Voita Daniel Wellington -kello!

Tickle Your Fancy

Viikon alun kunniaksi teillä on mahdollisuus voittaa ruskea Daniel Wellingtonin Classic St Andrews -kello. Kyseessä on ruotsalainen kellovalmistaja, jonka mallistosta löytyy klassisen kauniita, laadukkaita kelloja. Meikäläinen sai valita tuolta myös kellon, ja valitsinkin saman mustana!


Ohjeet tulee tässä:

1. Kerro miten olet löytänyt blogini? Muista laittaa kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi!

2. Tykkää Daniel Wellingtonin facebook -sivusta täällä

3. Osallistumisaikaa perjantaihin 9.3.2012 asti!

Tsemppiää! Ja ihanaa aurinkoista viikonalkua :) Haleja!

T.Sara

Kommentit

Sade (Ei varmistettu)

Surffailin kai vain netistä ja bongasin sun blogin blogilistalta/bloglovinista/jostain :D Ja nyt oon ihan koukussa..

kissthesade@gmail.com

Sade (Ei varmistettu)

Surffailin kai vain netistä ja bongasin sun blogin blogilistalta/bloglovinista/jostain :D Ja nyt oon ihan koukussa..

kissthesade@gmail.com

gigi (Ei varmistettu)

Löysin blogisi noin vuosi sitten googlettamalla, ja ihastuin sun pukeutumistyyliin ja kuvat olivat todella kivoja. Sitten aloinki seurailemaan päivittäin olitko mahdollisesti tehnyt uusia päivityksiä, että saisin taas uusia pukeutumisvinkkejä.
Kattelin myös about kertaheitolla läpi kaikki vanhat postaukset ja vanhan blogin.
w.anna@hotmail.fi

Taateli (Ei varmistettu)

Voi apua, siitä on jo niiin kauan, kun olen blogiasi alkanut lukemaan, että muistankohan enää ees oikein! Taisipa eräs ystäväni vielä minuakin aiemmin blogiasi lueskella ja hänen kauttaan sitten itsekin löysin tänne. :--)

taatteli@hotmail.com

mariiy (Ei varmistettu)

Löysin sun blogin ehkä vuosi sitten joten en yhtää muista miten se tapahtu:D Varmaa vaa bongasin jonkun toisen blogin kautta.. Mutta tykästyin kyllä heti! Oot niin ihanan pirtee ihminen ja tää blogi ei oo liian pinnallinen:)

ma-riiv@hotmail.com

Haidi (Ei varmistettu)

Löysin sun blogin mun aupairvuotena, kun oli aikaa selailla nettiä ja paljon! Luin hetkessä kaikki sun vanhatkin päivitykset ja vanhankin blogin läpi. Sun tyyli ja varsinkin liikuntaan liittyvät jutut inspiroi valtavasti!
heidi.leppaniemi@kolumbus.fi

mertsi (Ei varmistettu)

Ihanan blogisi löysin jo silloin kun Jannin kanssa teitte sitä yhdessä! Siitä asti olen jatkanut blogisi lukemista ja aion jatkaa vielä pitkään! :)

meer-i@netti.fi

mariska (Ei varmistettu)

Kuulin joskus Labels or Love- blogista kaveriita, ja aloin seuraamaan sun ja Jannin yhteistä blogia. Sieltä sitten siirryin seuraamaan sun omaa blogias, kun sen perustit :)
Tykkään törkeesti sun sarkastisesta kirjotustyylistä ja persoonallisista asuista, ehkä siinä syy miks seuraan sun blogia.

majika@netti.fi

Marzu (Ei varmistettu)

Löysin blogisi muistaakseni googlen kautta noin kolme vuotta sitten.. Pidin erityisesti tavastasi kirjoittaa arkipäivän asioista sekä tyylistäsi. Pukeutumisesi inspiroi minuakin. Siitä asti olen lukenut postauksiasi ja luen edelleenkin.. Ne ovat monipuolisia eikä niihin kyllästy :))

jenniterhimaria (Ei varmistettu)

Siirryin blogiisi sun ja Jannin vanhan blogin kautta, eli pitkään jo ollaan täällä lukijana pyöritty ihan teidän blogitaipaleen alusta asti melkeinpä :-)

jenni.terhimaria@gmail.com

rosa (Ei varmistettu)

löysin sut aikoinaan kun kirjotit vielä jannin kanssa yhteistä blogia enkä muista kyllä yhtään että miten! olisinkohan laittanu googleen vaan jonkun "muotiblogi" ja sieltä ettinyt kaikki mahdolliset ittee kiinnostavat :D kuitenkin sun blogia (/blogeja) oon lukenu ihan alusta asti eli aikas kauan jo!

rosahuovinen@gmail.com

S (Ei varmistettu)

Moikka!
Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten. Blogiisi törmäsin blogilistan kautta. Nyt odotan innolla aina uusia päivityksiä! :)
brunetteee@hotmail.com

S (Ei varmistettu)

Moikka!
Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten. Blogiisi törmäsin blogilistan kautta. Nyt odotan innolla aina uusia päivityksiä! :)
brunetteee@hotmail.com

tsimbero (Ei varmistettu)

Oliskohan alun alkaen blogilistalta sun ja Jannin blogiin ja sieltä sitten tänne kun tämän perustit :) mpalohuhta@gmail.com

jenspe (Ei varmistettu)

Löysin sun blogin aikoja sitten sun ja jannin yhteisen blogin kautta!:) jennituo@hotmail.com
Lisää vaan kaikkia huippuja päivityksiä, jatka samaan malliin!:)

tiu (Ei varmistettu)

olen hiljaisesti mutta aktiivisesti lueskellu siun edesottamuksia jo sieltä vanhemman L&L-blogin ajoista asti, enkä kuolemaksenikaan muista miten joskus vuosia sitten sinne eksyin! nyt olen vilkuillut noita DW-kelloja, joita useissa blogeissa on jo arvottu, ja odotellut milloin silmieni eteen astelis miutakin miellyttävä yksilö. niin pääsi käymään tänä maanantai-aamuna(!) joten ei auttanut muu kun osallistua :) sanomattakin on selvää, että yläasteajoista palvellut kello (nyt siis yliopiston viimeistä vuotta huitelen) vetelee jo viimeisiään, joten ihan oikeata tarvettakin moiselle upeudelle olisi!
youaremyfavdrug@hotmail.com

keitri (Ei varmistettu)

Heippa Sara! Taisin löytää sun blogin inhottavanki tavallisesti -suosituista blogeista. Vaan ei sillä väliä, blogisi vastaa, sitä mitä niiltä haen :) Tsemiä!

katri.vainamo@luukku.com

sonja (Ei varmistettu)

löysin blogisi kun selailin ihania hiuskuvia (niin mikä elämä..) joskus vuosia sitten ja jannin kuva ilmestyi näyttöön. siitä klikkailemalla ja kikkailemalla päädyin sun ja jannin yhteiseen blogiin ja sieltä sitten kumpaisenkin omaan blogiin ja siitä lähtien oon mukana seilaillut!

sonja--@hotmail.com

minka (Ei varmistettu)

Apuaa en kyllä enää muista, miten löysin sun ja Jannin yhteisen blogin silloin joskus, mutta veikkaan, että jossain muussa blogissa oli linkki siihen tms.. mutta sieltä sitten sirryin tänne, kun rupesit omaa kirjoittamaan ja koukussa oon edelleen:)) Oot ihanan aito ja vaikkei tyylisi ookaan lähellä omaani, niin sun kirjoitustyyli on jotain niin huippua ja hauskaa, ettei mitään järkee! Huono päivä unohtuu helposti, kun käy täällä sun postauksia lueskelemassa;)
minka.leppa@suomi24.fi

Sara (Ei varmistettu)

Luultavasti löysin jonkun toisen blogin kautta pari vuotta sitten. Jäin heti koukkuun sun tyyliin, urheilujuttuihin, kirjoitustyyliin ja huumorintajuun!
sarza_94@hotmail.com

Hanuski (Ei varmistettu)

bongasin sun ja jannin labels or love blogin joskus aika teidän alkuaikoina. siitä lähtien oon seurannut molempia, ootte huippuja. :)

saara (Ei varmistettu)

ei kyllä ole muistikuvaa jonkin aikaa olen jo kuitenkin seuraillut ;D mutta uskoisin että ihan muissa blogeissa pyörimällä ja sitten olen tänne vaan eksynyt ja tykästynyt!

sapuscha@hotmail.com

Mira (Ei varmistettu)

Löysin blogisi juuri äskettäin Aussie Blog Awards skabasta. Tykästyin sporttijuttuihin ja tyyliisi, lisäsin blogis samantien bloglovin -seurantaan! :)

c.urry@hotmail.com

Hensu (Ei varmistettu)

Löysin noin 1,5v sitten blogisi bloglovin kautta! ihastuin pukeutumistyyliisi ja olen siitä hetkestä lähtien seuraillut blogiasi päivittäin!
hesairu@suomi24.fi

Taru (Ei varmistettu)

Löysin tämän blogin joskus aikoja sitten sattumalta erään kaverin kautta, ja tykästyin mukavaan kirjoitustyyliisi, blogin monipuoliseen sisältöön sekä pukeutumistyyliisi. Tämä DW-kello on todellakin minun makuuni ja olisin iloinen, jos saisin sen :)
ttaruu@live.com

melina (Ei varmistettu)

Jokin aika sitten löysin blogisi toisen blogin kautta. (Olit kommentoinut sinne.) En ole aktiivisesti seutannut kirjoituksiasi, mutta aina silloin tällöin tulee piipahdettua. Aina kun käyn, niin on kiva lukee juttujasi :)
maijuelise@msn.com

sarkku (Ei varmistettu)

Siitä on jo vuosia kun olen alkanut blogiasi seuraamaan, en edes muista mitä kautta tänne löysin! Sen jälkeen olen joka ikisen postauksesi lukenut:) tykkään tyylistäsi ja muutenkin elämäntyylistä; urheilet opiskelet ja teet töitä:) Olen itsekin urheileva opiskelija, kunpa vielä pääsisin sovittamaan työn tulevaiduudessa yhtä hyvin, että voin jatkaa harrastustani:-)
sara.sposti@netti.fi

jondere (Ei varmistettu)

Lueskelin sun ja Jannin yhteistä blogia sillon joskus ja sieltä siirryin tänne:D En muista kuinka löysin sen yhteisen blogin, varmaan jostain blogilistalta tms?

sypa.blog@hotmail.com

kaissan (Ei varmistettu)

Kaveri vähän vinkkasi tästä mulle joskus n. vuosi sitten. Olin jo sitä ennen kyllä tietoinen blogistasi, mutta jotenkin se vaan aina jäi, etten saanut heti aikaiseksi tätä lisättyä tuonne luettavien listaan.. (= Onneksi kuitenkin lopulta liityin lukijaksi, sun tyyli on erilainen kuin omani, mutta silti niin inspiroiva !

kaissan@hotmail.com

nebbari (Ei varmistettu)

Löysin blogin kun rekisteröidyin blogilistalle:)
nea.kettula@hotmail.com

Mia (Ei varmistettu)

Googletin joskus aikoja sitten jotain liittyen hiuksiin ja jotenkin sattumoisin sitten sitä kautta eksyin sun ja jannin blogiin :D ja sieltä löysin sitten tämän! tykästyin erityisesti liikunta-aiheisiin postauksiisi ja iloiseen olemukseesi :)
feya92@luukku.com

juuli (Ei varmistettu)

Oon lukenu siun blogia tositosi pitkään, kaveri vinkkas tästä miulle. Tää on itseasiassa ensimmäisiä blogeja mitä aloin seuraamaan ihan vakituisesti, asuit silloin vielä Lappeenrannassa ja oli kiva kun täältäkin oli tällänen suosittu blogi ja ehkä siksi jäin lukemaan, mukana ollaan oltu ja tullaan olemaan ! (:
juulijokela@gmail.com

Laura (Ei varmistettu)

Löysin sun blogin kun surffailin vaan netissä ja sit yhtäkkiä törmäsin vaan tähän! Ja voin sanoo, että tää on aivan loistava. Kuuluu ehdottomasti päivän rutiineihin tsekata aina sun blogi! Jatka samaan malliin :---)
laurah-@windowslive.com

sateenvarjomies (Ei varmistettu)

Oletkohan ihka ensimmäinen blogi/bloggaaja jota olen alkanut seuraamaan. Jos totta puhutaan niin en edes muista miten tänne löysin mutta se olikin sitten rakkautta ensisilmäyksellä. Joka päivä pitää käydä katsomassa oletko jotain uutta pupertanut.

Jee, s-posti: jenni.wieru@gmail.com

minni (Ei varmistettu)

Luin sun ja Jannin yhteistä blogia aikoinaan ja sieltä sitten siirryin lukemaan teidän omia blogeja! Useampi vuosi on tosiaan tullut jo blogiasi seurattua :)
minna.mustonen@windowslive.com

Nipsu (Ei varmistettu)

Törmäsin blogiisi Muotiblogi.fi -sivuston kautta. Sitä kautta aloin seuraamaan muotiblogeja ylipäätänsä ja sinua siinä samassa. :)

niinanni(at)gmail.com

hennahaha (Ei varmistettu)

löysin joskus aikoja sitte iha sattumalta tän blogin ja onneks löysin, koska blogis on yks lemppariblogeista! :) hennahaha@hotmail.com

Sussu (Ei varmistettu)

Löysin sun blogin noin puolitoista vuotta sitten kun etsin netistä hiustenpidennyksiä, ja sun ja Jannin blogi ilmesty kun olit tehnyt postauksen hiustenpidennyksistä :) sitten löysin tänne kun jäin lukemaan labels or loven postauksia ja jäin ihan koukkuun :D eka blogi mitä oon lueskellu :)
Tykkään sun tyylistä ja siitä että vaikutat niin iloselta, ja positiiviselta.

sanjasusanna@hotmail.fi

baula (Ei varmistettu)

Taisin blogilistalta suosituimpia blogeja selailla ja sieltä löysin varmaan tieni siihen yhteiseen blogiin ja sieltä tänne ja tälle tielle jäin. pape84 at gmail.com

jeeennii (Ei varmistettu)

Luin ensiksi sun ja jannin yhteistä blogia "labels or love", sen lukemista suositteli ystäväni ja olen lukenut sitä melkeen alusta saakka. sitä kautta sitten siirryin teidän omiin blogeihin, luen blogiasi päivittäin eikä multa oo jäänyt ainuttakaan postausta välistä. sun tyyli vaan on aivan mahtava! hyvät kuvat ja hauskat tekstit, joita ei ole liikaa kummiskaan ! :)

jenni.inkinen@windowslive.com

sasu (Ei varmistettu)

Apua en kyllä yhtään muista miten eksyin tänne.. :D Oiskohan että selailin ensin Jannin ja sun yhteistä blogia, mutta teidän tyyli tuntu liian uskaliaalta mun makuun enkä jääny seurailee. Sitten kuitenkin ihastuin sun blogiin (törmäsin siihen todennäkösesti tenttiin lukua pakoillessa haha) ja luen myös Jannin blogia! :D Jotain sinnepäin on varmaan tapahtunut.

Ihanaa kevättä! :)
suvilainen_@hotmail.com

JennyL (Ei varmistettu)

Luin myös ensin Labels or love-blogia, josta tykkäsin ihan mielettömästi! Sen jälkeen oli itsestään selvää että jatkoin oman blogisi lukemista täällä :)

jelappal@paju.oulu.fi

Mase (Ei varmistettu)

Jaa-a, oisinkohan vahingossa klikannut blogilistan etusivulla jotain linkkiä aikoinaan. Olen roikkunut mukana jo ennen Suosikin aikoja. Harvaa blogia olen seurannut näin pitkään, eli kiitos kivasta blogista!

mmantyoja(a)hotmail.com

Nansku (Ei varmistettu)

Aloitin joskus kuan sitten lukemaan sun ja Jannin yhteistä blogia, jonka jälkeen siirryin tänne. :)

nanaa-nanaa@hotmail.com

Kata (Ei varmistettu)

Löysin sun blogin joskus ihan sattumalta iphonen suosikki-appsin kautta :) Siitä on aikaa nyt ainakin 1,5 vuotta ja siitä asti olen ahkerasti tätä seuraillut. Oli itse asiassa ensimmäinen blogi, jota aloin seuraamaan ja jonka takia innostuin sitten muitakin blogeja etsimään ja seuraamaan. Kiitos siis tästä :)
kaisa.pokka@karkkilalainen.com

ässä (Ei varmistettu)

luin joskus sun ja jannin yhteistä blogia ja sieltä seurailin sua myös tänne. :)

silvalaakso@gmail.com

ranja (Ei varmistettu)

ranja-91(at)hotmail.com

löysin sun blogin varmaan joskus puoltoista vuotta sitten. Joku jossain toisessa blogissa viittasi tänne linkillä tms. ja kiersin kattomaan. Mua huvittaa mun tapa, kun löydän uuden mielenkiintosen blogin, et selaan kaikki maholliset historiat ja niin taisin tehä sillokin. Ja sen jälkeen oonki säännöllisesti palaillu tänne lukemaan sun jaaritteluja! :)

Hannyliinu (Ei varmistettu)

Herranjestas, siitä on jo aikaa kun tänne löysin, muistaakseni joku bloggaaja luki sun blogia ja päätin kurkata. Ei tainnut kurkkaamiseen jäädä kun luin vanhoja päivityksiä, ja vähän lisää, ja lisää.. Ja nyt seuraillaan päivittäin! (:
hannyliinu@gmail.com

Jemama (Ei varmistettu)

Voi ei, liian pitkä aika. Muistaakseni satuin löytämään tänne jonkun toisen blogin kautta tai goolen haun kautta. Mutta useita vuosia seurannut kuitenkin :)

jenni.m.malanin@gmail.com

sara (Ei varmistettu)

niin kauan oon lukenu että hankala muistaa... luulisin että bloglovinia selailemalla oon sut löytäny :-)

sarrmo-@hotmail.com

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.