Vatsa kuntoon!

Tickle Your Fancy

 Vatsalihasliikkeistä toivottiin juttua, joten aattelin kertoa muutamia mun lemppari liikkeitä ja vinkkejä vatsatreeniin! Monet valittaa usein siitä, että tuloksia ei näy vaikka vatsaa on treenattu jo kauan aikaa. Tähän on useita syitä, esim liikkeissä pystyy "huijaamaan helposti", mutta tuo huijaaminen ei niitä vatsalihaksia tuo esille vaikka kuinka toivoisi. Ja mun mielestä yksi tärkeimmistä asioista vatsatreenissä on hengitys, joka useilta pääsee unohtumaan! Eli aina lihastyössä hengitä ulos ja palauttaessa sisään. Yksi tärkeimmistä on myös vatsalihasten jatkuva aktivoiminen treenin aikana, vatsan alueen lihasten jatkuva jännittäminen liikkeiden aikana vaatiikin harjoittelua ja keskittymistä. Eli jos vatsan haluaa kuntoon, tulee keskittyä tarkasti oikeaan tekniikkaan!

Liikkeet painottuu nyt alavatsalle ja näitä on varmasti nähty aikasemminkin täällä, mutta hyviä liikkeitä! :) Näissä voi käyttää vaikka 3x15 sarjaa, se pätee mulla aina joka asiassa :D

 

 

 1. Jalkojen nosto ja lasku, ei maahan asti. Kun lasket jalkoja hengitä ulos ja pidä selkä kokoajan kiinni maassa

 

 

2. Suorat vatsalihakset jumppapallon päällä. Istu tarpeeksi edessä, siinä missä saat liikkeen tuntumaan parhaiten! Nostaessa puhella ulos ja palauttaessa hengitä sisään. Jännitä vatsaa kokoajan

 

 

 

3. Jalat suorana ylhäällä. Mulla on tässä yleensä kädet suorana ja kurotan varpaisiin

 

 

 

4. En löytänyt parempaa kuvaa, joten yritän selittää hyvin. Eli jalat suorana irti maasta ja irrallaan toisistaan. Pidä selkä maassa, kädet niskan takana ja ylävartalo irti lattiasta. Piirrä molemmilla jaloilla ympyrää ensin sisäänpäin esim 10 kertaa ja sitten vaihda suuntaa ja taas 10 kertaa!

 

 

 

5. Sivuvatsalihakset hommiin. Aktivoi taas vatsalihakset kallista sivulle, aivan kuin olisit kahden seinän välissä. Tuo siihen kohtaan missä asento alkaa kärsimään esim n. polvitaipeisiin ja palauta hallitusti takaisin. Tee joustoja. Paino voi olla isompikin (esim 10kg on aika passeli), saat nopeammin tuloksia

 

 

 

6. Jalat taas ilmassa, rystyset lattiaan kohti ja tässä asennossa joustoja!

 

 

 

Vielä muistutukseksi: keskity oikeaan hengitysrytmiin!


http://thetraining411.com

http://z.about.com

 

 

Kommentit

Saara H (Ei varmistettu)

Noo, en tiedä ootko paras ihminen kertoo hyvii vatsaliikkeitä. Sun vatsalihaksethan oli siin kehonkoostumustestissä keskimäärästä huonommat. Ainoo syy miks sul näkyy se sun paljon esittelemäs yläpalkki on, että oot niin hillittömän laiha.

Saara H (Ei varmistettu)

Noo, en tiedä ootko paras ihminen kertoo hyvii vatsaliikkeitä. Sun vatsalihaksethan oli siin kehonkoostumustestissä keskimäärästä huonommat. Ainoo syy miks sul näkyy se sun paljon esittelemäs yläpalkki on, että oot niin hillittömän laiha.

jenna -o (Ei varmistettu)

KIITOS Sara! =)

Lra (Ei varmistettu)

Kiitoksia Sara, nämä vinkit tulee tarpeeseen! :)

Sinis (Ei varmistettu)

Kiitos hyvistä vinkeistä :) Mutta muistutuksena kaikille, vatsalihakset eivät näy vaikka olisivat kuin treenatut jos päällä on läskiä. Rasvaa ei voi polttaa paikallisesti, joten jos haluat vatsalihakset näkyviin, pitää lihasten kasvattamisen lisäksi saada rasvaa pois. Sulla ei tietenkään tätä ongelmaa ole :)

niwl (Ei varmistettu)

Pitäis kai hankkia jumppapallo! Oon jo vähän aikaa meinannu etsii jostain mut ei oo tullu toteutettua. Osaisitko kertoa mistä sais suht. halvalla hyvän palleron? Ja kiitos kivasta postauksesta, heti alkoi tehä mieli treenata:D

http://showuru.blogspot.com

mymmeli (Ei varmistettu)

hei kiitti hirveesti tästä! :)
meen heti kokeilemaan :D

mymmeli (Ei varmistettu)

niin ja vielä semmonen juttu kun oot vissiin aika paljon tilaillut tavaraa nellyltä niin itekin just yritän tehä tilausta mutta jumitun aina siihen kohtaan kun on annettu tilitiedot, osaatko sanoa mikä mättää? :D

jonnamj (Ei varmistettu)

Moi! Mitä toi viimeisen ohjeen 'joustoja' meinaa?

Pauliina (Ei varmistettu)

Kiitos näistä, tulee kyllä tarpeeseen :):)

tiku (Ei varmistettu)

eikös tuossa vikassa liikkeessä oo 'satanen' kyseessää? itsellä ainakin ko. liike on todella tehokas! pistää lihakset töihin kunnolla :)

heifsdgfdsgsdg (Ei varmistettu)

Jos teet vatsoja nin teetkö noi kaikki 6 liikettä 3x15 :)

Sadie (Ei varmistettu)

Kiitos näistä vinkeistä! Mulla onkin tullut just tylsistyminen omaan vatsalihasrutiiniini, niin taidanpa tänään kokeilla näitä. :)

Hedi (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä! Osaa oonki jo soveltanu ite mutta suurin osa melko vieraita liikkeitä. Mietin tässä vielä että jos tiedät miten reisiä ja pakaroita voisi treenata kiinteämmiksi, olisin innokas tietämään:)

barbiegames (Ei varmistettu)

I totally agree the standpoint of upstairs. I often surfing on this forum when I m free and I find there are so much good information we can learn in this forum!
http://www.cooking-games-online.net
http://www.barbiecookinggames.net
http://dog-games.dressupgames8.com
http://dora.dressupgames8.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.