Ladataan...
Tickle Your Fancy

Musapostausta toivottiin :) Tässä tulis semmosta jota oon viimeaikoina kuunnellu salilla. Toivottavasti löytyy mieluisia, ottakaa hyöty irti!

T.Sara

Share
Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Oon ens keskiviikkona klo 16 vieraana Spin FM:llä R&R -showssa! Luvassa noi kaks tuntien varmasti aika pahoja kyssäreitä liittyen muhun ja blogiin. Jäätymisiltä tuskin vältytään hahaa. Älkää missatko :)

Jos Spin FM (105,8MHz) ei kuulu sielläpäin tai et omista radiota, niin lähetystä voi seurata silmillä ja korvilla TÄÄLLÄ

T.Sara

Share
Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Mulle valkeni tässä aamulla, että Arvostele mun illallinen ja Neljän tähden illallinen ei ookkaan sama ohjelma? Okei joo neljässä tähdessä on neljä julkkista, mut oonki nähny vaan noita ulkomaalaisia, joten en oo ihan ollu perillä että onko ne nyt siinä toisessa julkkuja vai ei. Mut saanko kysyä miks hitossa näitä on näin paljon? Arvostele mun illallinen briteissä ja ruotsissa ja sitte on tää arvostele mun illallinen tunnissa. Hieno konsepti, ei voi mitää. Kyl mä näkisin et vielä olis markkinarakoo näille mun just kehittelemille versioille: Yhden tähden illallinen Räyskälässä, Arvostele mun illallinen 7ssä ja puolessa minuutissa, Arvostele mun illallinen Jämsässä, Michelin-tähden illallinen ja Arvostele mun illallinen kännissä? Tulisko muita?

Eilinen duuniasu näytti muuten tältä

T.Sara

Share
Ladataan...

Pages