Ladataan...
Tickle Your Fancy

No ei ole vielä mutta nooo melkee! Ainaki jotku urpot tuolla jo ampuu raketteja (okei 18 jälkee saa ampua, mutta mä nyt satun vihaamaan kaikkia esineitä/asioita, joista kuuluu pamahdus. Raketit on typeriä, samoin on Janni, joka ampu mua päin kissanpierun v.2004 :D) Hei, mun on ihan pakko kiittää vielä teidän äärettömän ihanista kommenteista edelliseen sekä sitä edelliseen epäonnen-postaukseen! :) Ootte aivan aivan mahtavia tyyppejä ja teitte mut taas niin iloseksi!

Uuden vuoden aatto lähti käyntiin salitreenillä ja sen jälkeen mentiin poikaystävä äidille syömään racletteja. Tää oli ensimmäinen kerta kun pääsin niitä maistamaan, ja juustohulluna voin sanoa että kyllä toimii!!

-20c naama punasena. hyvä meininki

Tomaatille kyytiä

HYVÄÄ UUTTAVUOTTA!!! <3 MUISTAKAA KIRJOTTAA 2011 KOSKA MÄ EN IKINÄ TUU MUISTAA!!

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Toissapäivä lähti lompakko, no eilen räjähti sitten motarilla autosta oikea etupyörä. Siskolta lähti 100km/h:ssa ohjauskyky kokonaan ja jollain ihmeen kaupalla saatiin auto ohjattua tien sivuun. Siinä tienposkessa jäisessä autossa kun venailtiin hinausautoa tunnin verran ja kelailtiin kaikkia epäonnistumisia viimisen vuorokauden sisällä, ei voitu reagoida tilanteeseen muuten kun nauramalla vaan hysteerisesti. Kuvattiin videoitakin tilanteesta. lol :D Kuultiin kyllä myöhemmin, että meidän hengissä oleminen oli ihme. Kaikki on kuitenkin nyt hyvin ja auto saatiin korjattua :)

Päällä oli eilen tämmöstä ja päätin olla päivän ilman pidennyksiä. Mitäs sanotte hiuksista?


Jouduttiin hinausmatka matkustamaan omassa autossa, koska ei ollu toivoakaan että oltais päästy autosta ulos :D

Että jos jollan menee huonosti, nii muistakaa: mulla menee aina huonommin! No ei vaan. Luojan kiitos tästä selvittiin säikähdyksellä!

 

T.Sara

Ladataan...

Pages