Ladataan...
Tickle Your Fancy

Hellureei! Aattelimpa pamauttaa toukokuun vikan päivän kuulumisia. Päivä meni töissä, mutta aamu alkoi näin

Töiden jälkeen käytiin iskän kanssa juoksemassa ja kotona olikin odottamassa ruoka valmiina :)

Tää on aivan täydellisen ruokaisa salaatti! Kurkkua, tomaattia, salaattia, herne-maissi-paprika sekoitusta, riisiä, tonnikalaa, kananmunia -ja voilá ! Ihan loistava treenin jälkeinen ruoka

Ilalla lähdettiin perheen kanssa vuokraamaan leffoja. Päällä mulla oli rento jumpsuitti :)

Vitsi on kiva kun ei tartte kantaa laukkua, jos mukaan riittää vaan pelkkä lompakko

Nyt on yksi hömppäleffa takana ja sarjamurhaajatrilleri edessä! Mä pelkään ihan hulluna kaikkia kauhupätkiä, etenkin niitä missä näkyy verta. Tän leffan takakannen lukemisen jälkeen voinki ilosesti todeta, että luvassa mun osalta taas niitä perinteisiä tyynyn takaa/sormien välistä tirkistelyjä ja "NO KERRO MITÄ NYT TAPAHTUU NO ENTÄ NYT"-laineja, niin miksi mä katonkaan kauhuleffoja?

ps. totaalinen kesäbiisi

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Päivä alkoi 8.30 spinningillä ja vatsalihastunnilla, ihan kivasti siinä heräili. Salilta sitten suihkun kautta Jannin kanssa kirppiskierrokselle! Ja niinhän se oli -sukkiksiin oli turvauduttava tänään. Perskeleen mössökelit.

shoes from Yesstyle.com, shorts from Zara, bag from Vero moda, jacket from Seppälä, shirt from H&M

huom. bongaa mese :D

Kierroksen jälkeen käytiin Frezzalla

Ja mitääähän hemmettiä tapahtuu. pien ommautuminen

Kirppikseltä löysin valkosen bleiserin. Mitäs me ollaan mieltä? Ja jooooo niimpäniimpä kynnet on kärsineet, älkää ottako pulttia, uudet tehdään mulle jo tänään!

Nytte mä lähden ajamaan Lappeenrantaan ja huomenna aamulla sieltä Helsinkiin moikkaamaan kisakalliokavereita, jeeei! Ja ainiin mun on pakkopakko löytää lauantaina se mekko seuraavan viikon yo-juhliin..........

Pages