

Pps. onneks anatomian tentistä tuli tänään 5

Kommentit

Jossuliini;) (Ei varmistettu)

Koita kestää! Mulla ollu samanlainen fiilis kauan aikaa, että kaikki menee vaan huonosti jne... mut niinku sanoit onneks koulu loppuu pian:)

Jossuliini;) (Ei varmistettu)

Koita kestää! Mulla ollu samanlainen fiilis kauan aikaa, että kaikki menee vaan huonosti jne... mut niinku sanoit onneks koulu loppuu pian:)

erska (Ei varmistettu)

näyttää aika epämääräseltä toi sakko?? eiks ne yleensä oo sellasia "kaavioita"??

sara.tickle. (Ei varmistettu)

noo suosikki ei näköjään toimi kunnolla mutta vastaan näin

Jossuliini;), niinpä, tänään oli kuitenkin yks niistä harvoista päivistä milloin menee huonosti

erska, joo, mut on ne tollasiiki. Kun niit on erilaisia :)

ninnis (Ei varmistettu)

sakkokuva ei näyy. paljo tuli?

nacho (Ei varmistettu)

Toi parkkimaksulappu eii kyl näytä kovin aidolta? :D niissä pitäis kyl olla yleensä tilinumerot ja summat ja muut valmiina.

janni.E (Ei varmistettu)

Toi joka on vastannu noihin kommentteihin ei sit ole sara vaan joku pelle joka vastailee mun ja saran kommentteihin!!!!! Ja kyllä toi on kuulkaa ihan oikee sakkolappu :D Toi on vaan se kirjekuori ja toisella puolella on ne tiedot! Meikä kyl tietää nää...

herttinen (Ei varmistettu)

Hahha on jollaki haaskaa vastata täälä kommiin xD

Nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Kiva =_= Mutta kuvat ei oo silti heilahtaneita tai muuten epäonnistuneita = D

ssuvi` (Ei varmistettu)

voi eiii, harmi kuulla että sulla on ollu huono päivä :(! no, mut onneks ne menee ohi ja pienetkin asiat tuntuu tosi kivoilta huonojen päivien jälkeen=) Koita vielä jaksaa, varmaan kaikilla on näihin aikoihin vähä tommosta uupumista kun koulujen loppu häämöttää ja kesä on tulossa!:) Jos voisin, antaisin sulle heti piristys ruiskeen:Dd voimia sinne ja tsemppiä kouluun !<3

Viiiivi (Ei varmistettu)

En oo kovin monesti kommentoinu (kerran), mutta haluan sanoa että olet ehdottomasti minua eniten inspiroiva bloggaaja! Aina ihania ja mielenkiintoisia asuja, I like! :)
Ja joo, täällä kans just tollanen pysäköintisakko näyttää vähän liiankin tutulta! :D Ja vaan siks ettei ollu ihan kolmee metriä suojatiehen... :(

jonda (Ei varmistettu)

Koita jaksaa:) hajoilen täällä kans koulujuttujen kans totaalisesti, mut koht loma kyl se sit lämmittää! :)

LAVJUUEVERYBODY! (Ei varmistettu)

Luuliko joku oikeasti, että toi sakkolappu olisi vain tuollainen? :-D Joo, Sara, jätä vain muutama seteli tuulilasiin, eiköhän sen sakon voi maksaa niinkin ;) Kun eihän tuossa ole tilinumeroa saatika summaa ;)

jeep (Ei varmistettu)

Haha siis mitä hemmettiä :DDDD nii toi sakkolappo on aivan varmasti FEIKKI. eihän ne millään oo kyllä ton näkösiä... kamalaa huijausta!

haha oli pakko kommentoida ku miltei naurahdin äänee luettuani noi tietyt kommentit.

cae (Ei varmistettu)

Tuli tästä mieleen se ainoa kerta kanssa kun meikäläinen on saanu tollasen. Mun kohdalla maksu napsahti siitä, että parkkikiekko oli kuumana kesäpäivänä koko päivän auringossa maattuaan sulanu pikkasen ja taipunu keskeltä! Virheeksi oli sitten ilmoitettu 'viallinen parkkikiekko', että sellasta niillä lappuliisoilla, ja tämäkin tapaus.. huoh.. Mutta koita sinäkin jaksaa niiden kanssa! Paras ja ihanin bloggari! :))

misu (Ei varmistettu)

tsemppiäää! tiedän niin tunteen ku kaikki kouluhommat on päällä just samaan aikaan! onneks enää ihan pari viikkoo! :)

heinen (Ei varmistettu)

Siis ääh! Mä en vaan tajua miten joku voi saada anatomiasta vitosia. En en en. Mut onkohan teil jotenki erilailla painotus kuin meillä.. Me opiskellaan siis tällä hetkellä mm. hermostoa, umpieritystä, aisteja ja lämmönsäätelyä. Ollaan käyty jo kaikki muu mm. verenkierto, ruuansulatus, hengitys, virtaneristys, lisääntyminen, luusto yms. ja toki siis suomeksi ja latinaksi.
Mikä kirja teil on käytössä?
Meillä ihmisen anatomia ja fysiologia (bjålie ja kumppanit tekijöinä), mutta oon välillä käyttänyt myös nienstedin versiota.

Mut tsemppiä lukuihin, mäkin pakerran kirjojen parissa kaikki päivät kirjastossa, ah mikäs sen parempi tapa viettää aurinkoinen päivä!

tannttu (Ei varmistettu)

Mä oon jotenki aina vahingoniloinen, jos joku saa sakon tai saadaan kiinni et matkustaa ilman lippua :D
mut varmaan ärsyttää, jos kerran eilen ei vielä ollut maksullinen :s

tööt (Ei varmistettu)

Tää ei nyt liity yhtää tän postauksen aiheeseen, mutta kumminkin onko noi sun pidennykset tilattu Rapunzel of Swedenistä?:D Jos on, niin oon tässä miettiny että viittiskö tilata sieltä hiukset. Ku oon lukenu että joillain on menny noi ihan hirveesee kuntoo tosi lyhyessä ajassa? Mikä on sun kokemukset hiusten kanssa? Laatu kohdillaan, pysyykö siedettävässä kunnossa? :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Jossuliini, kiitos kyllä mä ainakin parhaani yritän!

erska, joo toi on vaan se etuosa

ninnis, 35 EUKKIA RÄPSÄHTI <3

nacho, tuo on se etuosa vaan :)

janni, haha voi jeesus sanon minä, TAAS. Mutta joo kylny vanha karhu tietää :D

herttinen, eikö oo :D se on varmaan mielettömän kivaa vastailla muille esitettyihin kysymyksiin ja pistää suosikin viaksi vaan haha

Nimetön tyttö, hehe no se sentään sitte hyvin :)

ssuvi', voi mä otan sun piristykset avosylin vastaa! joo uskon etten oo ainoo täällä tällähetkellä, VIELÄ REILU VIIKKOO

Viivi, kiitos paljon :) kiva että kommentoit nyt! joo voi hemmetti noi on rasittavia kyllä

jonda, mä yritän! koita säki siellä kestää kohta me ollaa jo finaalissa :)

LAVJUUEVERYBODY, joo sillee toi oli ainoo mikä tuli ni pistin sitte iha viiskymppisen tilalle ja jatkoin ajeluu

jeep, haha jep:D mä nään jo nauravat poliisit ku menisin selittämää et tää on FEIKKI?! siinä taas blondia vietäisiin. Kyllä tää valitettavasti aivan oikee vaan on siitä ei pääs mihinkää

cae, MITÄ EI OO MAHOLLISTA. aivan järkyttävää! mutta kiitti kovasti sulle :) näitten voimilla jaksan!

misu, kiitti :) ei oo pitkämatka enää

heinen, no meillä oli tossa tentissä koko yläraajan lihakset origoinee insertioinee ja funktioinee + nivelet ja mitähän muuta.. Mä olen sellanen opiskelija etten ikinä päästä itteeni helpolla. 5 saaminen ei oo kyllä helppoa, nytki fysiikan tenttii sai painaa ihan tosissaan ja tentti oli joku 6 sivunen, jossa esim kahdesta esseestä sai maximissaa 1pisteen. Tentistä sain kokonaispisteiksi 7/10 = 2 jotenki ei vaan tunnu kauheen reilulta :D
Tsemppiä sulle lukuihin!

tannttu, haha älä mulle kuitenkaan naureskele siellä!! :D

tööt , sieltä juuri! ite oon ollu hiuksiin ihan tyytyväinen, ja näkeehän niitten kunnon mun jokapäiväsistä asukuvista :)

julllle (Ei varmistettu)

voi harmi et ollu paska tsägä :/ mul taas eilen oli ihan päinvastoin! ekaa kertaa pitkään aikaan metrot tuli niinku halusin ja KAIKKI valot muuttu vihreiks ku käppäilin :D

Tupula (Ei varmistettu)

Kantsii tehä valitus tosta sakosta, jos eilen siinä on ollu vielä ilmanen pysäköinti.

Me saatiin kerran meiän sakko anteeks, kun kotitielle oli ilmestyny eräänä iltana parkkikiekkovaatimus, kun ennen on saanut pitää ilman kiekkoa tiellä autoa. Siitä muutoksista ois kuulema pitäny ilmottaa selkeästi ja varottaa jo etukäteen, mitä me ei kyllä tiietty, mutta mielellään otettiin vastaan sakon mitätöinti :)

milo (Ei varmistettu)

Mitä sun tatuoinnissa lukee suomeksi? Olet kaunis:)

barbiegames (Ei varmistettu)

Nice blog, I am very impressed on knowing that this information is being shared here and actively discussed by these commentators here. I do want to know certain updates though. !!!
http://kissing-games.dressupgames8.com
http://www.dressupgames8.com/flashgames/princess-dress-up
http://www.dressupgames8.com/flashgames/boy-dress-up/
http://www.dressupgames8.com/flashgames/cooking-games/Cooking-Cake-Games.html

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.