weekend smile with new hair

Tickle Your Fancy

Kyllä Saraa hymyilyttää kun aurinko paistaa ja viikonloppu eessä! Okei töissähän tämäki menee, mutta kamoon, on se kuitenkin viikonloppu. Mites toi Asustus? ehkä jooo vähä turhan raskas meininki tohon +19c lämpötilaan ja noi kamat lenski pikkuhiljaa päivän mittaan päältä. Mutta hei, näättekö eroa tukassa? Se on nyt tummempi kuin ekalla kerralla!

Joo ja tässä alla näkyyki mun koulutuksen lopputyö, joka huipentuu näköjään avaruusolioiden ja Bob Marleyn kohtaamiseen :D alllllrigt!! Oikeesti tehtiin tänään animaatioelokuvaa, ja mitä noihin hyypiöihin tossa pöydän ympärillä tulee, niin niitten kuuluis esittää kulttuurituottajaa, rahoittajaa, artistia ja lavarakentajaa... Ja täähän tuli kaikille ekana tosta asetelmasta mieleenki?

tsekatkaa tää telkkari, taivaskanavat asennettu ja kaikki

Ei meidän  koulu oikeesti ihan noin helppoa aina ole :D Mut nyt lenkille ja sit leffaan! Ihanaa viikonloppua <3

Ps. Voicen muotiviikon lippuarvonnan voittajiin oon nyt ottanu yhteyttä! Jos siis osallistuit skabaan, käy kattomassa meilisi!

T.Sara

Kommentit

moi (Ei varmistettu)

voitko kerrankin vastata pliis:D
mistä toi takki on ja paljonko maksoi? voisitko olla ihana bloggaaja ja laittaa jatkossa vaatteitesi kaupat ja hinnat jos ne on suht uusia..?:)
peeäs sun naama on oranssi

moi (Ei varmistettu)

voitko kerrankin vastata pliis:D
mistä toi takki on ja paljonko maksoi? voisitko olla ihana bloggaaja ja laittaa jatkossa vaatteitesi kaupat ja hinnat jos ne on suht uusia..?:)
peeäs sun naama on oranssi

anni (Ei varmistettu)

where did you buy your jacket?

sara.tickle (Ei varmistettu)

moi, voisitko sä sit kerranki lukea niitä mun vastauksia vanhoista postauksista ja bongata 5 vastausta, jossa mä oon kertonu ostaneeni takin Zarasta :D ps. kantsii jatkossaki aina haukkua samalla kun haluaa kovasti tietää vastauksen johonki kysymyksee :)

anni, from Zara

Lin (Ei varmistettu)

Onko noi kengät hyvät jalassa? ja sä oot ihana ja blogi kans :)

dollface (Ei varmistettu)

voi sara sä vaa oot nii ihanan positiivinen ihminen!! onks sul paljonki myytävii juttui siel kirpparil? mitä kaikkee aiot myydä?) ps. oot ihana ja taas kiva asu.. OIKEEESTI! voisin hehkuttaa vaikka kuinka pitkää!

Zam (Ei varmistettu)

Ehkä aika tyylikkäät hiukset... tosin laimee väritys vaatteissa vie potkua hiuksilta.

Ps. Mutta eiks kulttuurituottajan tehtävä ole saada jengi viihtymään, joten opiskellessa tulee opetella ensteeks viihdyttää itseään jolloin pystyy myöhemmin viihdyttää muita. (Tää on tää kuuluisa kulttuurituotantoteoria! ;)

good feeling (Ei varmistettu)

tosi kivat noi hiukset:) mun mielestä sulle sopii paremmin tommoset pikkasen tummemmat kun ihan blondit! nyt on ihan perfecto:) plus ihana asu!

Elli (Ei varmistettu)

Ihan sairaan ihanat noi sun hiukses, haluisin värjää just ton värisiks kun näyttää niin luonnolliselta ! En oo kertaakaan vielä värjänny hiuksia, joten en nyt ihan viiti repästä ja alkaa värjäyskierrettä, melkein ton väriset luonnostaan :)
Mutta kivat vaatteetkin, on kyllä ollut ihmeen kesäinen päivä, pirteää viikonloppua !

rakastunut (Ei varmistettu)

apua sun kengät on ihan super i-h-a-n-a-t !! mistä oot ostanu ja millon? kiitos oot ihana<3

Tiia. (Ei varmistettu)
sattumako? (Ei varmistettu)

sulla ja jannilla on just samanlainen takki, sattumaako :D?

Tiia (Ei varmistettu)

Tuohon ``moi`` tyypin kommenttiin, kun vastasit nii täytyy sanoo, että itekki vahingossa kysyn aina samaa kysymystä enkä viitti kattoo vanhoja postauksia : D Sori siis siitä.

Mut ootko siis tulossa Sunnuntaina sinne Forumin torille, ja tiiätkö paljo sinne on porukkaa tulossa?

Tahe (Ei varmistettu)

Heeei,

olisin itsekkin hyvin kiinnostunut kulttuurituotannon koulutuksesta. Vaikka et nyt kauheen pitkään olekkaan sitä opiskellut, niin voisitko tehdä jonkinlaisen postauksen opiskeluistasi? :)

babylon (Ei varmistettu)

mistä toi laukku on? oon kysyny jo pari kertaa, pystyisitkö vastaa :<

laree (Ei varmistettu)

mistä on toi ihana neule?! ja plus housut?:) tää on ihan täydellinen asu!

Claudia (Ei varmistettu)

Awesome outfit!!
LOVE, CLAUDIA XXX

ce (Ei varmistettu)

iihana neule :)

Oot upea,vau :)

Christina (Ei varmistettu)

Tosi kaunis tuo uusi sävy hiuksissasi. :)

http://chaneleon.blogspot.com/

LAURA (Ei varmistettu)
H (Ei varmistettu)

Hei, olisiko mahdollista saada treenivinkkejä käsivarsille ja ylävartalolle? Lähinna liikkeitä, joiden ansiosta olkaimeton mekko näyttäisi hieman kivemmalta päällä... :P Olet tosi pirteän ja terveen oloinen bloggaaja, kiitos siis siitä! :)

nulli (Ei varmistettu)

Toi on kylmä toi sun hiusväri ja mun mielestä sellanen luonnollisempi lämmin ois parempi ja pidempi sopii 100 kertaa paremmin! 8)

mie (Ei varmistettu)

voi että oot ihana :) tuo uus hiusväri on täydellinen!

ootbaras:) (Ei varmistettu)

heippa:-) sulla on kyllä nii ihanat hiukset ja rakaaaastan sun tyyliä! tuli vaan mieleen että eikös sulla ookki ajokortti? pääsitkö ekalla läpi teoriakokeen ja inssin?:-D itellä kohta eessä ja jänskättääää hirrveesti!

ladulleee (Ei varmistettu)

olisi kiva saada taas treeni&ruokapäiväkirjoja esiin :) miten suunnitelet liikuntasi? muistelen että aiemmin kun luin sun treenipäiviksii oli siellä aika paljon treenii,miten vältät ylikunnon?

AnniCEE (Ei varmistettu)

Vau rakastan tota sun takkia!! <3 Ja ooot tosi kaunis ja iloinen noissa kuvissa! Tosi kivat noi sun hiukset. Tykkään tosi paljo tosta vähän tummemmasta lookista. Sopii muutenki tällee syksyyn hyvin! :)

Jasmin- (Ei varmistettu)

Hei onko sulla hiuksissa vaalea vai tumma pohja? :) Itse omistan vaaleat hiukset ja haluaisin raidotusta, mut luulen että vaaleisiin et saa niin nättejä raitoja kuin tummiin :(

Terhi (Ei varmistettu)

Toivotaan että tuo väri pysyy nyt jo paremmin, ihan ehdottomasti on parempi kun hiukan tummennat. Vaalea oli liian luonnoton.
Oletko kokeillut color maskin tuotteita? niillä saisit hiukan aina pesujen yhteydessä syvennettyä väriä.
Kaunis ja iloinen ilmestys olet :)

lol (Ei varmistettu)

miten sul on noin paljon rahaa ku tuhlaat jotai 1000e kuussa vaateisiin

lauramoi (Ei varmistettu)

Sara mitäs meinasit laittaa Voicen muotiviikolle päälle? Oot aina niin tyylikkäänä menossa niin mietin että jos sulta sais vähän jotain vinkkejä! :)

saara (Ei varmistettu)

Tosi kiva asu ja sun hiukset on ihanan väriset!(=

laurenc (Ei varmistettu)

where did you buy that coat?! i love it!

barbiegames (Ei varmistettu)

With the many blogs which I have encountered, I never expected to see a very beautiful post online..After viewing this one, I felt so lucky to see its content.
http://dog-games.dressupgames8.com
http://dora.dressupgames8.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.