Ladataan...
Tickle Your Fancy

Eilen katoin telkkaria tunnin verran ja se tuli jo kolme kertaa. Tänään en viittiny ees avata koska pelkäsin että se tulee taas :D Mä vihaan sitä joka vuosi enemmän ja enemmän. Joskohan ensvuonna ei tarvis enää kuunnella kuinka monta tonnia sitä rosollia ja porkkanalaatikkoa koko kansalle oikeen tehtiin! Samppa lähe jo meneeee!!

Tänään vietin vapaapäivää eli väänsin parin kuun aikasta oppimispäiväkirjaa tyylikkäästi/perinteisesti yhdessä päivässä ja tuskailin raporttien kanssa

Päällä tänään:

Sitte olis vielä arvonta-asiaa! Suoritin arvonnan random.orgissa ja voittajiksi selvisi 0897Tiina, kommentillaan "Mukana!" ja -L, kommentillaan "minä minä minä jee :)".

0897Tiina ja -L, pistäkäähän mulle sähköpostiin osoitetietoja niin laitan teille ravintolalahjakortteja tulemaan. Onnea vielä! :)

 

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Eiköhän pistetä viikonlopun kunniaksi arvontaa kehiin. Tarjolla olis 2kpl Itäkeskuksen 2hlön illallisia, eli kaksi voittajaa! Illalliseen sisältyy alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka ja ravintolat näkyy epäselvästi tossa kuvan alla! Eli jättämällä kommentin tähän postaukseen, osallistut automaattisesti arvontaan :) ONNEA! JA PS HAUSKAA VIIKONLOPPUA!

Nyt lähetään juhlimaan niitä pikkujouluja täältä susirajalta tunnin päähän johonki mettään mökille :D Periaate on se, että hyvässä- ja rumassa seurassa, eli ne kamerat, meikit ja peilit jää kotiin. Tälläkertaa keskitytään olennaiseen eli villasukkiin, verkkareihin, glögiin, saunomiseen ja syömiseen. Meillä on niin törkeesti ruokaa mukana, että tolla määrällä ruokkii oikeesti Pohjois-Karjalan. Ja mitä, oonko mä kuinka kauan jo venannu sitä vuoden ekaa porkkanalaatikkoa!!

 

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Joo olihan se kolmen viikon tauon jälkeen jo aikakin sairastua. Lämpöä ollu pari päivää ja nenä on tukossa. Ja koska nenä on murtunu ei niistäminenkään onnistu eli arvosana tilanteelle +10 !!

Käytiin tänään kuitenki mun veljellä hyvästelemässä mokomat Filippiinien reissulle. Hyvin reilua

Ollaan huomenna lähdössä ystäväporukalla mökille viettämään pikkujouluja! Tarkotus olis saunoa ja valmistaa kunnon jouluateria :) Tämmönen me äsken kannettiin kaupasta kotiin! WORKS

Sitte iltapalan kimppuun

Ja loppuun vielä mun henkilökohtanen mielipide tosta -50c tuulesta ja jäätyneestä maasta:

Huomenna koulussa me suoritetaan palomiehille kehonmittausta, lihastestejä yms. Tän takia mä siis OIKEESTI opiskelen tätä alaa!! :D

 

T.Sara

Pages