Ladataan...
Tickle Your Fancy

Tää päivä ei eroa eilisestä ei sitte millään. Lukemista, töitä ja julkisista myöhästelyä. Samalla kaavalla mennään. Paitsi ainii eiliset nahkasortsit vaihtu "pamppersseihin" (kiitos vaan :D)

Mitäs mieltä ootte asusta ja mun vaipoista

Onneks meillä on mansikoita :)

Huomenna mä lähden etsimään yo-juhliin mekkoa, wish me luck!

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Täältä tulee tunnustus: mä en KOSKAAN ole ollut minkään näkösillä festareilla. Ja miksi näin? En yhtään osaa sanoa. Ei vaan oo tullu lähdettyä... Musta tuntuu että kaikki on asenteella -yyh likasta-, kun taas tällä eräjormalla ei olis mitään ongelmaa sen asian suhteen. Haiseva teltta, tukalan kuuma, liikaa ihmisiä, festaripukeutumista, livemusiikkia -sounds like fun to me. Joten kenen mukana mä pääsen ens kesänä festareille?

Festarilookki on aina iskeny. Mun on pitäny jo kauan ostaa jotku hyvät, rennot ja kevyet maiharit, jotka voi pukea sortsien, löysän hippipaidan ja aviatoreiden kanssa. Ja kattokaa noita päähineitä, ihania hattuja, pantoja ja huiveja mmnumnum tänne tänne! Nappailkaapa tekin omaan kesä 2011 -pukeutumiseen inspiraatiota näistä:

Näitten perusteella tommoset tapahtumat on täynnä kauniita ja trendikkäästi pukeutuneita ihmisiä. Ehkä toi aito festarimeininki on ihan astetta karumpi :D Ja öööö hetkonen... ilotulituksia ja ihmisryysikseen vapautettavia ilmapallomassoja, ehkä mä tosiaan mietin vielä hetken lähdenkö sittenkään haha

Onkos siellä puolen ruutua ketään festarikokemattomia? Ja vanhat konkarit, minnes suosittelisitte mun lähtevän?

T.Sara

kuvat: weheartit.com

Pages