Ladataan...
Tickle Your Fancy

Heeeio! Täällä ollaan taas vähän kipeenä, pitkästäaikaa. Kurkku on santapaperia ja jalat ei kanna. Tarkotus oli tänään juhlistaa meidän puolvuotispäivää ravintolassa, mutta tää molemmille iltapäivällä iskeny flunssatauti pakotti (?) meidät kotioloihin kattomaan kasapäin leffoja ja syömään kasapäin herkkuja. Ostoslistalla oli irtokarkkien lisäksi graavilohta, mätiä, smetanaa, sipulia, lapinrieskaa ja vuohenjuustoa. Ah.

Sain simppeliin asuun vähän piristystä nutturasta ja punasesta huulipunasta

hihiiii

Nyt jatkuu yskiminen. Tää onku suoraan Rebecca Blackin biisistä ja nimenomaan sillä samaisella äänensävyllä: "fun, fun, fun"

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Oon unohtanu muistuttaa teitä tästä! Elleissä (ellit.fi) on käynnissä muoti- ja kauneusviikot! Vielä neljän päivän ajan Ellit on täynnä uskomattomia palkintoja ja huikeita alennuksia muodin ja kauneuden saralta. Käynnissä olevat kilpailut ja käytössä olevat alennukset löydät täältä.

Ite oon kokeillu pettämätöntä arpaepäonneani ainakin Iivana Helsingin 500e:n lahjakortin arvonnassa, Vescan design-laukku vuokrauksessa, Feeluniquen 300e:n kosmetiikkatuotteiden lahjakortin arvonnassa sekä Osis tuotepaketin/Osis pyörän arvonnassa! Voikun tälläkertaa nappais mullakin. Käykää ihmeessä tekin osallistumassa ja tsekkaamassa noita alennuksia. Osallistumiseen ei tarvitse muuta kuin omat yhteystiedot. Vielä ehtii!

Pssst. Tänään Sara & Simone 6kk ja meikä pääsee raflaan <3

Oonko mä tätä kuunnellessani kuollu kolme kertaa tän aamun aikana nauruun? Kyllä.

T.Sara

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Tänään tulin taas Lappeenrantaan, aikamoista ramppaamista tää :D Kotini on VR ja vaatekaappini on urheilukassi, no urheilukassit. Ja tottakai sitä eilen alkanutta lumisadetta oli kestäny aamuun asti ja maata peitti hirmunätti kaksmetrinen lumikerros, ketutti aika rankasti. Ollaan kohta huhtikuussa ja vielä pitää raapata autoa ja käyttää kaiken voimansa siihen, että saa sillä absin autoharjalla vedettyä ne lumet katolta. Onneks paisto edes aurinko!

Toivottavasti tää "....it wasn't me"-kuva piristää muitaki talvivihaajia

Kävin äsken pitkästäaikaa Combatissa ja totesin taas kerran kuinka tykki tää tänhetkinen ohjelma on! Parasta oli kuitenki vetää toi ohjelma The Nike Blastissa sadan muun treenaajan kanssa hämärässä hallissa, hullujen valojen ja kajareitten ympäröimänä. Mä niin oon menossa ensvuonnakin sinne!

T.Sara

Ladataan...

Pages