VANHOJENTANSSIMEKKO MYYNNISSÄ !

Tickle Your Fancy

Tää tuli nyt ehkä vähän myöhään, mutta kokeillaan. Eli siskoni ihana vanhojentanssimekko olisi myynnissä! Mekko on kokoa XS-S, sillä siitä on otettu vähän sisään, menee kuulemma M-kokoisellekin kun kiristyksiä purkaa! Mekko on vuoden vanha ja kerran käytetty. Sen mukana tulee samasta kankaasta tehty hartiahuivi sekä erillinen vannealushame. Näistä kaikista lähtöhinta 200e (uutena 350e). Vanhojenmekko sijaitsee Kotkassa, eli nyt etenkin lähellä asuvat vanhojentanssimekkoa/juhlapukua kaipaavat, ottakaa muhun yhteyttä sähköpostilla! Jos tulee kysymyksiä niin kysykää ihmeessä, mekkoa voi tulla sovittamaan! :)

 

T.Sara

Kommentit

cacacacacacacacacac (Ei varmistettu)

siskosi on upea :) miltä tuntuu olla sisaruskatraan rumin?

cacacacacacacacacac (Ei varmistettu)

siskosi on upea :) miltä tuntuu olla sisaruskatraan rumin?

¨Pauliiiiiinaaaaa (Ei varmistettu)

Minkälaiset vaatteet kuuluisi olla zumbassa? Ja ennen kaikkea minkälaiset kengät? Rupean käymään aeoribicissa ja zumbassa ja haluaisin tietää minkälaiset kengät soveltuu näihin lajeihin? Kiitos jo etukäteen :)

Lauraaa (Ei varmistettu)

'siskosi on upea :) miltä tuntuu olla sisaruskatraan rumin?'
siiiiis... nyt kyllä loksahti niin pahasti leuka lattiaan että huh ! Mitä ihmettä?! miten voi jollain ihmisellä olla niin huonot tavat, että voi hyvällä omallatunnolla kirjoitta jotain noin törkeää toiselle! on kyllä ihmisillä käytöstavat HIEMAN hukassa.!
mahdat olla melkonen sissi, kun jaksat tuollaisia kommentteja. vaikka kateuttahan se yleensä vain on, tässä tapauksessa ainakin(luulisin):)

hitsuu (Ei varmistettu)

upea mekko, samoin kuin tyttö ! on teillä sitten hyvät geenit, aivan kuin malleja molemmat(= ensimmäinen kommentti jääkööt omaan arvoonsa, arvo sama kuin kirjoittajalla. kateutta, sanon minä ! jatka samaan malliin, rakastan blogiasi:) useasti moneenkin otteeseen päivässä käyn katsomassa, josko uutta postausta olisi tullut; ) MAHTAVAA !!

timppppa (Ei varmistettu)

voii että kaunis mekko :) molemmat ootte siskos kanssa niiiin superkauniita että ihan kateeksi käy!

ganna (Ei varmistettu)

ompa tosi kaunis mekko! :) minkä pituiselle tuo mekko on?

Haidi (Ei varmistettu)

Voi elämääääää!! 'siskosi on upea :) miltä tuntuu olla sisaruskatraan rumin?' Olis ihan mielenkiintosta tietää, että minkälaiset ihmiset noita ihan sairaan säälittäviä kommentteja pistää. Eikö vaan, että kauneus on katsojan silmässä? Ja tämä 'katsoja' sanoo että kaunis olet!:)

kesäsade (Ei varmistettu)

ihana mekko. minkä pituinen on, ja onko tuo väri niinkuin tarkalleen mikä?
kuvassa näyttäisi olevan tuollainen ihanan kirsikan punainen? :)
rakastan blogiasi, sama juttu mullakin, pävystän joskus monta kertaa päivässä blogias! :)

emilia7464 (Ei varmistettu)

Muuten joo mutta en oo todellakaan tanssimassa wanhoja. Ei kiinnosta sellaset kakaroitten tanssit :) Joillekkin tuntuu olevan koko elämän kohokohta. Mutta kaunis mekko kyllä, ei siinä mitään.

baileen (Ei varmistettu)

aivan ihana mekko! simppeli, mutta tyylikäs ja vielä tosi kiva värikin. alkaa melkein jo toivomaan, että ois tarvetta tolle! :D

sara.tickle (Ei varmistettu)

haha joo ite henkilökoohtasesti alan jo tottumaan tähän sisarkatrasrumuuten että kyllähän sitä sietää!!

Mutta hei kuulkaahan mulla ei itelläni oo tietoa mitään mekon mitoista, mutta jos ootte aidosti kiinnostuneita niin pistäkää meiliä niin välitän ne suoraan siskolleni :)

Jennihanne (Ei varmistettu)

ihana mekko :) wanhojen tanssi -päivä oli kyllä ihana, kun sai laittautua niin hienosti

HannaPoo (Ei varmistettu)

Mita onko tama sisko nuorempi? Vai loytyyko sinulla vanhempikin? Luulin aina etta sinulla olisi ollut pari vuotta vanhempi isosisko!

Niin ja sievia olette molemmat! :)

moro vaan kaikille (Ei varmistettu)

'emilia7464 (vierailija) | 9.1.2011 klo 20.24

Muuten joo mutta en oo todellakaan tanssimassa wanhoja. Ei kiinnosta sellaset kakaroitten tanssit :) Joillekkin tuntuu olevan koko elämän kohokohta.'

taas yks katkera jonka kaa kukaan ei suostunu tanssii ja nyt pitää täällä selitellä ja tehä toisten ilo tyhjäks:DDD ha-ha shit happens

nensku (Ei varmistettu)

Moro vaan kaikille; jos ei tykkää wanhojen tansseista, ei se tarkota välttämättä ettei olis ollu parii. Ehkä joitain ei vaan kiinnosta? Ei muakaa kiiinnosta ja hyvin olisin poikaystävän kanssa voinut tanssia. Mutta ei wanhat munkaan mielestä kyllä ole kakaroiden juttu :) onhan kaikilla oikeus mielipiteeseen, oli se sitten negatiivinen tai positiivinen!!!

: ) (Ei varmistettu)

onks tää viel myynnis ? hitsi ,toi olis niin ihana. miul on seuraaavana vuonna vanhoje tanssit ja pitäs ettii se puku ettei tuu sit hirvee kiire ku kummiska en haluu ostaa uutta : ) minkä värinen tuo on tarkalleen? asun etelä-suomes ja vähä on pitkä matka kotkaan täältä :D kattelin äske matkahuollost noita hintoja kotkaan ,niin jtn yli 30 e per suunta :D....

: ) (Ei varmistettu)

voitko vastaaa!!!:(((

laura (Ei varmistettu)

Olisin kiinnostunut mekosta :) olisiko mahdollista postittaa?

mimmi (Ei varmistettu)

onks tää vielä myynnissä??:)

barbiegames (Ei varmistettu)

This is my first time i visit here. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here keep up the good work.
http://www.dressupgames8.com/flashgames/wedding-dress-up/
http://www.dressupgames8.com/flashgames/girls-make-over/
http://www.dressupgames8.com/flashgames/room-decor/
http://barbie-cooking.dressupgames8.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.