Ladataan...
Tickle Your Fancy

Mikäs päivä eilen olikaa, ainii no Kallion spurgut hymyilee ja morjestelee ja ajaa taksilla eli tietenki perjantai ja palkkapäivä. En nyt liittyny heidän seuraan vaan lähdin Tiian kanssa iltapäivä"kävelylle" eli mites oli no kolme ratikkapysäkkiä ja 3T:n kyydillä Kaivopuiston Ursulaan lipittämään teetä! Keksittiin siinä teen äärellä, että lähetään salille ja infrapunasaunaan rentoutumaan, noi oli tietty menossa kahen tunnin päästä kiinni. Äkkiä himaan, kamat reppuun, reilu tunnin juoksulenkki ihan täysillä "pakko ehtiä" -asenteella ja puoltuntia ennen sulkemista Salmisaareen. Siellä sitte se suunniteltu "rentouttava" 10minsan infris :D Ei varsinaisesti joo rentouduttu saunassa mut bongattiiki sitä enne hunkseja ja Kim Herold jote homma olis sen osalta paketissa. Sitte kaupan kautta mun luo yökyläilemään ja tekemään safkaa! Tulipas paljo lainausmerkkejä, pahoitteluni.

woo eilisen jymykeksintö: nahkatakki+farkkutakki. Jos ei jommallakummalla tarkene ni hitto molemmilla mennää

kuin pahasti mä oon koukussa tähä juomaan??

Heei tänään Kampissa se Nike-päivä! Tulkaahan käymään!

Ja alapuolella toi Nelly-skaba, jos et jo huomannu :)

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Viikonlopun kunniaksi kisa pystyyn! Teillä on mahdollisuus voittaa Nelly.comista kolme lemppari tuotettanne. Ohjeet tulevat tässä:

1. Mene Nelly.comiin ja valitse kevään kolme must-have tuotetta

2. Linkkaa tuotteet kommenttiisi ja kirjoita jokaisen perään oma kokosi

3. Kerro miksi valitsit juuri nämä kolme

4. Muista sähköpostiosoite!

Mä innostuin valkkaamaan omat kolme suosikkiani: keltainen bleiseri, Jeffrey Campbellin pitsiset Litat ja hippilasit

Arvon kaikista vastauksista 10kpl, joista taas valitsen kolme parasta. Nämä kolme parasta lähetetään Nellyn raatiin, joka valitsee voittajan. Kerranki vähän haastetta, haha. Eli vinkkinä, valitkaa kevään trendejä! :) Kisailu aikaa maanantai iltaan asti. Tsemppiä!

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Huomentaa! :) Jengi kyselee tosta juoksemisesta ja sen alottamisesta aika paljo, joten päätin muistuttaa teitä näistä videoista. Vastailen noissa teidän lähettämiin juoksuaiheisiin kysymyksiin ja kerron yleisesti juttuja juoksemisesta!

Näiden lisäksi löytyy kotitreenivideoita ja salivideoita. Kaikki nämä on koottu Suosikin nettiin, treenivideot -sivulle. Käykää tsekkaamassa noista jos löytyis vaikka uusia liikkeitä treenailuun :)

T.Sara

Pages