Ladataan...
Tickle Your Fancy

Heiii! Vihdoin tää paras aika viikosta ja kohta lähdetään tyttöjen kanssa ruoka/juomaostoksille! Mä lupasin houstata meidän vappujuhlat, joten tentin jälkeen tulin kotiin vähän siistimään paikkoja. Samalla otin muutamia kuvia meidän kämpästä kun se tammikuussa luvattu asuntopostaus vähän öhöm jäi.... :D Ja eiköhän pyyhitä mielestä nyt muitten bloggaajien kämppäpostausten mielettömät vaatehuoneet ja viimisen päälle suunnitellut olohuoneet, luvassa nimittäin sisustukseltaan hyyyvin normaali peruskämppä

Semmonen koti meillä! :)

Musiikkia on viimeaikoina ollu varmaan joka postauksessa, mutta tää biisi on vaan niin kiva!

Nyt sinne kauppaan, toivottavasti on jäljellä vielä nakkeja ja lihapullia!

HAUSKAA VAPPUA!

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Mä niin odotan huomista ettei mitään rajaa! Saatiin tänään vihdoin haalaritkin, joten vappuasu on harvinaisen selvillä :D Tänään ollu aika normipäivä. Pinnistelin koululla neljään, kaatosateessa pyöräiltyäni kotiin nukahdin sohvalle, kuoleman väsyneenä lähdin piristysmielessä pumppiin ja steppiin ja olin puolessavälissä tunteja n. 98% etten selviä hengissä.

Myöhemmin päällä näkyi tämmöstä. Raitapaitaa en ookkaan vähään aikaan käyttäny :)

Bleiseri Zara, pyöräilyshortsit ja laukku Lindex, raitapaita GT, sortsit kirppikseltä

Ostin Cittarista Syossin shamppoota ja hoitoainetta kun irtosi yhteishintaan 6e. Onkos teillä kokemuksia?

Äsken tein itselleni appelsiinirahkaa!

Katottiin eilen meidän PhiPhin sukellusreissu-dvd:tä ja oli ihan pakko laittaa tää kuva tänne haha. Tässä tultiin päivän päätteeksi katsomaan auringonlaskua The Beach -leffan kuvauspaikalle. Oltiin hengattu vedessä sukelluspuvut päällä koko päivä (+luonnollisesti tankattu kuumuudessa litroittain nestettä) joten en ollut päässyt tyhjentämään rakkoa kertaakaan päivän aikana. Noh sitten vihdoin tuolla sain heivata ton puvun ja yritin kuumeisesti etsiä räjähtävän rakkoni kanssa sopivaa käärmeetöntä pusikkoa, kunnes tajusin että toi kameramies seurasikin mua sinne mettään. Oli nimittäin pirun lähellä etten käyny kyykkimään jo tossa, tää dvd kuitenki lähti jokaisen ryhmässä mukana olleen kotiin :D Way to go !

Tää biisi soi tolla dvd:llä, tulee ihan reissu mielee! Ihan mieletön fiilistelybiisi

Mä muuten tajusin tossa 2minuuttia sitten että meillähän on huomenna aamulla kasilta tentti, hieno homma! Eli mukava ilta tulossa, parempi mennä avaamaan se samperin kirjat

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Tänään lähdettiin etsimään parvekekalusteita, tarkoitus oli löytää joku kiva terassipöytä kahdella tuolilla, ja mieluiten sellasilla auringonotto-ystävällisillä. Sopiva kalusto löytyi kuin löytyikin :) Nyt vaan venailemaan niitä vapun sadekelejä

Jalkaan lähti ekaa kertaa noi kirppishousut ja päähän pitkästäaikaa panta! Mä oon maailman huonoin pantojen käyttäjä, musta noi vaan näyttää aika hassuilta mun päässä, mutta päätimpä nyt repästä kerranki.

Kaupoilta suunnistettiin kirppareille, okei jompe meni pesemään autoa, mä menin kirppikselle. Tuli pari kivaa löytöä vastaan, niistä lisää kohta!

Keli oli niin mieletön että oli pakko ajaa sataman laivoille kahville! Mulla tuli hullu tanssihimo kun satamassa soi täydellistä bilemusaa, nooo jos nyt ylihuomiseen asti malttais!

No sitten niitä kirppislöytöjä jejee

Mitäs ootte mieltä? Kumpi iskee enemmän? :)

1. Kukkatoppi

2. Paatsihousut

Pages