This weekend I....

Tickle Your Fancy

Tähän viikonloppuun mahtui terassikierros tyttöjen kanssa ja upeat häät Hämeenlinnassa. Olin ensimmäistä kertaa Hämeenlinnassa ja kaupunkihan on ihan älyttömän kaunis! Häät pidettiin Rantasipi spa-hotellissa, joten tää sunnuntai me löhöiltiin aamusta asti kylpylässä, otettiin aurinkoa ja käytiin keskustassa syömässä :) Itse häissä oli niin hauskaa (ja kuuma), että valokuvaaminen unohtui lähes kokonaan

Tämmösiä kuvia viikonlopulta

tämmösiä nenäliinoja jaettiin kirkossa. aww

kovat bileet oli Hugossa :D

iltapäivällä pamahti sitten tää surullisen kuuluisa ukkosmyrsky

Nyt mä taidan kävästä juoksemassa. Ainii, perjantaina eksyin lenkillä Herttoniemen luontopolulle ja lähdin ihan väärään suuntaan ja lenkki venyi neljätuntiseksi. Se oli kiva bongata parintunnin jälkeen kyltti "Viikki 11km ->" Pikkusen oli hutera olo kun ketään ei näy missään, paitsi nokkosia ja jotain eläimiä vilisemässä. +30c ja ilman vettä se lähemmäs 30km sinkoilua sinne tänne jossain kuusien keskellä. Tän takia mä en juokse metsissä!!

T.Sara

Kommentit

Julia (Ei varmistettu)

OOOOooo ihana mekko!! :D

Julia (Ei varmistettu)

OOOOooo ihana mekko!! :D

Julia (Ei varmistettu)

Siis sulla :D

Sarianna_H (Ei varmistettu)

Oi olet käynyt meillä päin :)
Mukava kuulla että Hämeenlinna on sinusta kaunis kaupunki! :)

oopwo (Ei varmistettu)

Mulla käy aina samallalailla ku sulle jos lähden maastoon juokseen! :D vielä kun täällä ei todellakaan ole mitään opasteita...

http://t.co/EK7OBuB (Ei varmistettu)

nice pics... beautiful purple dress ;)

Charlene de MONACO: 2 ARMANI Privé Wedding Dresses http://t.co/EK7OBuB

=) (Ei varmistettu)

;DD Hassuu et joku ei oo ikinä käyny Hämeenlinnassa, kun ite asuu siel :D

:) (Ei varmistettu)

meen aina saman lenkin koska muuten eksyn :D mistä toi sun sydänkaulakoru on :)

Mipsu (Ei varmistettu)

:D

onneksi kotkan metsissä ei eksy :D

Joan (Ei varmistettu)

Ton takia mulla on aina kännykkä jossa karttaohjelmat ja muut mukana :S

Paula (Ei varmistettu)

I love your dress <3
xox

http://irresponsibly.blogspot.com/

lilli (Ei varmistettu)

Sun mekko on ihana ja toi kaulakoru unelma :)

www.smilewithyoureyes-blog.blogspot.com

anni (Ei varmistettu)

Ootpa ollu taas kauniina! :)
Luin tässä sun vanhoja postauksia ja pisti sellanen silmään missä kerroit sun herkestä vatsasta, ja kuinka se turpoaa jos syöt jotain tiettyjä ruokia. Siinä samassa postauksessa kerroit käyttäväsi heratiivistettä. Haluisin vaan tietää et käytätkö vieläkin ja auttaako se oikeasti? Itse kärsin meinaan tästä samasta eikä oo kivaa. :D Kiitos paljon jos vastaat!

=) (Ei varmistettu)

Bongasin sut kylpylän vastaanotossa, mietin pitkään, että olitko se sä:) Ite olin siellä tiskin toisella puolella töitä tekemässä :D Mutta kiva et tykkäsit Hämeenlinnasta ja oli onnistuneet häät!

Saara Amanda (Ei varmistettu)

Tosi hämärää nähdä kuvissa sut hämeenlinnan maisemissa, itse kun asun täällä.. :D Toi ukkosmyrsky iski just kun olin kaupassa ja juoksin sitten kotiin ton sateen läpi.. olin ihan läpimärkä..

neva- (Ei varmistettu)

Voi miten kaunis tuo violetti mekko, tahtoisinkin tietää että onko se mistä ostettu ja oliko kallis? itsellänikin on nimittäin häät edessä enkä tiedä yhtään mitä pukisin päälleni. :/

hih (Ei varmistettu)

mitä tuohon rock n roll osuuteen kuului ((: kuullostaa ihanalta et hääjuhlis on ollu sellanenki osuus (8

Laura (Ei varmistettu)

tätä sun blogii on kiva lukee ku kirjotat nii hauskasti!

http://laurasxoxo.blogspot.com/

Ellen (Ei varmistettu)

Hei kaunotar! Mitä ihorasvaa käytät? Voisitko suositella minulle jotain? Tosi kuiva ja karhea iho..tahtoisin pehmeemmän! Ja olisiko jotain sheivausjuttujakin suositeltavana :) ? Hyvää kesää!!

Anna N Foolin (Ei varmistettu)

auch, ylirasitus helteessä ei ole kivaa. Mullakin kävi niin torstaina että ajattelin että nyt lähden salille ilmastoituneeseen tilaan juoksemaan (oli vielä ne UV-varoitukset) ja sitten se ilmastointi oli siellä rikki! Illalla olis sitten aika hutera olo ja päänsärky vielä siihen päälle. Mutta toivuin, toivottavasti sinäkin :-)

powderpuff (Ei varmistettu)

Nice, olipa hauska lenkki! Ihana mekko ¨^_^

Cherry (Ei varmistettu)

Voi vitsit, mistähän noita nenäliinoja sais! Olis häät tulossa ;)

ypcUvRUm (Ei varmistettu)

I simply wetand to thank you again for this amazing site you have made here. It truly is full of useful tips for those who are actually interested in this subject, in particular this very post. Your all so sweet along with thoughtful of others in addition to the fact that reading your blog posts is a superb delight in my experience. And such a generous reward! Dan and I usually have excitement making use of your tips in what we must do in a few days. Our list is a kilometer long and simply put tips are going to be put to beneficial use.

barbiegames (Ei varmistettu)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.