Venyttelyvideo

Tickle Your Fancy

Noniin nyt olis luvassa venyttelyjä! Tää on nyt viiminen näistä ensimmäisenä päivänä kuvatuista videoista ja uusia aletaan kuvaamaan kohta puolin! Niinku jo paljastinki, niin seuraavissa videoissa keskitytään juoksemiseen. Videoita tulee juoksutekniikasta, veryttelyistä, juoksua tukevista lihaskuntoliikkeistä yms. Lisäksi kuvataan taas tuttuja kotona tehtäviä treenijuttuja. Paljon keskitytään keskivartaloon, pakaroihin ja reisiin, sillä näitä te ootte pyytäny :)

Mua hämää aivan sairaasti mun tästä videosta välittyvä tosikkomaisuus. Herranjumala en mä tommonen ole :D Ehkä seuraavissa videoissa vois yrittää pikkusen vapautuneempaa fiilistä haha. Venyttelyt on aika Les millsiä, mutta hyväksi todettuja!

Ettei tarvis hiljaisuudessa venytellä niin heitin tähän vielä mun venyttelykansiosta muutamia lemppareita :)

Hauskaa perjantaipäivää :)

T.Sara

Kommentit

Ritu (Ei varmistettu)

Käyks sä jokapäivä salil/ teet jotai lihaskuntoo tai urheilet muuten ja et mikä ois sun mielest sopivamäärä liikuntaa viikos? sori tyhmii kysymyksii mut iha sama:D

Ritu (Ei varmistettu)

Käyks sä jokapäivä salil/ teet jotai lihaskuntoo tai urheilet muuten ja et mikä ois sun mielest sopivamäärä liikuntaa viikos? sori tyhmii kysymyksii mut iha sama:D

marjutt (Ei varmistettu)

Tuota olkapää/hartia -venytystä on kyllä vaikea saada tuntumaan. Tai mulla on ainakin ongelmia aina sen kanssa ja on vaikea keksiä toista venytysliikettä, kun tuntuu että tuolle alueelle niitä on jotenkin tosi vähän... :o

Tiia. (Ei varmistettu)

Tosi hyvä venyttely, pitääpä ottaa vähän vinkkejä omiin venytyksiin :)

http://d-oris.blogspot.com

Jullu (Ei varmistettu)

Voooi sara KIITOS !! En ollu koskaan kuullu tosta Ingrid Michaelsonista, mut ku kuuntelin ton biisin ja joitai hänen muita biisejään, rakastuin! Aivan ihana :D Kiitooos.<3 Ja tos oli kans paljon hyvii biisei, mitä oon unohtanu olevan ees olemassa !! Jeeeesss :D

annika (Ei varmistettu)

kiva postaus!! voisitko tehhä video postauksen joskus :)

http://annika-its-all-me.blogspot.com/

Pinni (Ei varmistettu)

Vinkkivitonen: tossa 'roikutusvenytyksessä', eli missä oot seisoma-asennossa ylävartalo alhaalla, ei kannattais olla noin takakenossa. Kokeile ens kerralla laittaa painoo enemmän varpaille, jolloin peppu menee oikeelle kohdalle, eli sulla pitäs olla pystysuora linja jalkateristä peppuun asti!

Laura (Ei varmistettu)

Voi kiitos sara tästä! <3 hyvää viikonloppua!

lasvegas (Ei varmistettu)

oikeesti me halutaan kuva niistä sydänniskalenkki-topeista :DDDDDDDDDDD

auvis (Ei varmistettu)

Kyl on muuten paskaa musaa =D

Mari (Ei varmistettu)

osaisitkohan auttaa mua tän ongelman kanssa? oon muuten tosi hoikka, mut mulla on kaksoisleuka. kuinka sen saa pois?

janna (Ei varmistettu)

voisitko joskus kertoa jotain sun lemppari lenkki- tai sali biisejä? tai jotain sellasia rytmikkäitä biisejä jotka sopii kuntoiluun! (:

shazz (Ei varmistettu)

Oin just tulossa laittaa kommenttia noihin uudempiin että nyt sara jotai venyttelyjuttuja kans! Onneks maltoin katsoo vähä pidemmälle ;) Mutta kun niitä juoksutreeniaiheisia videoita tulee, niin lupaa jotain hyviä venytyksiä pohkeillekin? :)

emma (Ei varmistettu)

olen tanssinopettaja ja tykkään blogistasi tosi paljon, mutta parasta on kun itse pienen lapsen äitinä ja työkiireiden takia en ehdi seurata uusimpia musiikkijuttuja niin aina kun pistät tänne biisejä niin haen ne tuntivarastoon ja oppilaat ovat myytyjä ;) että ISO KIITOS! :)

emm (Ei varmistettu)

hei olisitko kiltti ja pistäisit tämänkin videon ton 'kotivideotreeni' osion alle? helppoa katella näitä,kun kaikki löytyy saman otsikon alta :) ja kiitos näistä, nää on ihan mahtavia!

barbiegames (Ei varmistettu)

I don't regret that spent a few of minutes for reading. Write more often, surely’ll come to read something new.
http://dog-games.dressupgames8.com
http://dora.dressupgames8.com
http://kissing-games.dressupgames8.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.