Vapianosta Vuosaareen

Tickle Your Fancy

Akat koolle ja raflaan + leffaan. Perjantai-illan aktiviteetticombo numero uno <3

Jonku tilapäivitys oli että "naiset, ottakaa tänne nenäliinoja mukaan". Öö ni miksen mä kuunnellu?? Oon kuullu leffasta aivan sairaasti kehuja ja täytyy sanoa että iski kyllä muhunki kovaa. Vaikka ahistava olikin niin kerranki näitä aihepiirejä kuvattu taitavasti ja aidosti. Jos tän kattois toisen kerran ni tajuais asioita ja kohtauksia varmaan vielä paremmin. Ei voi muuta sanoo, pisti ihan tosissaan miettimään. Käykää tsekkaamassa!

T.Sara

Kommentit

Tiia (Ei varmistettu)

Mikä toi paikka on? :)

Tiia (Ei varmistettu)

Mikä toi paikka on? :)

Siiri (Ei varmistettu)

Hei säkun nyt urheilet aikas paljon ja vaikutat tietäväs aika paljo urheiluun liittyvistä jutuista, nii kyselisin sult sellasta, ku et onks jotain väliä harrastaako liikuntaa esim. kolmena peräkkäisenä päivänä, vaikka nyt pe-la-su vai onko järkevämpää harrastaa vaikka joka toinen päivä esim. ma-ke-pe?:-)

Susu (Ei varmistettu)

Mistä toi ihana farkkuliivi on?

Maiski (Ei varmistettu)

Olin myös eilen tsekkaamassa Vuosaareen ja ihan samassa näytöksessäkin vielä! Oli kyllä hyvä leffa, vaikka aika masentavista teemoista. Ja vähän Louhimiehen lapset oli söpöjä ja lahjakkaita!

http://nuotinvieresta.blogspot.com/

no (Ei varmistettu)

vuosaari oli pelkkä wnb leffa. kävisit kattomassa miesten vuoro, se on sentään aito ja oikeasti koskettaa. toki leffat on makuasiota, mut toi kyl oli aika feikki. Ehkä jos et eläis pumpulissa ni tietäisit täst ympäröivästä maailmasta jotain...

auvi (Ei varmistettu)

Eikö niitä kaikkia seksikohtauksia ym ollut ihan hirveä katsoa?

m (Ei varmistettu)

Vuosaarta en oo vielä käyny kattomassa, mutta suosittelen myös tuossa edellä mainittua Miesten vuoroa. Kannattaa kattoa!

jenna (Ei varmistettu)

itseänikin kosketti tuo leffa aika paljon ja oli kyllä ihan pirun hyvä, vaikka yleensä suomalaiset elokuvat ovat aika tylsiä, mut tää oli poikkeus :))

Pumpuli (Ei varmistettu)

Luinpa vähä väärin eka tuon otsikon :D Katoin eka et 'Vakipanosta Vuosaareen' :DD Meinasin tukehtua sylkeeni ennen ku luin uusiks :D

karkki (Ei varmistettu)

oletkos löytänyt jo uuden vuokralaisen? :) mulla on juuri kämpän etsinnät meneillään ja kallio kyllä kiinnostaa kovin!

suses (Ei varmistettu)

Pakko käydä kattoo uus blogi joka on vasta aluillaan mutta voin luvata että sitä on pakko seurata ja kommata! Sisältää tositarinoita ystävyydestä muodista kauneidesta hiuksista!
http://www.suses-suses.blogspot.com/

HALLOOO (Ei varmistettu)

Hei neitonen vastailetko koska näihin kommetteihiN:-)))))?

........... (Ei varmistettu)

oisko vastaukset kova sana?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.