Vieraassa sängyssä

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Yökylät siskonpedissä ja hotellisänky puhtaine valkoisine lakanoineen. Omaa sänkyä ei ole voittanutta, mutta eii hitsi että nautin nukkumisesta myös muualla. Siinä missä moni stressaa tulevasta yöstä vieraassa nukkumapaikassa, tai lähtee illan päätteeksi kotiin nukkumaan, meikäläinen suorastaan vaatii päästä yökylään ja nukumpa vielä yleensä kuin tukki. Viime aikoina on tullut nukuttua paljon hotelleissa ja vaikka sitä kaipaakin sinne tuttuun kainaloon (<3) en voi kieltää ettenkö nauttisi hotellihuoneiden astetta pehmeimmistä petauspatjoista ja ihanan upottavista jättityynyistä. Vaikka pidemmän päälle edellämainitut eivät kovin hyväksi keholle olekaan, niin hei, onhan nämä untuvalinnat aina silloin tällöin aika luksusta... ;)

Rentouttavaa sunnuntaipäivää. Loikoilkaahan sängyssä niiiiin pitkään kuin suinkin pystytte!!

 

Hotel beds, big soft pillows and white sheets. There's nothing like own bed but boy I enjoy sleeping in these extra soft hotelroom beds too. 

 

Pictures: Annika Ollila

xx Sara

Share
Ladataan...

Kommentit

Veera Bianca (Ei varmistettu) http://veerabianca.com

Oon niin samaa mieltä, hotellin sängyissä on jotain ihan parasta, välillä tekisi mieli loikoilla koko päivän :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Ah, KYLLÄ! 

annisavolainen
Inspiration

Hotellin sängyistä ainakin itselle mahtavaa tekee ne aina puhtaat ja rapisevat lakanat :D Kotonakin parasta on lakanoiden vaihtopäivä, kun sukeltaa raikkaisiin puhtaisiin lakanoihin. <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Lakanoiden vaihtopäivät <3 <3 Ainoa että niiden peseminen ja itse vaihtamisprosessi on karseeta :D

Kommentoi

Ladataan...