Vieraana Tyylitellen-ohjelmassa

Tickle Your Fancy

Vierailin tammikuussa opiskelijoiden uudessa tv-sarjassa, Tyylitellen -ohjelmassa! Jakso tuli eilen ulos ja tässä se ois nyt teidän nähtävillä :) Luvassa stailausta ja haastattelua, check out!

Ps. Tänään PASA Tavastialla klo 22 ja huomenna starttaa The Nike Blast Kaapelitehtaalla. Huikee vklp tulossa :)

T. Sara

Kommentit

Tiia (Ei varmistettu)

Oot ihana! : D Tykkään hirveesti tosta sun stailaamasta asusta ja voi, kun mullekki sopis joku karvahattu.

Tiia (Ei varmistettu)

Oot ihana! : D Tykkään hirveesti tosta sun stailaamasta asusta ja voi, kun mullekki sopis joku karvahattu.

hahh (Ei varmistettu)

Siiiis miten jäääätävä toi juontaja tossa klipissä!? :DD Oli jotenki niin raskasta kattoo toi pätkä... Pikkusen jos on hermostunu ja liikaa esitystä päällä! Ite en varmasti olis yhtään parempi, mut silti, tosi rasittavaa kattoo ja kuunnella...

Emilie (Ei varmistettu)

eikä en kestä! toi sun stailaama asu on niiiiin sun tyylinen ;) ihana oot!

Alice (Ei varmistettu)

Aluks katoin että onpas surkean juontajan valinnut ja huonosti pelaa ton mikin kanssa... Mut sit huomasin että aaa opiskelijat tehnyt tän ohjelman, joojoo :) Parani loppua myöten, tosin juontaja tosi paiseissa koko ajan :D Musta molemmat asut oli näppäriä, ehkei noi juontajan päällä olevat vaatteet kamalasti imarrellut kroppaa, mutta värit kivoja :)

naningoo.blogspot.com (Ei varmistettu)

nice video :)

voiei (Ei varmistettu)

haha jotenki jäätävää kattottavaa...juontaja niin sekasin ja sitte sä oot niin tottuneen olonen/näkönen:D ja noi sun valinnat on hienot mutta voi sua raukkaa ku jouduit kehumaan tota sun asuas.....:D

Patricia (Ei varmistettu)

Sara, can you translate in english your posts, please?

reetta v. (Ei varmistettu)

Oot todella luonteva kameran edessä!

Cecilia22 (Ei varmistettu)

Tosi kiva toi videonpätkä, oot tosi kivan ja luontevan oloinen! :)

tota tota (Ei varmistettu)

tota tota

miau (Ei varmistettu)

en kestä tota juontajaa :-D haha muuten tositosi ihana !

S (Ei varmistettu)

So awkward!!! :D Oli tuskaa kattoa loppuun...

Zam (Ei varmistettu)

Tartteeko täs enää kommentoida kun edelliset osuu naulan kantaan... sä oot tosi levollinen, varma, selkeä ja sujuva sanainen, hyväntuulinen, fiksuja kommentteja, vilmaattinen. Myös kameraheppu vähän hukassa, hösää niin lähellä etteii saa kuin asun yläosaa kuvaan. Jep. Tehdessä oppii mut nää on sieltä alkeisimmasta päästä..... Sara, mitä jos alkaisit juontaa vaikka elixiriä?!

Sita (Ei varmistettu)

Voi ei, säälitti kyllä vähän tuo juonto.. Mutta sie vedit kyllä hyvin!

http://colours-and-carousels.blogspot.com/

:D:D (Ei varmistettu)

voi herranen aika tota juontajaa... :D:D kevyt myötähäpeä hänelle. sinä sen sijaan vaikutit luontevalta :)

Elli (Ei varmistettu)

Oon jo jonkin aikaa katellut et sun naama on pyöristyny viime aikoina aika reippaasti ja oon luullu, et se on johtunu vaan kamerasta tms. Mut nyt kun näkee sut ihan videollakin niin huomaa et sun naama on oikeesti pyöristynyt aika reilustikin! Osaatko sanoa mistä se johtuu, ootko syöny jotenkin enemmän kuin ennen tms? Mulla nimittäin sama ongelma, enkä millään tunnu pääsevän näistä 'naamaläskeistä' eroon :/

Ps. Oot ihana ja kaunis pyöreälläkin naamalla, ei hätää <3

R (Ei varmistettu)

Sitä kysyisin että onkos tän kuvaamisesta kuinka kauan? tarkotan vaan että kaipaisin tollasta mustaa laukkupussukkaa mikä tos videolla oli:) Luuletko et onko saumoja löytää niitä vielä, ja vero modasta varmaan tuo? ps. sä olit oikeen luoteva, enkä lähtis haukkumaan tuota juontajaa, musta se oli vaan tosi symppis!:) (ja jonkun pyöreenaama-kommentti, mmm katsokoon vaa sinne omaan peiliin, et sä mihikä oo pyöristyny! nätti olet) =)

Elli (Ei varmistettu)

'ja jonkun pyöreenaama-kommentti, mmm katsokoon vaa sinne omaan peiliin' -R

Niinhän mä tuossa kerroinkin että sinne omaan peiliin on katsottu ja todettu, että oma naama on pyöristynyt. Siksi tulinkin kysymään Saaralta osaako hän sanoa mistä se voisi johtua, koska hänellä näyttää minun mielestäni olevan hieman samanlainen ongelma. En siis todellakaan tarkoittanut tätä pahalla, vaan tarvitsin vain apua omaan ongelmaani. Onneksi Saara varmaan tajuaa sen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.