Ladataan...
Tickle Your Fancy

Muutto takana ja se olis vähintään vuoden päivät uudessa kodissa Neljännellä linjalla! Ja huom, muutto tarkottaa mun kielellä että kamat on asunnossa sisällä. Ikean pahvilaatikoita odottamassa kasausta (Simonea), jätesäkkejä odottamassa purkausta ja vaatteet odottamassa vaatekaappia, jonka mä eilen Ikeasta unohdin ostaa.. Kyllähä tota olis hommaa jälellä. Jos joku asuu lähellä ja on ilman tekemistä nii tänne vaan. Kahvia ei oo tarjota mut lihapullia löytyy!!

Koulussa mentiin tämmöset päällä ja päässä. Suosittelen muuten kaikille sadepäivinä tommosta hattua

HEI HOMMAT SEISOO

Että terveisiä vaan kaaoksen keskeltä. Mä taidan lähteä lenkille tätä karkuun

T.Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Eka koulu- ja muuttopäivä takana! Koulupäivästä huikee fiilis, muutto taas on yhtä kamalaa ku aina ennenki :D Lievitettiin ikuisuuspakkaamista ja kaatosateessa kamojen roudausta kana-avocado-feta -salaatilla ja irtokarkeilla. Huomenna jatkuu muutto. Positiivista on se, ettei keli voi tästä ainakaan huonontua. Voimia tänne kiitooooos

Tässä muutama kuva Kotkasta viime perjantailta, jollon ruoka oli muuten samaa kun tänäänki!

Viiminen yö tässä asunnossa! Kauniita unia sinne :)

T.Sara

Share

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Mulla on ilo kutsua teidät mukaan Nike running clubin Unfair advantage runille tiistaina 30.8 klo 18.00!! Rento lenkki lähtee liikkeelle Kampin Nike Helsinki myymälästä ja kestää n.45minuuttia. Lisätietoja tapahtumasta löytyy TÄÄLTÄ. Olis kiva saada uutta lenkkiseuraa, tulkaa ihmeessä mukaan!

Nähdään tiistaina! :)

T.Sara

Share

Pages