VOITA LIPUT THE NIKE BLASTIIN

Tickle Your Fancy

The Nike Blast tulee taas! Tälläkertaa tapahtuma järjestetään Kaapelitehtaalla! Mukana ulkomaalaisia- ja kotimaalaisia huippuohjaajia ja ihan miiiieletön tuntivalikoima :) Nyt arvotaan lippuja 12.2 sunnuntaille. Jaossa 2kpl kahden hengen päivälippua!

Näin tammikuussa puhutaan aina siitä mikä on oma treenitavoite tälle vuodelle, mutta nyt mä haluan kuulla millä te sinne pääsette? Kerro miten saavutat treenitavoitteesi vuonna 2012 ja osallistut arvontaan! Laji? Harrastukset? Treenikerrat? Treenin pituudet? Intensiteetti? Ruokavalio? Ihan mitä vaan! Millä keinoilla aiot aidosti saavuttaa tavotteesi tai pysyä hyvässä kunnossa? Let me know!

Lisäinfoa Facebookista ja The Nike Blastin nettisivuilta. Tarjolla olevat tunnit löydät TÄÄLTÄ ja mun oman lukkarin viikonlopulle TÄÄLTÄ

Osallistumisaikaa on lauantaihin asti. Pistä kommenttiin sähköpostiosoitteesi, ilmoitan voittajille suoraan sähköposteihin :) Onnea skabaan ja heittäkää hyviä motivoivia keinoja tavotteiden saavuttamiseksi! Näistä on hyötyä ihan kaikille!

T.Sara

Kommentit

Gemma (Ei varmistettu)

Motivaatio kasvattaa toukokuun HCR. Pakko ruveta treenaamaan että jaksaa juosta sen 21 km ;)

henna.pitkanen (ät) kolumbus.fi

Gemma (Ei varmistettu)

Motivaatio kasvattaa toukokuun HCR. Pakko ruveta treenaamaan että jaksaa juosta sen 21 km ;)

henna.pitkanen (ät) kolumbus.fi

ida (Ei varmistettu)

Eli siis mun laji on jalkapallo, jota oon harrastanu oikeestaan koko elämäni. :) Yksilötavoitteeni tänä vuonna on, saada parempi kunto, jotta jaksan pelata sen 90 minuuttia ja tietysti kehittyä myös pelaajana. Aion saavuttaa tavoitteeni tekemällä harkat kunnolla, joita meillä on 5 kertaa viikossa. Lisäksi aion tehdä omatoimisia lenkkejä, sekä käydä erilaisissa ryhmäliikunnoissa aina kun kerkeän:) Tavoitteeni olisi myös vähän kiinteyttää sieltä täältä ja parantaa syviä lihaksia. Joten lihaskuntoa siis tiedossa myös ! :) Olisi myös hyvä jos pystyisin vähentämään herkkujen syöntiä, kun niitä tulee popsittua välillä vähän liikaa :p

idatuina@msn.com

Mayo (Ei varmistettu)

Sulkapallotreenit kahdesti viikossa, Zumbaa - milloin vatsalihaksia, milloin jotain muuta versiota - ainakin kerran viikossa ja uusi ihanampi, parempi, hyvempi ruokavalio! Ei liiallisuuksia tai itsensä piippuun vetämistä, mutta mahdollisimman tervettä ja iloista otetta elämään ja arkeen. Karkkia saa syödä, mutta vain viikonloppuisin ;-)

www.mayopic.blogspot.com

Mayo (Ei varmistettu)

Sulkapallotreenit kahdesti viikossa, Zumbaa - milloin vatsalihaksia, milloin jotain muuta versiota - ainakin kerran viikossa ja uusi ihanampi, parempi, hyvempi ruokavalio! Ei liiallisuuksia tai itsensä piippuun vetämistä, mutta mahdollisimman tervettä ja iloista otetta elämään ja arkeen. Karkkia saa syödä, mutta vain viikonloppuisin ;-)

www.mayopic.blogspot.com

Nansku (Ei varmistettu)

Koitan liikkua joka päivä edes vähän. Muutamana kertana viikossa hieman enemmän ja yhtenä hieman vähemmän, muina päivinä sopivasti. Tämä yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon, niin pitäisi olla hyvä kunto saavutettavissa. Lisäksi tietenkin kiva määrä unta ja lepoa! :) nanaa-nanaa@hotmail.com

anetteee (Ei varmistettu)

Tämän vuoden treenitavoitteeni on kiinteyttää lihakset erottumaan selvästi, ylläpitää terveellisiä elämäntapoja sekä saada liikunnan ja ruokavalion avulla keho ja mieli tasapainoon.

Nämä tavoitteet _aion_ toteuttaa treenaamalla säännöllisesti vähintään 6-7krt viikossa. Treenit ovat pääasiassa uintia, salitreenejä ja rymäliikuntatunteja. Hieman keväämmällä mukaan tulee myös lenkkeily. Treenien pituus on joka kerta 1,5-2h + venyttelyt. Pyrin tekemään jokaisen harjoituksen täysillä ja hyvällä fiiliksellä, mutta annan itselleni myös luvan ottaa rauhallisemmin jos siltä tuntuu.

Olen aina syönyt melko terveellisesti, mutta tänä keväänä yritän panostaa enemmän ruoan laatuun sekä kiinnittää huomiota tuotteiden ravintoarvoihin ja luonnonmukaisuuteen. Lisäksi viimeiset kaksi kuukautta olen syönyt hieman proteiinipainotteisemmin ja pienentänyt annoskokoja huomattavasti, mutta tihentänyt sen sijaan ateriavälejä.

Tuloksia olen varsinkin tuon ruokavaliomuutoksen suhteen huomannut selvästi! Pienillä aterioilla ja välipaloilla olen huomannut jaksavani päivisin paljon paremmin ja olen päässyt eroon jokapäiväisestä päänsärystä. Selvää kiinteytymistä vatsan ja reisien seudulla on myös jo nyt havaittavissa! :)

Tänä keväänä aion todellakin saada myös mieleni ja itsetuntoni paremmaksi. Syksy oli todella rankkaa aikaa varsinkin henkisesti, mutta täyskäännös on jo alkanut ja paluuta menneeseen ei ole. Tällä kertaa saavutan tavoitteeni! :)

anetteee (Ei varmistettu)

Hups! Sähköposti anette.aittakallio@gmail.com :)

Riikka (Ei varmistettu)

Tavoitteena on saada jänteikkyyttä (varsinkin reisiin ja pakaroihin) kroppaan ja Midnight Run houkuttaa todella paljon.

Motivoin itseäni ostamalla oikein räikeät lenkkarit ja ainakin tähän mennessä on ollut kiva juoksennella. Talven tultua rupesin myös juoksemaan paikallisella urheiluhallilla ja ensimmäisellä kerralla paikallinen jääkiekkojoukkue oli myös treenaamassa ja ovat olleet aina tiistaisin siellä. Ihan mielellään sitä juoksentelee paidattomien kiekkoilijoiden peesissä :D

Kaapeista hävitin kaikki nopeita hiilareita sisältävät tuotteet ja herkut.

Juoksulenkkejä trackaan Nike+:lla ja kotona treenailen NTC:n avustuksella, musta vaan ei oo salille :D

huudot10@gmail.com

Fevejii (Ei varmistettu)

Aion saavuttaa treenikunnon sillä, että ilmoittauduin ExtremeRuniin toukokuulle ja vaihtariaika loppuu tammikuun lopussa, joten helmikuussa pääsee taas takaisin vanhaan rytmiin ja ruokailuihin, joiden avulla varmasti kilotkin alkaa karista. Salikorttiin ei luultavasti tule olemaan varaa, mutta satunnaiset mahdollisuudet Zumbaan ja muihin ryhmäliikuntatunteihin antaa potkua ja kevään alkaessa on taas mukava lähteä lenkkipolulle! Myös uusi asuinpaikka, uudessa kaupungissa ja uudet lenkkimaisemat antaa varmasti tsemppiä liikuntoihin :)

fevejii@gmail.com

Katya (Ei varmistettu)

No siis mähän alan vasta ton salilla käymisen nyt tänä vuonna, ihan oman jaksamisen kannalta on oikeestaan pakko mennä. Alotn ihan sillä, että varaan itelleni kuntosaliohjauksen, koska tunnen itteni niin hyvin, että ku tiedän mitä mun oikeastaan pitää siellä salilla tehdä, niin varmasti tuun myös käymään siellä, kun OSAA tehdä mitä pitää. :) Samalla suoritan myös koulun valinnaisen liikunnan itsenäisesti, eli opiskelupaikkakunnan salilla tulee varmaan käytyä ainakin kerran, pari viikossa ihan reenailemassa ja sit jossain ohjatuilla tunneilla, esim. spinningissä. Sit pikkusisko haluaa raahata mut zumbaan, mitä meen kyllä ihan innolla kokeileen!

Tavotteena on siis energiatason ja jaksamisen lisääminen, sekä ihan vaan kiinteytystä, koska oon hirveen epävarma kropastani ja ajattelin, että nyt ois vihdoin aika tehdä senkin asian eteen jotain! Eli toivottavasti kesään mennessä ois löllöreidet poissa. Lisäks selkäkipuihin luulisin saavani vähä helpotusta tosta kuntoilusta. :p Myös juoksu olis kiva alottaa!

Mun tavotteena on siis saada itteeni niskasta kiinni ja saada itteeni parempaan kuntoon & paremalle tuulelle. Tällänen hyvinvointivuosi 2012 ois luvassa, lähinnä itsetunnon ja mielialan kohottamisen kannalta. :) ja en ois ikinä uskonu sanovani näin, mutta oon innoissani ku oon alottamassa IHAN OIKEESTI tän reenaamisen nyt! :)

kkatyasblog@gmail.com

nea (Ei varmistettu)

Saavutan tavoitteeni sopivalla motivaatiolla, kuitenkaan ottamatta niitä liian vakavasti! Ja uusiin lajeihin tutustuminen olisi loistava tilaisuus päästä jo valmiiksi korkealla olevaa motivaatiota entisestään kasvattamaan :)

nea.karila@hotmail.com

rosa (Ei varmistettu)

Tavoitteeni saavutan riittävällä motivaatiolla (mikä välillä kyllä pahasti hukassa) Motivaatiota saan paljon katselemalla kuvia ja tekemällä monipuolisesti erillaista liikuntaa, ettei kyllästy. Motivaatiota lisää paljon myös hitaasti tuleva kesä jota varten taas kerran pitää saada kroppa kuntoon ;)
moiksmoiks@luukku.com

siiruska (Ei varmistettu)

Joka vuos teen lupaan olla rantakunnossa viim. toukokuussa, mutta aina se on vaan jäänyt..Nyt vihdoin tänä vuonna olen saanut itseni ihan oikeasti liikkeelle, osasyynä tähän on ensikesän mahdollinen ulkomaanreissu (eihän sinne biitsille nyt ihan minkätahansa näkösenä voi mennä, mitä jos vaikka se elämäni mies kävelee vastaan...?), myös horisontissa häämöttävät wanhojen tanssit (tosin ei tänä vuonna, mutta hyvä aloittaa aikaisin..) joissa olisi enämmän kuin kiva näyttää hyvältä. Jo nämä saavat mut treenaamaan oikein kunnolla, lisäksi superhyper mahtava musiikki ja tieto siitä että sen lisäksi että tulen näyttämään paremmalta _tulen myös voimaan paremmin_ saavat mut meneemään salille ja muutenkin liikkumaan. Uskon että näillä nikseillä jo pääsee helposti omaan unelma kroppaan ja tavoitteeseen paremmasta elämästä! siiruska_@hotmail.fi

Noora (Ei varmistettu)

Mietinkin juuri, että onkohan sulle tänä vuonna tulossa näitä lippuja arvottavaksi :-) Oon käynyt monta vuotta salilla lähinnä pumpissa ja combatissa ja oonkin haastanut itseäni kokeilemaan tänä vuonna uusia tunteja ja lajeja, jotka ei välttämättä vaikuttaiskaan uhan omalta jutulta. Aloitin viime tiistaina käymällä ensimmäistä kertaa les millsin uudella sh bam tunnilla, jota kohtaan mulle oli hirveet ennakkoluulot. Mutta herran jumala se fiilis mikä tuli, kun alun kankeuden jälkeen tunsin käyneeni siellä useammin sillä porulla oli siellä niin fiiliksissä! Se motivoi mua menemään samalle tunnille uudestaan ja kokeilemaan myös muita itelleni uusia lajeja kuten joogaa, rpm:ää, balancea jne. Vuoden lopussa haluan, että mulla on edelleen motivaatioo käydä niillä itselle vieraimmilla tunneilla eikä junnata tutussa ja turvallisessa sekä muistaa se onnistumisen tuoma hyvä fiilis. :-)

noora-v@luukku.com

Joanna (Ei varmistettu)

Mun treenitavoite on tehdä liikunnasta luonnollinen osa elämää ja nauttia siitä. Olen harrastanut kilpaurheilua useita vuosia ja sen lopettamisen jälkeen oli vaikea löytää jotain kivaa lajia ja urheilu vähän jäi.. Lisäksi mulla on ollut useita vaikeita vammoja sekä selässä että alaraajoissa, ja ne ovat vähän vaikeuttaneet harrastamista.
Viime vuoden loppupuolella sitouduin 24kk salijäsenyyteen ja sen jälkeen olen käynyt jumpassa ja salilla miltei joka päivä. Alkuinnostuskaan ei ole vielä laantunut, päinvastoin.
Tuntivalikoimasta valitsen pääsääntöisesti "pehmeitä" lajeja, kuten bodybalancea ja joogaa. Lisäksi kävelylenkkejä ja sitä punttien heiluttelua ainakin kolmesti viikossa.
Itse en usko rantakuntoprojekteihin vaan omasta kehosta ja mielestä huolehtimiseen ympäri vuoden.
Vuonna 2012 aion nauttia elämästä ja treenaamisesta!

mirva.j.jarvinen@gmail.com

Lare (Ei varmistettu)

Olen moneen otteeseen katsonut, että tuonne Nike Blastiin kun pääsisi! :)
Tavoitteena on saada lisää intoa ja puhtia harjoitteluun ja oikeanlaiseen syömiseen, jotta tuloksia tulisi näkyviin.
Aion myös käydä kokeilemassa uusia lajeja, kuten sh bam- ja cxworx-tunneilla. Ja tietenkin sitä kautta olisi mukavaa, jos saisi vähän kohotettua kuntoa ja lisää hauista näkyviin ;)
lauras_al@hotmail.com

Annanas (Ei varmistettu)

Omat lempilajini löydän salilta, jossa käyn 4-5 kertaa viikossa. Pumppia, combattia,zumbaa, spinniä. Mahdollisimman monipuolista ja hien pitää lentää! Eniten treenaamista motivoimassa on se hyvänolon tunne, jonka kokee tunnin jälkeen kun on kaikkensa antanut. Lisäksi kesällä odottaa 3 viikkoa auringossa löhöilyä, joten bikinikunnossa täytyy myös olla :) ja tietenkin treenaaminen jatkuu koko vuoden, ja vuodesta toiseen! oma keho on yksi tärkeimmistä asioista josta pitää huolehtia!

vesimies16@hotmail.com

salla (Ei varmistettu)

Aikas mahtavaa olisi päästä tuonne :)
Mun tavoite vuodelle 2012 liikunnan suhteen on, että siitä tulisi säännöllistä ja että se olisi luonnollinen osa elämääni. Olen aina tykännyt urheilla, yleisurheilu oli pitkään lempparini, varsinkin pitkien matkojen juoksut. sittemmin se on jäänyt pois.. Harmi sinänsä, mutta nyt pienen tauon jälkeen sain hankittua itselleni salijäsenyyden ja toivon että innostus punttailuun kestää :) myös uusien lajien kokeileminen on tavoitteena! Ruokavaliota pyrin myös keventämään ja muuttamaan hieman proteiinipitoisemmaksi mutta herkuista en halua luopua kokonaan! :D sitä on kokeiltu ja huonoin tuloksin..
näillä koitetaan mennä.

ssal@luukku.com

riikka (Ei varmistettu)

kivaa reeniä hyvässä seurassa (se voi olla oma seura ;))!!

riikkasss@hotmail.com

Helga (Ei varmistettu)

Alkuvuoden treenaan kesäkuussa olevaan Pirkan pyöräilyyn. Vannoin viime vuoden jälkeen alittavani viime vuoden ajan tunnilla, joten treenattavaa on. :D
Oon käynyt myös muutaman kuukauden jo treenaileen kerran viikossa personal trainerin kanssa ja helmikuun loppuun sitä olis vielä jäljellä. Ja huhtikuussa tulee kunnon kesäkuntoon kamppis jolloin olis tarkotus reeenailla personal trainerin kaa paristi viikossa... toho päälle sellanen kevyempi ruokavalio ni eiköhä ainaki paremmalta näytä kun nyt :D

Mimmi (Ei varmistettu)

JUTTA! Mä rakastuin sen naisen asenteeseen elämää kohtaan ja oon nyt aivan myyty (lähes) kaikesta, mitä Jutta sanoo :) Tästä johtuen aloitin nyt GFG-dieetin ja haluan jatkaa siitä eteenpäin. Les Mills jää jumppineen hetkeksi sivuun ja tilalle tulee salireeni, oikein kunnon rääkkiä. Lisäksi kevyttä aerobista.

Nike Blast kuitenkin maistuis palkintona tästä kuukauden GFG-urakasta! Piti itse ostaa liput, mutta opiskelijana ei raaskinut.

mimmi_v@hotmail.com

Tuulipa (Ei varmistettu)

HCR saa liikkeelle vaikka keli olisi millainen. Juoksin ensimmäisen puolikkaani viime keväänä ja vaikka matka oli rankka, olo sen jälkeen oli uskomaton. Se ei siis totta puhuakseni ole HCR mihin treenaan - se on juoksun jälkeinen euforiaa täynnä oleva olotila, kun saa tuntea sen, että on ylittänyt itsensä ja treenannut päästäkseen tähän pisteeseen.

Nike Blast olisi toivottu piristysruiske loskaiseen kevääseen!
decream@hotmail.com

Miru (Ei varmistettu)

Kaverin kanssa tehdyt yhteiset juoksulenkit on olleet mulle pelastus! Tsemppaa juosta yhdessä ja koska ollaan "jo tuttuja" toisillemme, voidaan sanoa rehellisesti, milloin kävellään juoksujen välissä jos oikeesti tuntuu siltä! Ei siis mitään oksennuksen maku suussa -lenkkeilyä vedetä :) Mutta ei me hissutellakaan, nykyisin kävellään tosi harvoin.

Esim. joululomalla meillä oli tekstari systeemi: piti aina laittaa toiselle viestiä, kun kävi lenkillä: ei siis kehdannut jättää lenkkejä väliin ;D Puolen vuoden aikana oon saanut juoksukunnon about nollasta 10 kilometriin ja tarkotus on kasvattaa vielä, ehkä juoksen joskus puolimaratonin :) Muutoin teen lihaskuntoa pitääkseni yllä koko kropan hyvinvointia :) Herkkuilua yritän vähentää kovasti herkuttomilla päivillä.

paparazzi2@luukku.com

Elluellu (Ei varmistettu)

Olen ruvennut käymään salilla ainaisen lenkkeilyn ja jumpan vastapainoksi. Tavoitteena olisi voimakkaampi ja kiinteämpi kroppa, lihakset on ihan liian huonossa kunnossa tällä hetkellä :D motivaatiota riittää kun huomaa kuinka se voima alkaa kasvaa ja lihakset muovautua vähän kauniimman näköisiksi, tai ylipäätään näkyvämmiksi :)
elina.suutarinen@helsinki.fi

ruska (Ei varmistettu)

Katoin just äsken Jutta & Superdieetit, EIVITSI! Tässä asenne minkä mä haluan kans!
Mä päätin et huomen mä meen pumppiin huomenna, ja kyykkään isommilla painoilla mitä ikinä ja muutenki nostan painoja muissakin biiseissä. Treenikertoja pyrin viikossa tekemään vähintään 4, tästä on onneks jo sovittu salikaverin kanssa:)

Karkkilakko kesälomaan asti vois olla kans hyvä juttu (ja herkku) Alkaa jo pikkuhiljaa ärsyttää tää ainanen turvotus mikä karkeista tulee, nyt loppu !:)

ruska_9@hotmail.com

essisofia (Ei varmistettu)

Toi tapahtuma ois älyttömän hyvä! Käyn kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla, mutta koska asun niin pienellä paikkakunnalla, tarjonta on myös sen mukainen, joten olisi kiva päästä kokeilemaan uutta. Nyt olen aloittanut uudelleen myös juoksemisen, jota en ole voinut vähään aikaan nilkan takia tehdä, mutta nyt nilkka on taas kunnossa ja motivaatiota löytyy!

Tavoitteena olisi siis muokata vartaloa, kehittää kestävyyttä ja saada energiaa ja hyvää oloa liikunnan avulla!

essire@gmail.com

Greu (Ei varmistettu)

Ah, toivoin niin että sun blogiin tulis taas Nike Blast-kilpailu:D Olisin varmaan itse ostanut liput, mutta ei vaan oo nyt ylimääräistä.

Nyt joudun kyllä sanomaan, että on niin onnekas tilanne, etten oo luvannut itselleni muuta kuin jatkaa samaan malliin. Koko viime vuos meni liikunnallisesti niin hyvin, että jos sais pidettyä saman linjan niin olis huippua. Vähän vois ottaa kehonhuoltotunteja lisää ohjelmaan!

greta.palomaki@gmail.com

veera (Ei varmistettu)

Tavoite on nauttia treenistä niin paljon kuin pystyn :) Eli aijon treenata niitä lajeja, jotka saa virneen naamalle ja hyvän olon kroppaan! Ja tähän pyrin kokeilemalla kaikkea uutta ja jatkamalla vanhojen tuttujen lajien kanssa (tanssi, hotstreching, attack yms). Laatu ennen määrää :P vaikka niitä kertojakin tulee monta, kun mielellään menee :D
vveer-a@hotmail.com

sarppis (Ei varmistettu)

oon aina ollu vähän sellanen kausiliikkuja, mutta nyt viimeisen puolen vuoden aikana motivaatio liikkumiseen on vaan kasvanu:) mä käyn lenkillä 2-3 kertaa viikossa ja teen lihastreeniä siinä ohella:) tavoitteena on ylipäätänsä sellanen hyvä olo, fyysisesti ja henkisesti:) ja lisäks haluan kehittää lihasmassaa vähän enemmän. liikun kans siks, et mun selkä pysyis kunnossa:) toi nike blast ois ihana piristys helmikuulle!;D

hande (Ei varmistettu)

tavoitteeni on elämäni toinen maraton elokuussa, ja tarkoitus olisi juosta nopeammin kuin viime vuonna. Heh. Tavoitteeseen pääsen treenaamalla monipuolisesti, usein ja juoksua pitkäkestoisesti. Välitavoitteena on HCR ja siihen treenaaminen on aloitettu jo - mikäs sen kivempaa juosta kuin ulkona pakkasella! ;) Lumesta saa kivaa vastusta!
Lisäksi aion petrata kehonhuoltoa. BodyBalancea ja venyttelyä olisi tarkoitus lisätä ohjelmaan enemmän.
hannataimen@gmail.com

eveliina (Ei varmistettu)

Mulla on oikeastaan aina motivaatiota liikkua. Se on mulle elämäntapa ja rakastan liikuntaa. Tavoitteeni on järjestää aikaa enemmän liikunnalle ja keino tähän olisi ainakin kunnon yöunet niin, että aikaisin nukkumaan ja aikaisin herätys, jotta sellaisina päivinä kun koulussa ja töissä menee käytännössä koko päivä, ehtisi sen treenin tehdä aamulla :) pyrin siis pääsemään pois siitä käsityksestä, että parhaimman treenin saa illalla.
a0903491@myy.haaga-helia.fi

Annina (Ei varmistettu)

Tavoitteenani on parantaa aikaani keväällä juostavalla puolimaratonilla ja muutenkin parantaa oloa säännöllisellä liikunnalla. Treeanaaminen juoksua varten on jo hyvässä vauhdissa ja isäni luo minulle treeniohjelmat aina viikon eteenpäin. Ruokavaliota on myös mietittitty jaksamisen kannalta minipuoliseksi.

Joulua ennen minulla oli ollut pieni tauko urheilusta ja sen huomasi heti olossa ja fiiliksissä, nyt olen taas juossut ja treenannut säännöllisesti ja sen huomaa heti positiivisena muutoksena, ihan mahtavaa! Jo parissa viikossa kunto on noussut lähes entiseensä. Äskenkin heitettiin kevyt yli parin tunnin puolimaraton rauhallisesti juosten ja olo nyt mitä parhain:D

Urheilu saa niin hyvälle mielelle ja tuollaisessa tapahtumassa se olisi niin hauskaa, Mukavaa vaihtelua olisi juoksemiseen vaikka se ihanaa onkin! kesän lopulle voisi asettaa vielä kokonaisen marathonin juoksemisen omatoimisesti:)

S-posti: annina-@hotmail.fi

senja (Ei varmistettu)

Viimeinkin aion juosta puolmaratonin :) ahkerana kuntosalin jumppajuulina olis ihan älykiva päästä osallistuu Blastiin!
senja.kuokkanen(at)aalto.fi

Mimmikoo (Ei varmistettu)

Itse harrastan tanssia monipuolisesti, mukaan mahtuu baletti, hiphop, jazz-tanssi sekä kunto-/stretcingtunti. Baletti on kolme kertaa viikossa yhteensä 3h 15min, hiphop kerran viikossa 1h, jazz-tanssi kaksi kertaa viikossa yhteensä 2h 30min ja kun-/stretcing kerran viikossa 1h. Vapaapäiviä mulla on viikossa kaksi kappaletta, mikä välillä tuntuu liian vähältä, mutta kun tässä päästään taas joululoman jäljiltä kunnon rytmiin niin kyllä se siitä!

Ite oon huomannu parhaaksi tavaksi vain syödä mahdollisimman monipuolisesti. Erityisesti suosin hedelmiä, ruisleipää, erilaisia ruokaisia salaatteja, kana- ja kalaruokia ja maitoa menee päivittäin monta litraa. Tosin tän syömispolitiikan kanssa mulla tuppaa välillä kiireen keskeellä käymään vähän niin, että joko jää syömättä tai sitten turvaudutaan roskaruokaan, mikä ei koskaan ole hyvä vaihtoehto.

Tähän mun liikkumiseen pitäisi saada mahdutettua kestävyyskuntoilua, kun tuo tanssi ei sitä niin kovin kasvata. Myös venyttelyä ja kehonhuoltoa mun pitäisi ehdottomasti lisätä. Nimimerkillä paikat kohta niin tukossa ettei jalka liiku mihinkään :-D ei tekisi pahitteeksi jos saisin tänä vuonna käytyä siellä hierojalla useampaan otteeseen ja hoidettua jäsenet kuntoon(:

No johan tuli pitkä teksti, toivottavasti jaksat lukea :-D

Mimmikoo (Ei varmistettu)

niin ja tosiaan se sähköposti unohtu mimmi.mimo@gmail.com (:

Jii (Ei varmistettu)

Saavutan tavoitteeni treenaamalla tämän vuoden Hip hopin SM-kisoihin street dance ryhmäni kanssa. SM-kisatreenien ohella käyn salilla, jumpissa ja spinningissä monta kertaa viikossa. Muistan kumminkin leipäillä ja käydä venyttelyssä sekä bodybalancessa, koska myös palauttelu on tärkeää! Lisäksi karsin ruokavaliostani turhat herkut ja muut ravintoarvottomat mössöt. Haluan saada itseni siis niin hyvään kuntoon, että tunnen tehneeni parhaani SM-kisoissa. :)

jadesaarinen@hotmail.com

Hepemau (Ei varmistettu)

Itse hankin juuri ensimmäisen salikorttini ja sen mukana sain 2 personal trainer tapaamista veloituksetta ja aion hyödyntää ne kertomalla tavoitteistani ja pohtimalla sitten pt:n kanssa ruokavaliota ja erilaisia harjoituksia millä pääsen haluttuun kuntoon.
Salilla käy myös hyvä ystäväni, ja toisinaan kun ei itse jaksaisi lähteä salille niin ystävä pakottaa mukaansa - ja myöhemmin keho ja mieli kiittävät.
Toinen asia mikä minua motivoi on se,että löysin nuoruuden harrastukseni uudestaan ja tennis on vienyt sydämeni.

Jii (Ei varmistettu)

*lepäillä

Hepemau (Ei varmistettu)

Ja sähköpostini äskeiseen kommenttiin on Hepemau@gmail.com

Essi (Ei varmistettu)

Aion saavuttaa liikuntatavoitteeni ihan puhtaasti ruokavaliota parantamalla (napostelu saa luvan loppua, tai no oikeestaan lopetin sen jo.. ;)) ja jatkamalla säännöllistä urheilua uuden ihanaisen sykemittarin kanssa. Salitreeniä 2-3 kertaa viikossa hyvässä seurassa, pari kertaa viikossa ryhmäliikuntatunteja, hyötyliikuntaa ja keväämmällä pääsen taas juoksemaan!!! (Talvijuokseminen ei oo mua varten, ei sitte millään) Mut kesän juoksutavotteet on jo selvät, elikkäs ajattelin pystyä juoksemaan 15km yhteen soittoon. Aiemmin en oo pystyny, joten tätä tavoittelemaan! ;)

nesssi_@hotmail.com

essiessi (Ei varmistettu)

Aloitetaanpas ihan alusta. Nyrjäytin nilkkani viime syksynä, minkä vuoksi jouduin lopettamaan oikeastaan kaiken urheilun kahdeksi kuukaudeksi, koska nilkka ei yksinkertaisesti kestänyt edes pitkiä kävelyjä. Tämän jälkeen jouduin aloittamaan liikkumisen suhteellisen alusta. Nyt olen kuukauden verran käynyt säännöllisesti lenkillä 4-5 kertaa viikossa ja nilkka on ottanut kaiken yllättävän hyvin vastaan ja vahvistuu koko ajan :) Tavoitteena olisi pystyä juoksemaan pitkiä, noin kymmenen kilometrin lenkkejä kesään mennessä - tällä hetkellä ollaan 4-6 kilsan hölkkä/kävely-intervallivaiheessa. Yritän tehdä lihaskuntoa muutaman kerran viikossa ja olen myös aloittanut Zumban uudestaan.
Ja ruokavaliosta voisin kertoa sen verran, että olen ollut vähähiilihydraattisella viime kesästä saakka ja fiilis on mahtava - energiaa on entiseen verrattuna huimasti enemmän joten nyt jaksan hyvin lähteä pitkälle lenkille kahdeksan tunnin luentopäivänkin jälkeen. Itselleni tämä paljon kohuttu karppaaminen siis sopii aivan täydellisesti. VHH:n takia olen siis jättänyt kaikki naposteltavat (karkit&sipsit) suurimmaksi osaksi pois - pari kertaa kuussa on herkkupäivä, jolloin saa sitten johonkin herkkuun sortua. Olen aina syönyt terveellisesti, mutta VHH:n myötä olen lisännyt hedelmien ja kasvisten määrää entisestään ja kroppa kiittää!
Tulipas tästä kiva romaani ja taisi mennä osittain aiheenkin vierestä. Vielä tähän loppuun sanon, että nuo liput olisi ihan mahtava voittaa - olisi kiva päästä kokeilemaan ryhmäliikuntaa pitkästä aikaa, etenkin nyt kun nilkka alkaa pikkuhiljaa olemaan entisellään :)!
essi.j.salonen@student.hamk.fi

nielkono (Ei varmistettu)

Haluaisin vaan oppia liikkumaan säännöllisesti - olen niin jojo liikkuja, että jos joskus saisin urheiltua vaikka vuoden ilman pitkää taukoa, tekisin jo ennätyksen. Syyskuussa hankittu salikortti on auttanut hirveästi - parin viikon taukoja on tullut esim. sairastumisista johtuen, mutta muuten olen siitä asti käynyt säännöllisesti jumpissa. Voisin itse asiassa sanoa että tässä vaiheessa teen jo varmaan jonkun sortin ennätystä - ensi kertaa tänä vuonna selätin syysmasennuksen enkä menettänyt liikuntaintoani myöskään pimeimpänä vuodenaikana. :) Kohti parempaan siis!

Nike Blastiin pääseminen olisi aivan mahtavaa, olen nimittäin juuri jumppien suurkuluttaja. Osallistun siis ehdottomasti arvontaan!

cherriesontopstore@gmail.com

Eltsu (Ei varmistettu)

Liikunta on aina ollut elämäntapa ja vuonna 2012 ajattelin motivoida itseäni uusilla haasteilla, kuten osallistumalla kuntonyrkkeilykurssille ja puolimaratonille! Oman mukavuusalueen laajentaminen uusilla jutuilla tuo uskomattomat määrät lisää motivaatiota. :)
gloriosa_89@hotmail.com

fanyli (Ei varmistettu)

itsellä motivaatio treenaamiseen on noussut ihan varmaan vaan jostain alitajunnasta :---D pitkään olen harrastut ihan juoksua ja käynyt kympin tapahtumussa juoksemassa, mutta nyt on vahvat fibat että täytyy siirtyä pois mukavuusalueelta ja yrittää jotain muuta. puol maratonia olisi tarkoitus yrittää ja samalaa body fitness on alkanut kiinnostamaan. salitreenia olen siis lisännyt ja tarkoitus olisi tuplata kevään mittaan!

fann__i@hotmail.com

yukimon (Ei varmistettu)

Tavoitteeni vuodelle 2012 on säilyttää liikkuminen nautintona, jonka jälkeen seuraisi mahtava, kaikkensa antanut ja onnellinen olo. Viime vuonna en ihan tähän saakka päässyt työvuoron takia, mutta tänä vuonna pyrin osallistumaan 15km Meripäiväjuoksuun tai ainakin juoksemaan kyseisen matkan kesän aikana. Viime kesänä päätin aloittaa juoksemisen hieman enempi tosissani, ja tällä hetkellä suht kevyesti varmaan pääsisin johonkin 5-7 km joten treenattavaa siis riittää! BodyPump, Spinning, Hotjooga, core ja kuntosaliharjoittelu pääosin lajeinani, ja voi että odotan kevättä; sitä energiaa antavaa auringonpaistetta ja lämpöä, jotta pääsen juoksumatolta luontoon juoksemaan

Kokeilin viime viikolla salillani alkanutta Sh bamia ja rakastuin lajiin täysillä, ja voi sitä ihanaa fiilistä tunnin jälkeen! Tätä fiilistä muistellen ja siihen pyrkien yritän siis päästä juoksutavoitteeseeni ja saada kropastani aavistuksen lihaksikkaamman, ihan vain omaa silmää miellyttääkseni ja paremman olon saamiseksi. :)

yukimon (Ei varmistettu)

Aih, sähköpostiosoite unohtui. :)
noroi at luukku.com

äs (Ei varmistettu)

Mun tavoitteena vuodelle 2012 on nauttia liikunnasta ja kiinteytyä samalla. Aion toteuttaa sen ratsastamalla 3-4 kertaa viikossa, käymällä aerobicissä niin monta kertaa viikossa kun vaan ehdin, odotankun jo innolla että pääsen pitkän tauon jälkeen bikkailemaan, sen lisäks tavoitteena on käydä päivittäin koiran kanssa pidemmällä lenkillä, kun sillekin on kerääntynyt vähän ylimääräistä ja käydä salilla sillon kun vaan ehdin. Muistan mobet kerrat kun olen luvannut itselleni aloittaa terveellisemmän elämän ja huomannut kesäkuussa ettei muutosta ole tapahtunut. Tänä vuonna aion liikkua monipuolisesti, talvella lisäksi hiihtää, luistella ja pelata hankipalloa ja kesällä pelata joukkuepelejä ja ruskettua samalla, ja näin pitää motivaatiota yllä. Motivaatiota nostaa tietty myös uudet ihanan värikkäät urheiluvaatteet, lenkkarit ja ratsastustakki :) Lisäksi olen parantanut ruokailutottumuksiani,ennen ostin herkkuja joka päivä, nyt kerran viikossa, meillä on myös tätini kanssa roskaruokalakko, paitsi kerran kuussa mennääb yhdessä ravintolaan herkuttelemaan. Toivon todella että onnistun tavotteissani tänä vuonna ja uskon myös siihen.

winkuuh@hotmail.com

pettynyt (Ei varmistettu)

Olisi kiva osallistua ja voittaa kyseiset liput mutta harmivaan että kaikki mihin itse olisin ollut kiinnostunut osallistua niin ovat täynnä!!

äs (Ei varmistettu)

Multa unohtu tuolta välistä että yks tärkeä tavite on nostaa onaa kuntoa, koska mun mielestä on ihan naurettavaa et tyttö joka aai pari vuotta sitten ylästeen päättäreissä liikunnasta stipendin ei enää pysty kävellä koulussa yhtä kerrosta portaita hengstymättä. En voi käsittää miten olen nykyään näin rapakunnossa ja toivo paremmasta antaakin puhtia liikkua :)

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.