WORKOUT

Tickle Your Fancy

Pitkästäaikaa vähän liikuntajuttuja ja mun treeniviikkoa

HeiaHeiaa lainaten tässä mun viikon liikunnat!

Pyöräily tulee hyötyliikunnasta, lähinnä pyörämatkoista salille ja takaisin :)

 

Viikon paras ryhmäliikuntatunti: BodyAttack

 

Viikon paras lihaskuntoliike: Sivuvatsalihakset pallolla, vastakkainen käsi-vastakkainen polvi

 

Viikon paras treenibiisi: Jamie Foxx ft. Justin Timberlake - Winner

 

Hei onko kuinka moni osallistumassa helmikuussa pidettävään The Nike Blast -tapahtumaan? Ite oon ainakin mukana! Tapahtuman nettisivulle/osallistumaan pääset klikkaamalla kuvaa

 

T.Sara

Kommentit

Martsa (Ei varmistettu)

Ihanaa! Kaipailin tätä :) sä liikut tosi ahkerasti!!! Et oon vähän kaatellinenkin ;) itse en ehdi noin usein liikkumaan. Mutta itse kysymykseen että käyt ilmeisesti välillä body pumpissakin niin mitä painoja käytät lämppärissä kyykyissä selässä ojentajissa hauiksissa jne. Kiitos jos vastaat !! :) ja lisää näitä liikuntapostauksia!

Martsa (Ei varmistettu)

Ihanaa! Kaipailin tätä :) sä liikut tosi ahkerasti!!! Et oon vähän kaatellinenkin ;) itse en ehdi noin usein liikkumaan. Mutta itse kysymykseen että käyt ilmeisesti välillä body pumpissakin niin mitä painoja käytät lämppärissä kyykyissä selässä ojentajissa hauiksissa jne. Kiitos jos vastaat !! :) ja lisää näitä liikuntapostauksia!

dimple (Ei varmistettu)

hei millasella matkalla oot alottanu juoksemisen, sillon ku alotit?:)

plömpöm (Ei varmistettu)

heei voisiks tehä tänne sellasen spotify treenimusiikkii ni ehkä innostuis itekki vähä enemmä (:

sara.tickle (Ei varmistettu)

Martsa, jei :) kiva tietää! sää taisit tota kysellä jo aiemmin ja vastasinkin muistaakseni mutta tosiaan: lämppäri:2x5, kyykyt:2x10, selkä:2x8,5, ojentaja:2x6, hauis:2x5. Vaihtelen painoja aina vähän fiiliksen mukaan. Nyt en oo käyny paljoa pumpissa, käyn mielummin salilla ja teen perusvoimaharjoittelua suuremmilla painoilla ja huomattavasti pienemmillä toistomäärillä!

dimple, mä oon harrastanu juoksua ihan kunnolla pienempänä joten se on aina olu jotenki helppoa ja luonnollista. Joskus yläasteella parin vuoden juoksutauon jälkeen lähdin vetämään sellasia 4-5km juoksulenkkejä aluksi. Kävelin sillonku siltä tuntu ja jatkoin juoksua kun taas jaksoin :) Juoksu kannattaa alottaa rauhallisesti ja kävellä aina esim 10minuutin juoksemisen jälkeen tms. Jos juoksee väkisin, koko lajia alkaa vihaamaan. Hyvää musiikkia mukaan, sopivasti päälle ja kivat maisemat taustalle niin kyllä toimii!

sara.tickle (Ei varmistettu)

plömplöm, miten semmonen tehdään? :o

Just (Ei varmistettu)

Mäkin kaipailin tätä, mutta en enää. Oot kyllä ihan hullu noiden määrien kanssa :O Joko hullu tai nolife tai jotain mutta huhuh mitä määriä ja sittenkun miettii sun syömiset nii tervemenoo vaan. Kyl mä ihmettelen jos ne sun tulevat suunnitelmat liittyy jotenkin esim just Nikeen, koska en voi tajuta, miten joku sun kaltainen haluttaisiin "mainoshenkilöks" tai muuksi keulakuvaksi/edustajaks, kun sun tavat ei selvästikään ola kovin terveet. Hassua kun luulisi sun tietävän mikä on tervettä ja mikä ei kun ottaa huomioon mitä oot opiskellutkin. Jännä miten nykyään tänä syömishäiriöiden ja laihuusihannoinnin aikana esim just sun touhuja ihannoidaan ja mitenkään noteerataan varsinkaan julkisesti. Luulisi jo muuttuvan mediankin.

sara.tickle (Ei varmistettu)

Just, tätä mä oon nimittäin kelannu jo paljon, miten ihmeessä mun liikunnat ei oo suhteessa syömiseeni? Tai siis onko sulla joku käsitys mun päivän energiaravinnosta? En usko, mä nimittäin syön tosi paljon. Tuo pyöräily joka tohon on laitettu melkein jokaiselle äivälle tulee pyörämatkoista salille ja takasin eli hyötyliikunnasta! Muuten siellä onki joku ryhmäliikuntatunti ja vähän vatsoja. Tää viikko kahdella vapaapäivällä on kuuleppas täysin normaali kenen tahansa aktiivisen ihmisen liikuntaviikko

yep (Ei varmistettu)

Täysin samaa mieltä saran kanssa! Tuo liikuntamäärä näyttää hyvältä, jos syömisenkin suhteuttaa oikein. En tajua myöskään tuota anorektikkojuttua. Sara on terveen näköinen ja hyväkroppainen!
Ois mielenkiintoista tulla tonne espoosen helmikuussa :) mikä sun rooli on siellä?
Tätä oon miettinyt et urheiletteko yhdessä Simonen kanssa? ;)

yep (Ei varmistettu)

Täysin samaa mieltä saran kanssa! Tuo liikuntamäärä näyttää hyvältä, jos syömisenkin suhteuttaa oikein. En tajua myöskään tuota anorektikkojuttua. Sara on terveen näköinen ja hyväkroppainen!
Ois mielenkiintoista tulla tonne espoosen helmikuussa :) mikä sun rooli on siellä?
Tätä oon miettinyt et urheiletteko yhdessä Simonen kanssa? ;)

Helka (Ei varmistettu)

Ihmisillä on niin erilaisia käsityksiä siitä, mikä on tervettä liikuntaa, liikuntaa tarpeeksi jne. :D Toisille jumppa 3 kertaa viikossa on jo hullua urheilua ja toisille ei taas meinaa riittää mikään, kun haluaisi kokeilla ja tehdä niin paljon. Itse kuulun jälkimmäiseen (terveellä tavalla) ja siksi tykkäänkin lukea näitä sun urheilupostauksia :) Mikä tämä sovellus oli, johon merkitset liikuntojasi? Olisin itsekin kiinnostunut kokeilemaan! Yritin etsiä sitä blogistasi, mutten löytänyt :s

Just (Ei varmistettu)

No mitä mä oon tätä seuraillut niin sun aamupalat on koostunut kulhosta hedelmiä ja isosta kupista kahvia. Mutta joo ilman muuta, ihan normaalia toi on että kaks vapaapäivää. Ja joo ehkä jos noi pyöräilyt on hyötyliikuntaa eli siirtymisiä paikasta toiseen ni sit täytyy vähän perua, koska ajattelin tietysti kyseessä olevan sisäpyöräily kun on keskitalvi. Mut joka tapauksessa, sen verta mitä on sun blogia seurannut niin sun tavat ei kuulosta niin terveiltä, kuin niiden ehkä pitäis olla kun miettii sun opiskelupohjan. Mut ehkä sä kuitenkin tiedät mitä teet, vaikkei lukijalle ehkä siltä näyttäskään.

sara.tickle (Ei varmistettu)

yep, jees täsmensit ajatukseni! :) The Nike Blastissa oon vaa messissä tunneilla jne en tiedä ihan tarkalleen vielä onko mulla joku rooli siellä :) Ja joo me käydään yhdessä simonen kanssa aina salilla

Helka, Nimenomaan! Mäkin kuulun jälkimmäiseen, musta liikuntamäärät on tosi yksilöllisiä. Meidänki salilla monet vetää tyyliin kolme tuntia putkeen kun ite oon yhden Attackin jälkeen jo suhteellisen loppu. Heii kyseessä on www.heiaheia.com -sivusto. Eli nettiliikuntapäiväkirja facebook tyyliin, jos liityt niin lisääppä mut kaveriksi :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Just, mä syönkin tarpeeksi pieniä annoksia monta kertaa päivässä! :) JA salille on matkaa semmoset aika paljon ja tulee pyöräiltyä muutenkin aika lailla. Kyllä mä vaan tiedän mitä teen!

bikbok (Ei varmistettu)

liittyykö sun tulevaisuuden suunnitelmat jotenkin nikeen? :) mihin haet opiskelemaan täällä helsingissä?

Anonyymi (Ei varmistettu)

Meneekö kuukausittain paljon rahaa urheiluun? :) en jaksanut tuohon edelliseen postaukseen enää kommentoida mutta oon tosi mielissään sun puolesta, kun lompakko löytyi!! Mahtavaa :):) hyvä tuuri kävi sulla. ja joo... Lisää liikuntapostauksia, ne on mielenkiintoisia!

marjutt (Ei varmistettu)

näyttää hyvältä sun treeniviikkos!
Kirjauduin kans tonne heiaheia:n ja pyysin sua kaveriksi! :)

Hyvä ku ilmotit tuosta Niken tapahtumasta, en oo kuullukkaan. Olis kyllä kiva tulla! Meinaatko ite mennä molemmille päiville?

moro (Ei varmistettu)

tiiätkö et haittaako aerobinen liikunta lihaskasvua?
eli tilanne on mulla se, että treenaan kuntosalilla tavotteena kasvattaa lihasta ja parantaa kuntoa. sain juuri uuden sykemittarin, ja siinä on semmonen kunnonkohotus ohjelma, treenaan viikossa 3-4 tuntia aerobista. yleensä oon salilla 3-4 kertaa viikos, ja teen lhaskuntoa ja aerobista aina samana päivänä. kannattaako se? vai pitäskö toisena päivänä treenaa lihaksii ja toisena kuntoa?

tärkeimpänä tavotteena mulla on kasvattaa lihasta, joten siks kysyinkin et haittaako aerobinen treeni sitä? jostain joskus lukenu et se estäis lihaksen kasvua..

kiitos jos vastaat vähintäänkin sekavaan kysymykseeni! :)

Hannananna (Ei varmistettu)

Sara ihana, menee nyt tän postauksen aiheen ohi, mutta uskaltaudun kysymään :)

Eli muutama postaus taaksepäin esittelit sen ihanan vero modan alesta ostamasi pilkullisen mekon - Mistä liikkeestä se on, ja oliko niitä vielä jäljellä? On niin ihana! :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

bikbok, lähitulevaisuus kyllä, mutta ei muuten :) Joko siirtoa Helsinkiin tai sitten ihan joku toinen ala, tässä on nyt kevät aikaa miettiä!

Anonyymi, Salikortti ja tietysti niitä urheiluvaatteita tulee sillontällön ostettua, mutta sillonki alesta tai edullisesti ulkomailta tms. Mulla on kasaantunu semmoset 7vuoden urheilutopit yms niin kyllähän niitä riittää! :)

marjutt, jee mä hyväksyinkin sut! :) Ite oon molempina päivinä tapahtumassa, tulkaa ihmeessä seuraks!

moro, ei haittaa lihasten kasvua, mutta kannattaa eritellä lihastreenaus ja aerobinen eri päiville jos tosiaan tavotteena lihasten kasvu. Eli sanoisin että kuntosalia esim 3-4x viikossa ja aerobista vaikkapa kahtena päivänä! Pidä lihastreenauksen jälkeen välipäivä ja harrasta esim aerobista, ja välipäivän jälkeen pystyt taas treenaamaan lihaksia. Näin harjoituskerrat osuu suunnillen superkompensaatioon ja treeni on kehittävää. Kannattaa varmaan suunnitella hyvin nuo treeniviikot. Harjottelun pitäs aina olla progressiivistä eli nousujohteista. Älä siis jämähdä samoihin painoihin vaan lisää niitä esim viikottain. Vaikkapa 3 viikkoa niin että joka viikon jälkeen lisäät hieman painoja ja 4:s viikko kevyemmillä, ja taas uusi kuukausi 3vk nousujohteista ja neljäs viikko kevyempää! Lihasvoimaharjotteluun suosittelen semmosta 60-80% painot maksimista ja 6-10 toistoa!, sarjoja vaikkapa kolme :) Tämä siis vaan ehdotuksena!

Hannananna, eipä haittaa! :) Vero modan alerekistä löytyi. Pilkut ei oo kankaassa vaan mekossa on hopeisia palloja. Hinta ei tosiaan ollu kun 13e käy ihmeessä kattomassa jos löytyy!

sandra. (Ei varmistettu)

Voi että kun naureskelin tolle 'liikut liikaa ja syöt liian vähän' kommentille. Taitaa vaan joitain ärsyttää miten hyvässä kunnossa olet:) Iteltänikin liikkuminen on tullut ihan lapsuudesta asti, ja liikun kutakuinkin saman verran kun sinä! (harmi vaan, että viikon kestänyt sitkeä flunssa on pakottanut minut sängyn pohjalle)
Haluan vielä sanoa, että blogisi on ihan ykkönen! Tykkään näistä liikunta postauksista ja vaikutat ihan älyttömän rempseeltä ja mukavalta:) jatka samaan malliin!

moro (Ei varmistettu)

voi kiitos paljon vastauksesta tohon mun sali/aerobinen harjottelu kysymykseen! :) oot mahtava!

henn (Ei varmistettu)

liityin itsekkin tässä muutama pv sitten heiaheiahan saako lisätä vapaasti kaveriksi? :D tosin omat liikunta suoritukset kalpenee omas rinnalla...

sara.tickle (Ei varmistettu)

sandra, kiitos iha hirveesti :) mä tiedän, täälläkin se liikkuminen on vaan veressä!

moro, hehe tosi kiva jos autto! :) tottakai!

henn, kiva! ehdottomasti lisäät :) sitä varten mä siellä oonki että lukijat voi seurata mun liikuntoja ja voidaan yhdessä tsempata toisiamme!

miizzu (Ei varmistettu)

oon vähä tyhmä,mut onks noi bodyattack, cross training ja bodystep jotain kuntosalilaitteita? :DD

Koo (Ei varmistettu)

miizzu: käytä googlea! Body step ja attack on jumppia. Crosstreiner (?) on kuntosalilaite :D

ennih (Ei varmistettu)

varmaan syötkin ihan tarpeeks mut ehkä lukijan näkökulmasta kaikki ruoka on yleensä hedelmäkippo tai miniruoka-annos 8 aikaan illalla niin ehkä lukijoille ei vaan millään tuu kuvaa et miten paljon oikeesti syöt yms ja siitä toi ihmettely sun syömisen suhteen:)

dldldld (Ei varmistettu)

Käykö sullekin silleen, että kun pitää urheiluvaatteita jonkun aikaa, niin se menee 'pilalle'. Että pesun jälkeen ei tarvii käyttää kun kerta, niin haisee jo hielle :/ Itse oon kyllä huomannut ton niin edullisten kuin kalliidenkin vaatteiden kohdalla.

tööt (Ei varmistettu)

lisää näitä urheilupostauksia !! :)

bFZACdytes (Ei varmistettu)

How do I with activity and fsniets not the problem?Ok, so I am a very active person, playing sports and such on the weekends and water polo up to seven days a week for two hours. I'm about 17 years-old (male) and other than the fact that I don't eat right and can't lose weight, I love my body. What foods can I/ should I not eat to off my stomach area?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.